Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba Arkadaşlar Bende kısmetse 2 Aralıkta doğum yapıcamm.. Size sorum acaba çatlaklar başladı mı sizde _? Benmde Göğsüm ve kalçalarım çatlamaya başladı.. Krem kullanmadım çatlayacağı varsa çatlar dedikleri için şimdide pişman Oldumm = / Acaba Etkisi Oluyo mu bu kremlerin ??
merhaba arkadaşlar herkesin bebişi hayırlı olsun benim doğumum ocak ayının ilk haftası sizlere yakın olduğu için paylaşmak istedim şu anda 15 haftalık hamileyim cinsiyetini öğrenemedik merakla bekliyoruz :))
Kısmetse bende Aralık sonuna doğru doğum yapacağım. Allah hepimize yardım etsin :)
bende aralık 19da dogum yapıcam inş arkadaslar bugün bebeğim ilk defa beni tekmeledi cok güzel bir duygu..
kızlar benim de 2 aralık bişey sorucam mide yanması varmı sizde?
ben 23 haftalık hamileyim ve mecbur çalışyorum. Tüm gün ayaktayım. 2 gündür bebeğimi göbeğimin altında hissediyorum. göbeğimin altına daha aşağılara tekme atıyor. korkuyorum agrılarım var. Birşey olur mu? benim gibi olan var mı?Dryorgunluktasn dedi ama izin alamıorum inşallah birşey olmaz...
allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar getirmeyi nasip etsin....Merhaba,
ben de yeni katıldım aranıza. Ben de 26 aralık gibi da doğum yapıcam....
Normal doğum istiyorum. İnsallah olur.
Ben birçok kremi birden kullanıyorum, sabah aksam uşenmeden sürmen lazım çatlak oluştuysa bella b'nin post pregnancy Recovery cream'i var yine bella b'nin çatlak kremi ile birlikte kullan fiyatları biraz yuksek. Kardesim pregnacare kullandı hic çatlamadı, veya kakao yağı zeytin yagida ise yarar!
size de sorayım,kızımın adı ne olsun?
İPEK
GÜLCE
ÖYKÜ
ASYA
GÜNSELİ