• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012'DE doğum Yapacak arkadaslar hamileligi beraber yasalim!

bende ALLAHIMIN izniyle aralıkda bebegimi kucagıma alacağım İNŞAALLAH ALLAHIM isteyen herkeze versin hamilelerde sag saglim bebeklerini kucaklarına alırlar İNŞAALLAH AMİN

kızlar ınanamıyorum bebişimi hıssettım pıt pıt attı içimde sol tarafımda cok acayip bıseydı allah herkese bıran once nasıp etsın :)

merhaba Arkadaşlar Bende kısmetse 2 Aralıkta doğum yapıcamm.. Size sorum acaba çatlaklar başladı mı sizde _? Benmde Göğsüm ve kalçalarım çatlamaya başladı.. Krem kullanmadım çatlayacağı varsa çatlar dedikleri için şimdide pişman Oldumm = / Acaba Etkisi Oluyo mu bu kremlerin ??

Ben birçok kremi birden kullanıyorum, sabah aksam uşenmeden sürmen lazım çatlak oluştuysa bella b'nin post pregnancy Recovery cream'i var yine bella b'nin çatlak kremi ile birlikte kullan fiyatları biraz yuksek. Kardesim pregnacare kullandı hic çatlamadı, veya kakao yağı zeytin yagida ise yarar!

merhaba arkadaşlar herkesin bebişi hayırlı olsun benim doğumum ocak ayının ilk haftası sizlere yakın olduğu için paylaşmak istedim şu anda 15 haftalık hamileyim cinsiyetini öğrenemedik merakla bekliyoruz :))

Kısmetse bende Aralık sonuna doğru doğum yapacağım. Allah hepimize yardım etsin :)

merhaba arkadaşlar herkesin bebişi hayırlı olsun benim doğumum ocak ayının ilk haftası sizlere yakın olduğu için paylaşmak istedim şu anda 15 haftalık hamileyim cinsiyetini öğrenemedik merakla bekliyoruz :))

Hayırlı olsun Allah sağlıkla koavuştursun , inşallah :)

bende aralık 19da dogum yapıcam inş arkadaslar bugün bebeğim ilk defa beni tekmeledi cok güzel bir duygu..

bende aralık 19da dogum yapıcam inş arkadaslar bugün bebeğim ilk defa beni tekmeledi cok güzel bir duygu..

Ayy ne kadar güzel , ben de kısmetse 19 Aralıkda doğum yapıcam ama henüz hissedemedim hareketlerini inşallah bende duyarım en kısa zaman da ... Bebişin cinsiyeti belli oldu mu peki :D

ben 23 haftalık hamileyim ve mecbur çalışyorum. Tüm gün ayaktayım. 2 gündür bebeğimi göbeğimin altında hissediyorum. göbeğimin altına daha aşağılara tekme atıyor. korkuyorum agrılarım var. Birşey olur mu? benim gibi olan var mı?Dryorgunluktasn dedi ama izin alamıorum inşallah birşey olmaz...
:49:

kızlar benim de 2 aralık bişey sorucam mide yanması varmı sizde?

slm benimde 5aralık mide yanması var bende sabahları çubuk kreker yiyorum benimde ayaklarım patates gibi oldu resmen 2inci çocuğum ilkinde son ayda şişmişti bu ikinciisnde çabuk şişmeye başladı

ben 23 haftalık hamileyim ve mecbur çalışyorum. Tüm gün ayaktayım. 2 gündür bebeğimi göbeğimin altında hissediyorum. göbeğimin altına daha aşağılara tekme atıyor. korkuyorum agrılarım var. Birşey olur mu? benim gibi olan var mı?Dryorgunluktasn dedi ama izin alamıorum inşallah birşey olmaz...
:49:

slm benimde 24 haftam benimde göbeğimin altında dolaşıyor özelliklede sırt üstü yatınca tekmeliyor arada gaz sancısıda oluyor merak etme allah yardımcın olsun ama sen yinede bir doktora görün derim ben ...

Ben birçok kremi birden kullanıyorum, sabah aksam uşenmeden sürmen lazım çatlak oluştuysa bella b'nin post pregnancy Recovery cream'i var yine bella b'nin çatlak kremi ile birlikte kullan fiyatları biraz yuksek. Kardesim pregnacare kullandı hic çatlamadı, veya kakao yağı zeytin yagida ise yarar!

slm ben ilk bebeğimde hiç bişey sürmediğim halde hiç çatlama olmadı arkadaşımda lıerac sürdü badem yağı sürdü bayağı bir para döktü ve onda çatlaklar çok oldu şu anda 2inci bbeğime hamileyim ve yine bişey sürmüycem sonuçta bu biraz ırsi çatlıycaksan çatlarsın...
(duyduğum kadarıyla badem yağı ve kakao yağı kıllanma yapıyormuş )

Back