• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012'DE doğum Yapacak arkadaslar hamileligi beraber yasalim!

slm benimde 24 haftam benimde göbeğimin altında dolaşıyor özelliklede sırt üstü yatınca tekmeliyor arada gaz sancısıda oluyor merak etme allah yardımcın olsun ama sen yinede bir doktora görün derim ben ...

Sağol cnm, walla doktora gittim bakmadı bile dedi ki olur böyle ağrlılar ayağının altına yastık koy 2 tane uzan dinlen. walla göbeğimin altını beğendi çıkmıyor yukarı bebeşim:))
Benim bebeğim de sırt üstü yatınca hemen tekmeliyor. Babası gibi rahatına düşkün. mızmız olmayaydı diye dua ettim ama ters bir yatim anında tekme atıyor.
:49:

Sağol cnm, walla doktora gittim bakmadı bile dedi ki olur böyle ağrlılar ayağının altına yastık koy 2 tane uzan dinlen. walla göbeğimin altını beğendi çıkmıyor yukarı bebeşim:))
Benim bebeğim de sırt üstü yatınca hemen tekmeliyor. Babası gibi rahatına düşkün. mızmız olmayaydı diye dua ettim ama ters bir yatim anında tekme atıyor.

ayaklarında şişme varmı peki genelde ayaklarda şişme olunca 2yastık koy dinlen diyor doktorlar

bennnnnnn aralıkta ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİMİ KUCAĞIMIZA ALACAZZZZZ
çok mutluyumm sana birşey sorabilirmiyim kasık ağrıların oluyormu ayşe benim bugünlerde oluyorda yarın doktora gidecem bende
Bende Bebişimi aRaLıkda KuCaqıma aLaCam kaSık aqRıLaRının noRmaL oLduqunu SöyLeDi DoktoR bana Rahim baSkı yaptıkCa aqRıya Sebep oLaBiLiRmiş :)

Ben de bebeğimi aralıkta kucağıma alıcam inşallah ama henüz daha sevinemiyorum. Bebeğime trizomi 18 şüphesiyle amniyosentez yaptırdık ve hala sonucu gelmedi. Umarım güzel bir sonuç gelir de ben de heyecanımı doyasıya yaşarım.

Merhaba tecubbelı hanımlar ben sıze bısı sorucam adetıme 2 gun var gogus hasasıyetı ara ara sol kasık agrısı belde gerılme ve hayatımda ılk defa dun bulasık yıkarken karnımda sol tarafta yıne pıt ıt dıye atan bısı hıssetım bu ne olabılır? pco oldugum ıcın ılaclı tedavı gordum hadı hayırlısı ınsAllah:16:

Merhabalar ben 25+4 günlük hamileyim bebeğimin ağırlığı yaklaşık 750gr mış normal mi? internette bu hafta sbitiminde 850gr olmalı yazıyor. Sizde durum nasıl???

Bende Bebişimi aRaLıkda KuCaqıma aLaCam allahım herkezın bebegını basgıslasın sag salım kucagımıza alırız ıns..

merhaba
benımde sat tarıhime gore dogumum 3 aralık gibi görünüyo ama doktorumuz 38. haftadan itibaren doğumu bekleyebilirsin dedi.....
bende kızımı merakla beklıyorum
sizlere sormak istediğim sey anne bebek çantaları: nerden aldınız, fiyatları nedir?
ben cok bebeksi seyleri kullanmaktan hoslanmıyorum sitelerden klasik cantalara benzeyen bebek çantalarından buldum ama yinede
görmeden almak istemiyorum izmirde bildiğiniz firmalar varmı yardımcı olurmusunuz.....

izmirde hangi hastanede olucak doğumunuz ?allah bir avazda kurtarsın insallh,bende izmirde aralik 22de dogum yapicam insllh.Ne tarz bir canta istediginizi tam anlamadim ama ben balcova agoraya giderken cadde uzerinde pamidor diye bir bebe magzasi var orda fiyatlar cok uygun ben 75 tl ye pembe gri renkte orta buyuklukte bir canta aldim ordan,gözleri cok fzla,biberon saklama ve alt acmasida var.birde karsiyaka kipanin icinde bir bebe magzasi var orda kraftın fln cantalari vardi kullanisli ve goruntuleri guzeldi.150-200 civari flndı fiyatlar..gerci bende cok arastirmadim bunlar ayak ustu gorduklerim:)

hmm aklima geldi karabaglarda optimumumu gectikten sonra cadde ustunde cok yakin arkadsimin cok buyuk bir bebe magzasi var,adi bebekreyonu orda dha klasik gorunumlu cantalar vardi sanki ama ben dha spor seyler begendigim icin ordan almadim sitesinde cantalarin fotosu varmi bilmiyorum ama bir bakabilirsiniz sitesine

Benim de doğumum aralıkta olacak ama ben plesanta previalıyım. O yüzden erken doğum riskim çok fazla umarım oğlum aralığa kadar sabreder.

Ben de oğluma aralıkta kavuşucam Allah nasip ederse .. 22 aralikti ayrıntılı ultrasonda 14 ü gibi dedi doktor. Ne olacak Bilmiyorum.
Rabbim kolaylık versin... :26:

tekrar merhaba

pasija sana tesekkür ederim pamidor a bakmayı unutmusum orası aklımdan cıkmıs :) gerci bu günlerde yerlerin isimlerini cok cabuk unutuyorum:)) çantayı her gun dısarı cıkarken kullanıcam bende cok spor kıyafet giyen biri değilim daha cok kot ama klasik sayılabilirim o yüzden çantanın üzerinde bebeksi seylerin olmasını istemedim (sanırım şimdi anlatabilmişimdir )
artık doğuma az kaldı .... hergün bebegime masallar anlatıyorum yada okuyorum su anda amniyo sıvısının en fazla oldugu dönem oldugu için hareketleri cok fazla hissediliyor :) bu gercekten cok harika
doğumu hangi hastanede yapacagımı sormussun egepol hastanesinde yapıcam doktorumdan memnunum umarım hersey yolunda gidecek hem benim ve bebegim hemde sizler ve bebekleriniz için ....

tekrar görüşmek üzere.....

anladim simdi canim oyleyse pamidora bakma cunku dha cok spor modeller vardi,benim aldigimda oyle cicili bicili degil ama dha cok kot vb.spor kiyafetlerle kullanmak icin.O zaman optimumun en ust katinda bebek magzalari var ,onlardan birinde simdi ismini hatirlamiyorum vardi tam senin istedigin gibi seyler oraya bak bence muhakak.Buarada aralikta egepolde dogum yapicak 4 kisi oldu sanirim,bende orda dogum yapacagim nezahat hnm.da,senin benden once olacak heralde dogumun guzel hbrlerini aliriz inslh,su gibi kolay saglikli dogumlar dilerim:)

bende hepinize saglıklı dogumlar diliyorum arkadaslar. ve tekrar tesekkur ederim yardımların ıçın pasija

tekrar gorusmek uzere kızlar

anladim simdi canim oyleyse pamidora bakma cunku dha cok spor modeller vardi,benim aldigimda oyle cicili bicili degil ama dha cok kot vb.spor kiyafetlerle kullanmak icin.O zaman optimumun en ust katinda bebek magzalari var ,onlardan birinde simdi ismini hatirlamiyorum vardi tam senin istedigin gibi seyler oraya bak bence muhakak.Buarada aralikta egepolde dogum yapicak 4 kisi oldu sanirim,bende orda dogum yapacagim nezahat hnm.da,senin benden once olacak heralde dogumun guzel hbrlerini aliriz inslh,su gibi kolay saglikli dogumlar dilerim:)

Kızlar benimde nasipse doğum aralıkta olucak ve bende egepole gidiyorum. doktorum ise Gökalp bey.. sizleri bulmak ne güzel yanlız değilmişim:) burda

Benimde doğumum 12 aralık gibi görünüyor Allah'ım bebeklerimizi saglıklı bir şekilde kucagımıza almamızı nasip etsin :emir_bebek:

Back