selam oncelıkle hepınızı tebrık edıyorum.
bende allahın ıznıyle aralıkta bebegını kucagına alacak olanlardanım.
allah hepımızın yardımcısı olsun.
okudugum kadarıyla bazı arkadasların da kasık agrıları oluyormus benımde muthıs kasık agrılarım var dun dr randevumuz vardı doktrum cocugun kendıne yer actıgı ıcın bu agrıların oldugunu va gayet normal oldugunu soyle hıc bır ılac kullanmamı ıstemedı.bel agrıları bacak ve kalca agrıları kasık agrıları gayet normalmıs bu agrıları ceken arkadaslar panıklemeyın.fakat benımde sızlere bırkac sorum olacak 14 haftalık hamıleyım ve sacımı boyatabılecegımı soyledı doktorum sızce boyatmalımıyım ve bırde sızlere doktorlarınız herhangı bır demır yada magnezyum ılacı verdımı.sımdıden tesekkurler.sıkıntısız gunler dılıyorum.
ankarada ikamet ediyorum dogum ıcın bayan hekım arıyorum ozel bı hastane dusunuyoruz ama 29 mayıs tdv hastanesıne gıden varmı yorumlarınızı beklıyorm
selam oncelıkle hepınızı tebrık edıyorum.
bende allahın ıznıyle aralıkta bebegını kucagına alacak olanlardanım.
allah hepımızın yardımcısı olsun.
okudugum kadarıyla bazı arkadasların da kasık agrıları oluyormus benımde muthıs kasık agrılarım var dun dr randevumuz vardı doktrum cocugun kendıne yer actıgı ıcın bu agrıların oldugunu va gayet normal oldugunu soyle hıc bır ılac kullanmamı ıstemedı.bel agrıları bacak ve kalca agrıları kasık agrıları gayet normalmıs bu agrıları ceken arkadaslar panıklemeyın.fakat benımde sızlere bırkac sorum olacak 14 haftalık hamıleyım ve sacımı boyatabılecegımı soyledı doktorum sızce boyatmalımıyım ve bırde sızlere doktorlarınız herhangı bır demır yada magnezyum ılacı verdımı.sımdıden tesekkurler.sıkıntısız gunler dılıyorum.
size de sorayım,kızımın adı ne olsun?
İPEK
GÜLCE
ÖYKÜ
ASYA
GÜNSELİ
merhaba Arkadaşlar Bende kısmetse 2 Aralıkta doğum yapıcamm.. Size sorum acaba çatlaklar başladı mı sizde _? Benmde Göğsüm ve kalçalarım çatlamaya başladı.. Krem kullanmadım çatlayacağı varsa çatlar dedikleri için şimdide pişman Oldumm = / Acaba Etkisi Oluyo mu bu kremlerin ??
mrh aralık anneleri karnınız çıkmaya başladımı benim yavaş yavaş başladı.Hala hareketlerini hissetmiyorum aranızda hisseden varmı artık biran önce içimdeki varlığını hissetmek istiyorum tabi herşeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?