Aralık 2012'DE doğum Yapacak arkadaslar hamileligi beraber yasalim!

Merhaba Arkadaşlar ,

Bir süredir hamilelikle ilgili gelişmelerimi burdaki yazılanlar üzerinden takip ediyorum , herkes harika içten :)) Sanki herkesi tanıyor gibiyim...

Kısmet olursa bizde 19 aralıkta kucağımıza alıcaz yavrumuzu , Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ...

selam oncelıkle hepınızı tebrık edıyorum.
bende allahın ıznıyle aralıkta bebegını kucagına alacak olanlardanım.
allah hepımızın yardımcısı olsun.
okudugum kadarıyla bazı arkadasların da kasık agrıları oluyormus benımde muthıs kasık agrılarım var dun dr randevumuz vardı doktrum cocugun kendıne yer actıgı ıcın bu agrıların oldugunu va gayet normal oldugunu soyle hıc bır ılac kullanmamı ıstemedı.bel agrıları bacak ve kalca agrıları kasık agrıları gayet normalmıs bu agrıları ceken arkadaslar panıklemeyın.fakat benımde sızlere bırkac sorum olacak 14 haftalık hamıleyım ve sacımı boyatabılecegımı soyledı doktorum sızce boyatmalımıyım ve bırde sızlere doktorlarınız herhangı bır demır yada magnezyum ılacı verdımı.sımdıden tesekkurler.sıkıntısız gunler dılıyorum.

bende kasım sonu aralık bası ıns. bebeğimi kucagıma alacağım..karnım bıraz sısmeye basladı ama sankı gaz sıskınlıgı gıbı benımkıde .bugun tam 16 haftalıgım.:)cinsiyetimiz henuz belli olmadı:/

ankarada ikamet ediyorum dogum ıcın bayan hekım arıyorum ozel bı hastane dusunuyoruz ama 29 mayıs tdv hastanesıne gıden varmı yorumlarınızı beklıyorm

Selam benim de bacaklarda kasıklarda ağrılarım var son iki gündür ben de 14 üncü haftamdayım, elevit pronatal diye bi vitamin bir de demir hapı verdi doktorum ama bazıları 20 haftadan sonra veriyomuş demir hapını bi yerde okumuştum ... Saç içinde genelde evet dr.lar 3 aydan sonra diyo benimde boya vaktim geldi ama ben yaptırmayacağım kendi adıma ne olur nolmaz riske etmeye değmez diye düşünüyorum :) Sevgiyle kalll

ankarada ikamet ediyorum dogum ıcın bayan hekım arıyorum ozel bı hastane dusunuyoruz ama 29 mayıs tdv hastanesıne gıden varmı yorumlarınızı beklıyorm

canım merhaba öncelikle lina kadın doğum hastanesini öneririm bende gidiyorum oraya ama sema hanımı tercih etmelisin çok ii çok anaç bir doktordur istersen telefon numarasını ve adresini verebilirim buaraya yazarsın artık tmm dersen eğer...

Günaydınlar

15 inci haftamdayım bacak kramplarım , karnıma arada sırada saplanan ağrılar var . Sanki ilk haftalar gibi uykuya eğilimim var sanırım sıcaklardan ehh karnımız biraz çıktı , sırtüstü uyumayı seven biri olarak sola dönüp uyumak biraz hırpalıyor özellikle sabah bulantılarım da devam ediyor normalde 7 temmuzda dr. ziyaretimiz var cinsiyeti öğreneceğiz bebişi göreceğim için içim kıpır kıpır sizler ne alemdesiniz bakalım .....

kızlar 16 haftaya girdim arkadaşın dediği gibi gece yatışlar da zorlanıyorum anlamıyorum benim karnım sadece yemek yediğimde çıkıyorr bazıları hamile olduğuma inanmıyorr:)bende bundan sonra ki hafta doktora gidecem bakalım kız mı erkek mii hareketleri nasıl acaba nekadar büyüdüüü merakla o günü bekliyorumm

Merhaba,
ben 15 haftalık hamileyim kasık ağrıları için verdiğin bilgileri benim doktorumda aynen söylüyor daha çok yorulunca olacağını söyledi ama tabiki de şiddetli ağrılarda doktora gitmek en sağlıklısı.
saç boyasında bitkisel saç boyası kullanmanı tavsiye ediyorum benim doktorum ilk 3 ay yasakladı fakat sonrasında bitkisel boya kullanmamın iyi olacağını söyledi ama yinede ne olursa olsun boyatmanı tavsiye etmiyorum :))
sağlıcakla kal..:))

benim doğum da 18 aralık inşallah,%90 kızım olacak,kasık ağrıları normalmiş,bende de var,endişelenmeyin,doktorum saç boyatabilirsin,istediğin pozisyonda yatabilirsin dedi,ama ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum ,herşey kuzum için

bende kız olursA ASYA DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM AMA öykü ismide düzel sanki isim çok zorr yaa tüm hayatını etkileyecek birşey yaniii

size de sorayım,kızımın adı ne olsun?

İPEK
GÜLCE
ÖYKÜ
ASYA
GÜNSELİ

Merhaba öncelikle hayırlı olsun ,
Ben kızım olursa Asya ya da Öykü düşünüyordum ama birini yakın arkadaşım birini de yakın akrabam koydu :))) İkisinden biri olabilir

Merhaba Kızlaaar ,

Karnım çıktı , kaşınmalar da başladı .. Johnson babynin nemlendirici yağını kullanıyorum banyolardan sonra .. Günün içinde karnım bazen şiş semsert bazen yumuşuyor sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz merak ediyorum , paylaşabilir misiniz benimle.....

merhaba Arkadaşlar Bende kısmetse 2 Aralıkta doğum yapıcamm.. Size sorum acaba çatlaklar başladı mı sizde _? Benmde Göğsüm ve kalçalarım çatlamaya başladı.. Krem kullanmadım çatlayacağı varsa çatlar dedikleri için şimdide pişman Oldumm = / Acaba Etkisi Oluyo mu bu kremlerin ??

Merhaba , öncelikle Allah bebişine sağlıkla kavuştursun :) Başından hamilelik geçen arkadaşlarımdan aldığım tavsiyeler , kaşınınca kaşıma avucunun içiyle ov banyodan sonra bebeyağı kullan onlarda faydası olmuş ama bünye bu tabiii ki yine de uygulamakta bi zarar olmaz diye düşünüyorum

mrh aralık anneleri karnınız çıkmaya başladımı benim yavaş yavaş başladı.Hala hareketlerini hissetmiyorum aranızda hisseden varmı artık biran önce içimdeki varlığını hissetmek istiyorum tabi herşeyin hayırlısı...

Merhaba ben de 17 deyim karnım çıktı benim deeee bende senin gibi sabırsızlanıyorum hissetmek için...

Son düzenleme:
benim göğüs uçlarım çok kaşınmaya başladı bu ara ve göbeğim bıraz belli ediyor artık kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…