• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012'DE doğum Yapacak arkadaslar hamileligi beraber yasalim!

Ayse53

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
15
0
16
Bursa
SAT 3 Mart
Dr'umun soyledigine gore 9 Aralik civari hayirlisi ile bebegimi doguracagim!
Aralikta bebek bekleyen arkadaslar bu sureci okudugum kitaplari, yediklerimi, yaptiklarimi, dr'larimin onerilerini paylasmak isterim ve tabii ki benimde sizden ogreneceklerim vardir! HAYDİ BUYRUN!!! 🐬

Aralikta bebegini eline alacak kimse yok mu arkadaslar?

bennnnnnn aralıkta ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİMİ KUCAĞIMIZA ALACAZZZZZ
çok mutluyumm sana birşey sorabilirmiyim kasık ağrıların oluyormu ayşe benim bugünlerde oluyorda yarın doktora gidecem bende

Evet oluyordu ama yoga yapmaya başladım şimdi daha iyiyim sende deneyebilirsin dr'una danış önce sakıncası var mı diye! D&R dan yoga DVD si aldım evdede yapabilirsin! Vücudum esneklestikce ağrılarım azalıyor!!!

bennnnnnn aralıkta ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİMİ KUCAĞIMIZA ALACAZZZZZ
çok mutluyumm sana birşey sorabilirmiyim kasık ağrıların oluyormu ayşe benim bugünlerde oluyorda yarın doktora gidecem bende

Peki senin karnın çıktı mı benim karnım şişti ama gazdan diye tahmin ediyorum, bide kac kilo aldın şimdiye kadar! Cinsiyeti belli mı? Saglikla geçsin inşallah hamileliğin! Hangi kitapları okuyorsun?

Peki senin karnın çıktı mı benim karnım şişti ama gazdan diye tahmin ediyorum, bide kac kilo aldın şimdiye kadar! Cinsiyeti belli mı? Saglikla geçsin inşallah hamileliğin! Hangi kitapları okuyorsun?

canım folik kullandığım için şişkinliğim var ama 10.haftama girecem ben zaten 11. haftada belli oluyor cinsiyeti benim birde düşüğüm var onda belliydi tabi her doktor söylemiyor canım emin olmayı bekliyor bu arada benimde çok gazım var :)
genelde internetten okuyorum ama doktorum bir kitap vermişti bebeğim diye o da güzel
4. ayımda platese başlıcam canım cdsi falan var bende birde eşim iş yeriyle konuşacak spot salonu var belki orayada başlıyabilirim inşallah sana ii geldiği gibi bana da ii gelir

arkadaşlar kısmetse ben de 19-21 aralık gibi kucağıma alacağım bebeğimi. bu başlıkta ismim olsun istedim...

inşallah kızlar ya yaa bebişleimizi sağ sağlim kucağımıza alırız allahın izniyle çok heycanlıyımmmm:)

selam taze annişler bende aralık 2012 annesiyim allahım nasip ederse inşallah hepinizinki hayırlı olsun
bizizm bu konuda burda topigimiz var bayada kalabalık güzel şeyler paylaşıyoruz usg resimleri göbüşler ciciler cinsiyetler sizlerde oraya kaatılmak isterseniz bekleriz
link veremedim ama yolu göstereyim bulursunuz inşallah kadın anne çoouk saglıgı- anneler kulübü- aralık anneleri- sabit olan aralık 2012 anneleri adlı topik

Son düzenleme:
Aralikta bebegini eline alacak kimse yok mu arkadaslar?

merhaba arkadaşlar,
bende Allah nasip ederse 30/12/2012 de bebeğimi kucağıma alıcam. 2. bebeğim. fakat düşük riski ile başladık ve şuanda evde dinleniyorum. 12 haftalık oldum. Doktor bu haftadan sonra korkma dedi ama annelik işte endişelerim bitmiyor.
bende bu anlamda paylaşımlarınızı bekliyorum.
Allah herkese yardım etsin..

Back