Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

çok teşekkür ederim nevra sen bebişine kavuşmussun allah banada bekleyen herkesede nasip eder. menapuru ben göbekten yapıyorum doktor öyle söyledi senin doktorun kimdi..

kim ağlamaya başladıysa gebelik haberlerini aldık inşallah senden de gebeyim cıglığı cıkacak gebe kalan duygusallaşıyo hadi bakalım

hadi bakalım inşaallah ama benım test günüm yaklaştıkça ilk denememdeki test günüm aklıma gelıyor duygusala bağlıyorum zaten gurbetteyim,yalnızım ağlamak için bir sürü sebebim varda,,,
ALLAHIM inşaallah güldürür yüzümü gönlümdekini verir inşaallah herseyi unutturacak bi minnoşum olur ahhh büyük Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın hepimize hepimize nasip etsiiinn hayırlısıyla.....

canım benim e2 yani östrojen hormonun tedavinin hangi aşmasında 88 cıktı ignelere başlamışmıydın bende gecen ay aynı dertten iptal olmuştum

Bacmmm canim msj atamiyorum maalesef 100 msj olmasi gerekiyormus
Evet canım ender telli dr um ... gözümden kaçmış canım görmemişim yazını.
Bu arada sen nasilsin yarinda bakilacak mi e2

Bacmmm canim msj atamiyorum maalesef 100 msj olmasi gerekiyormus
Evet canım ender telli dr um ... gözümden kaçmış canım görmemişim yazını.
Bu arada sen nasilsin yarinda bakilacak mi e2

ender telli de 2 tüp yaptırdım ben malesef negatif oldu ama amcamın kızının 1 kızı oldu ender beyin elinden ender beyin benim icin bana yaptıgı tek eksi yanı biz karı koca püfür püfür sigara ictik ender bey de önemi yok bebek koyulana kadar icebilirsin dedi tek pişmanlıgım o oldu 2 negatiften sonra 4 yıl gecti ve ben gectiğimiz 2 yıl önce sigarayı bıraktım tabi eşimde

Canım strese gireceksen sigara ic diyorlar hani güya stres sigaradan daha zararlı gibi bi profil çiziyorlar ama tabi yanlış. . Sigarayı bırakmakla iyi yapmışsın ama tebrik ederim seni inşallah bebisin gelir kollarına cok bekletmeden...

çok teşekkür ederim nevra sen bebişine kavuşmussun allah banada bekleyen herkesede nasip eder. menapuru ben göbekten yapıyorum doktor öyle söyledi senin doktorun kimdi..

her gün göbekten kaç şişe tozu karıştırıyorsun

yaaa kızlar benim bugün adetimin 12. günüm iğneye başlama 10. günümdeyim sabah doktor yumurtaların ne kadar büyüdüğüne bakacak

tecrubeli arkadaşlar daha önce adetin kaçıncı günü yumurta toplandı ya da iğneye başladıktan kaç gün sonra topladı

selam,

sigarayı bırakmış olduğun için tebrik ederim. ben de içiyorum, doktorlar içmeyin diyorlar tabii de, dinleyen de var dinlemeyen de. internetten de okumuştum, kısırlığa yol açıyor tabii ki, ve yumurta, sperm kalitesini de düşürüyor, ben artık son demlerimde olduğum için azalan azalmıştır diyorum yanlış tabii de, onu düşünüp stres de olmak istemiyorum, siz siz olun arkadaşlar mümkünse bırakın. her türlü herşeye zararlı maalesef.. iyi seneler

Gun gecmiyorki yenibir stress olmasin.8.gun idrarda 9. Gun kanda bhcg 164 cikmisti.bugun tekrar edilecek 2ye katlNdimi diye.off cok heyecanlaniyorum.korkuyorum degerim dusuk cikarsa diye;(allahim zor elde ettim kaybetmekten cok korkuyorum kizlarr!!!!

Eeee kizlar bugun test yapcak arkadaslarimiz vardi hadi bekliyoruz sonuclari!!!!!!guzel haberlerle gelelim insallah))

Allaha çok şükür değerlerim iyi çıktı ultrasonu bekliyoruz cuma günü gircem inşallah. ben ankaradayım canım cebeci hastanesine gidiyorum. Aslında benim doktorum hiç bir aşamada bakmadı. Çünkü devlet hastanesi olduğu için çok kalabalık oluyor. O yüzden hemşireler ve diğer asistan doktorlar takip ediyorlar.

Gun gecmiyorki yenibir stress olmasin.8.gun idrarda 9. Gun kanda bhcg 164 cikmisti.bugun tekrar edilecek 2ye katlNdimi diye.off cok heyecanlaniyorum.korkuyorum degerim dusuk cikarsa diye;(allahim zor elde ettim kaybetmekten cok korkuyorum kizlarr!!!!

korkma ALLAHın izniyle hersey yolunda gidecek sen zoru atlattın bızde test günümüzü bekliyoruz bugün 10.gün.

arkadaşlar bugün test günüm sabah kan verdim . bide eve gelirken eczaneden test aldım bi yapayım diye . az önce testi yaptım bide ne göreyim belirgin bir şekilde çift çizgi :) inş kan değerimde iyi çıkar 2 gün önce dayanamayıp baktirmıştım 45 çıkmıştı ....

Kan degerinde yükselmiştir canım icini ferah tut RABBIM yar ve yardımcısı olsun hepimizin..

elaelanaz, conqueror

ikinizi de tebrik ederim.
bugün benim de test günüm akşam eşim gelince birlikte gidicez.
dualarınızı eksik etmeyiiiiin :)

korkma ALLAHın izniyle hersey yolunda gidecek sen zoru atlattın bızde test günümüzü bekliyoruz bugün 10.gün.

elaelanaz, conqueror

ikinizi de tebrik ederim.
bugün benim de test günüm akşam eşim gelince birlikte gidicez.
dualarınızı eksik etmeyiiiiin :)

Hadi hayirlisi arkadasim.esinle mutlu haberi alirsiniz insallah)))

Selam kizlar ben biraz gec kaldim asamalari paylasamadim soyle ozetliyim; 18 yumurtam toplandi 15i dollendi 13u guzel bi sekilde gelismeye devam etti, 31 aralikta birinci kalite blastokist transferi yapildi ama tek embrio cunku yasim 27 ve ilk denemem, ayin 10u test gunum, cok heyecanliyim deli gibi karnimla konusuyorum. Tutunmustur bebisim dimi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…