merhabalar, öncelikle hayırlı olsun, bende menapur kullandım kalçadan yapılıyor, hiç acımıyor merak etme iğneler işin en kolay kısmı zaten, Olacağına inanarak başla tedavine inşallah güzel sonuçlar alırsın
kim ağlamaya başladıysa gebelik haberlerini aldık inşallah senden de gebeyim cıglığı cıkacak gebe kalan duygusallaşıyo hadi bakalım
selam kızlar uzun zamandır giremedim . izmire tedavi iin gitmiştim ancak maaesef östrojen 88 çıktı ve doktor ertesi aya erteledi. üzüldm ama nasip işte. östrojenin yüksek olması neden önemli bilmiyorum. bilenvar mı kızlar?
Bacmmm canim msj atamiyorum maalesef 100 msj olmasi gerekiyormus
Evet canım ender telli dr um ... gözümden kaçmış canım görmemişim yazını.
Bu arada sen nasilsin yarinda bakilacak mi e2
ender telli de 2 tüp yaptırdım ben malesef negatif oldu ama amcamın kızının 1 kızı oldu ender beyin elinden ender beyin benim icin bana yaptıgı tek eksi yanı biz karı koca püfür püfür sigara ictik ender bey de önemi yok bebek koyulana kadar icebilirsin dedi tek pişmanlıgım o oldu 2 negatiften sonra 4 yıl gecti ve ben gectiğimiz 2 yıl önce sigarayı bıraktım tabi eşimde
çok teşekkür ederim nevra sen bebişine kavuşmussun allah banada bekleyen herkesede nasip eder. menapuru ben göbekten yapıyorum doktor öyle söyledi senin doktorun kimdi..
ender telli de 2 tüp yaptırdım ben malesef negatif oldu ama amcamın kızının 1 kızı oldu ender beyin elinden ender beyin benim icin bana yaptıgı tek eksi yanı biz karı koca püfür püfür sigara ictik ender bey de önemi yok bebek koyulana kadar icebilirsin dedi tek pişmanlıgım o oldu 2 negatiften sonra 4 yıl gecti ve ben gectiğimiz 2 yıl önce sigarayı bıraktım tabi eşimde
hepinize iyi seneler. bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle..........
çok teşekkür ederim nevra sen bebişine kavuşmussun allah banada bekleyen herkesede nasip eder. menapuru ben göbekten yapıyorum doktor öyle söyledi senin doktorun kimdi..
Gun gecmiyorki yenibir stress olmasin.8.gun idrarda 9. Gun kanda bhcg 164 cikmisti.bugun tekrar edilecek 2ye katlNdimi diye.off cok heyecanlaniyorum.korkuyorum degerim dusuk cikarsa diye;(allahim zor elde ettim kaybetmekten cok korkuyorum kizlarr!!!!
arkadaşlar bugün test günüm sabah kan verdim . bide eve gelirken eczaneden test aldım bi yapayım diye . az önce testi yaptım bide ne göreyim belirgin bir şekilde çift çizgi :) inş kan değerimde iyi çıkar 2 gün önce dayanamayıp baktirmıştım 45 çıkmıştı ....
korkma ALLAHın izniyle hersey yolunda gidecek sen zoru atlattın bızde test günümüzü bekliyoruz bugün 10.gün.
arkadaşlar bugün test günüm sabah kan verdim . bide eve gelirken eczaneden test aldım bi yapayım diye . az önce testi yaptım bide ne göreyim belirgin bir şekilde çift çizgi :) inş kan değerimde iyi çıkar 2 gün önce dayanamayıp baktirmıştım 45 çıkmıştı ....
elaelanaz, conqueror
ikinizi de tebrik ederim.
bugün benim de test günüm akşam eşim gelince birlikte gidicez.
dualarınızı eksik etmeyiiiiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?