Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Hadi gozun aydın canım insallah sorunsuz devam eder tedavin..

kızlar yumurta toplamasında 8 embirio toplanmış 6 tanesi döllenmiş yarında transferin var dualarınızı eksik etmeyin

kızlar yumurta toplamasında 8 embirio toplanmış 6 tanesi döllenmiş yarında transferin var dualarınızı eksik etmeyin

Hayirli olsun canim dualarimiz seninle ve diger tum arkadaslarla ins sana sımsıkı tutunur bebislerin..

Son düzenleme:
Kizlar benimde ayin 10da test gunum..ilki negatifti ondan bi haberim posiyif vikarsa ikide bi yeniden tahlol yapip degere mi bakilcak:/ kedin bir donuc olmuuo yani oginki test donhcu;(

Kizlar benimde ayin 10da test gunum..ilki negatifti ondan bi haberim posiyif vikarsa ikide bi yeniden tahlol yapip degere mi bakilcak:/ kedin bir donuc olmuuo yani oginki test donhcu;(

Canım sanırım deger dusuk oldugunda testi tekrar ediyorlar ve bir de sağlıklı bir gebelik mi diye

Son düzenleme:

amiin inşaallah.. canım benım bende karmakarışığım bugün hep ağlamakla geçti bi türkü çalsa ona bile ağlıyorum.. iğneler cok acı verıyor artık bu son deyıp bırakasım gelıyor her defasında sonra pişman olacam korkusuyla tekrar vuruyorum.. test günü bi gelse son 3gün cuma yaptırım testi diyorum beklemek çok zor.. akıntı bendede oluyor canım.. neye işaretse artık.. ilaçlar adet düzenını bozmuyormu canım okadar kesın bakma

Canim önceki tedavimde test gunumden 1 gun önceydi adet tarihim ve ben testten once adet oldum maalesef :)
Aglama canım arkadaşım ins 3 gün sonra güleceksin bende aksine boyle aglayamiyorum ağlamak istiyorum ama olmuyo .. sanirim artik bunyem bağışıklık kazandı yada bu hormonlar bende ters işliyor :) bende cuma yaptırmak istiyorum ama eşim ctesi bekleyelim diyor ... keske yanyana olsakta gecirsek günleri

valla burdan konuşuyoruzya bu bile çok ıyı gelıyor.. bende test günümde jel geri gelmeye başlamıştı ara ara sonra test yaptırdım zaten tutmamıştı akşamınada olmuştum.. ama bi arkadasım test gününden 3 gün sonra olmuştu çok ümitlenmişti ama kanda çıkmamıştı zaten.. canım cuma yaparız 1günden bişey değişmeyecektırki zaten.. benım hesabıma göre adetimde perşembe günü.. inşaallah sonunda güleriz be canım

Aynen canım burdan konuşmak bile çok rahatlatiyor .. inşaallah güleriz canim inşallah. . Ki ben senin icin iyi seyler hissediyorum :) bende artik şubatta falan dondurulmuşlarla denerim nedense ozaman olacakmış gibi hissediyorum... ama bak insallah sen sevindireceksin bizi ..

selam kızlar uzun zamandır giremedim . izmire tedavi iin gitmiştim ancak maaesef östrojen 88 çıktı ve doktor ertesi aya erteledi. üzüldm ama nasip işte. östrojenin yüksek olması neden önemli bilmiyorum. bilenvar mı kızlar?

Adetin 2. Veya 3. Gunu test yapildiginda Ostrojenin ( yani e2 nin ) yuksek olması o ay yumurta rezervinin düşük olacağını gösteriyor. Ama bildigim kadarıyla yüksekliğin sebebi önemli ona göre bir sonraki aya düşmesi için tedavi uygulanıyor.
Benim tedaviye başlamadan yapılan ilk testlerimde 68 çıktı buna yumurtalik kıstı sebepmis hatta ultrasondada çıkmıştı doktor bir ilac verdi 1 ay düzenli kullandım sonraki ay yapılan testte 8'e indi

kim ağlamaya başladıysa gebelik haberlerini aldık inşallah senden de gebeyim cıglığı cıkacak gebe kalan duygusallaşıyo hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…