Dün transferimin 11. günüydü beta hcg değerim 478.20 çıkmış allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah.
Dün transferimin 11. günüydü beta hcg değerim 478.20 çıkmış allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah.
arkadaşlar bana cevap vercek olan yokmuuuudün transferimin 10. günüydü ve ben dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 45 çıktı beta hcg. normalde test günüm yarın yani 12. gün, 10. günde 45 ne ifade ediyor bebeğim tutunmuş olabilirmi yoksa geçersiz bi değermi 45
0-5 arası negatif pozitif gibi gözüküyor ama belli olmaz hayırlısı olsun inşallah 2 ye katlayarak gitmesi lazım.
ben çatlatma iğnesi filan olmadım dondurulmuşlarla yapıldı tüp bebek. eğer negatif olsaydı 45 ten daha düşük olması gerekmezmiydi , umutlanmak istemiyorum ama umutlanmadanda yapamıyorumilk denememiz 24 yaşındayım . bende hiçbi sorun yok ama eşimde sperm sayısı az
Dün transferimin 11. günüydü beta hcg değerim 478.20 çıkmış allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah.[/QUOTE
inşallah kucağınada almak nasip olur çok sevindim senin adına
bugün kimseler girmıyor herkes nerelere gitti..
canım transfer gününü saymazsak 9.gün akşam benim değerim de 45 çıkmıştı.12.gün sabah 128 çıktı.doktor gebelik var dedi ama benim aklıma yatmadı ikiye katlanmamış değer düşük.en son testi cuma gün vermiştim.yarın akşam tekrar test verip perşembe kontrole gidicem bakalım neler olacak...sen şu an hamilesin canım ama değerlerin katlanarak gitmesi en azından düzenli yükselmesi çok önemli umarım 12.gün çok güzel bir değere ulaşırsın...arkadaşlar transferimin 10. günü sabredemedim kan testi yaptırdım beta hcg 45 çıktı . doktorum 12. günde yaptırmamı sölemişti ama ben beklıyemedim . peki bu değere göre hamilemiyim ? tutundumu bebeğim ? bi fikri olan varmııııııı
tebrikler canım oldukça yüksek değerin ikiz olabilir...Dün transferimin 11. günüydü beta hcg değerim 478.20 çıkmış allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah.
Canım merhaba nasılsın. . Msjini yeni gördüm seninde başlamış sancilarim
Benim ki gecti gibi dun bi sure epey uzun bi süre oldu gecti.. Şimdi ara ara gelip gidiyor ama cok degil sanirim ben adet olucam
arkadaşlar bugün transferimin 10. günüydü ve dayanamadım kan testi yaptırdım beta hcg 45 çıktı düşükmü acaba bişey anlamadım
ben çatlatma iğnesi filan olmadım dondurulmuşlarla yapıldı tüp bebek. eğer negatif olsaydı 45 ten daha düşük olması gerekmezmiydi , umutlanmak istemiyorum ama umutlanmadanda yapamıyorumilk denememiz 24 yaşındayım . bende hiçbi sorun yok ama eşimde sperm sayısı az
bugün kimseler girmıyor herkes nerelere gitti..
canım ben biliyosun bugun gittim e2 test yaptırdım cok şukur şimdilik iyi cıktı bütün gece ruyamda e2 sonucuyla uyandım bir cıkıyo 10 bir cıkıyo 1000 sabaha kadar zıpladım cok şükür şimdilik yola devam[/Q
çok güzel inşaallah hersey yolunda gider
canım benim dün ben akşam yemeği yaparken olmuştu.. bugün hep yattım olmadı pek bişey iğne vurdurmaya gıttım sadece çok fenayım iğne yerleri beni mahvedıyor sırtüstü yatamıyorum artık şu sonucu bi öğrenseydık hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?