Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Dün transferimin 11. günüydü beta hcg değerim 478.20 çıkmış allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah.

tebrik ederim inşallah kucagınada alırsın.. size 11.gün yapın mı dedıler sızmı yapmak ıstedınız???... transfer sonrası neler yaptınız ? yada hissetinizmi?

kizlar bende 31 aralikta transfer oldum. test gunum 12 ocak. simdilik o gune kadar bekleyecegim diyorum. yeni yila mucizelerimle beraber girdim insallah. donmuslardan 2 tane. burda guzel haberlere bende bir tane eklerim insallah. saglikli bebislerimizi yeni yilda kucaklamak dilegiye..

arkadaşlar bana cevap vercek olan yokmuuuu dün transferimin 10. günüydü ve ben dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 45 çıktı beta hcg. normalde test günüm yarın yani 12. gün, 10. günde 45 ne ifade ediyor bebeğim tutunmuş olabilirmi yoksa geçersiz bi değermi 45

0-5 arası negatif pozitif gibi gözüküyor ama belli olmaz hayırlısı olsun inşallah 2 ye katlayarak gitmesi lazım.

0-5 arası negatif pozitif gibi gözüküyor ama belli olmaz hayırlısı olsun inşallah 2 ye katlayarak gitmesi lazım.

ben çatlatma iğnesi filan olmadım dondurulmuşlarla yapıldı tüp bebek. eğer negatif olsaydı 45 ten daha düşük olması gerekmezmiydi , umutlanmak istemiyorum ama umutlanmadanda yapamıyorum ilk denememiz 24 yaşındayım . bende hiçbi sorun yok ama eşimde sperm sayısı az

Yeniyilin ilk gunünde müjdeli haber verenleri tebrik ederim ALLAH hayirlisiyla evlâtlarınızı sağlıklı kucaklarımıza kavuştursun.
Darısı biz bekleyenlerin basına.

size cevap verilmişti ikiye katlanması gerekıyormuş yarın yıne yaptırırsınız inşaallah hayırlı sonuçlar alırsınız... bencede eger negatif olsaydı 0 olurdu.. sizinki 45 bende bu sayıya umutlanırdım :))) inşaallah bebeğiniz sizinledir...

bugün kimseler girmıyor herkes nerelere gitti..

Canım merhaba nasılsın. . Msjini yeni gördüm seninde başlamış sancilarim
Benim ki gecti gibi dun bi sure epey uzun bi süre oldu gecti.. Şimdi ara ara gelip gidiyor ama cok degil sanirim ben adet olucam

canım transfer gününü saymazsak 9.gün akşam benim değerim de 45 çıkmıştı.12.gün sabah 128 çıktı.doktor gebelik var dedi ama benim aklıma yatmadı ikiye katlanmamış değer düşük.en son testi cuma gün vermiştim.yarın akşam tekrar test verip perşembe kontrole gidicem bakalım neler olacak...sen şu an hamilesin canım ama değerlerin katlanarak gitmesi en azından düzenli yükselmesi çok önemli umarım 12.gün çok güzel bir değere ulaşırsın...

Dün transferimin 11. günüydü beta hcg değerim 478.20 çıkmış allah bu mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah.
tebrikler canım oldukça yüksek değerin ikiz olabilir...

Canım merhaba nasılsın. . Msjini yeni gördüm seninde başlamış sancilarim
Benim ki gecti gibi dun bi sure epey uzun bi süre oldu gecti.. Şimdi ara ara gelip gidiyor ama cok degil sanirim ben adet olucam

canım benim dün ben akşam yemeği yaparken olmuştu.. bugün hep yattım olmadı pek bişey iğne vurdurmaya gıttım sadece çok fenayım iğne yerleri beni mahvedıyor sırtüstü yatamıyorum artık şu sonucu bi öğrenseydık hayırlısıyla

arkadaşlar bugün transferimin 10. günüydü ve dayanamadım kan testi yaptırdım beta hcg 45 çıktı düşükmü acaba bişey anlamadım

benim bildigim en az 25 cıkması gebe demek yeter ki katlansın inşallah katlanacak gözünüz aydın olsun duaların bizim icn de olsun

Canim bence pozitif ama degerin dusmemesi artmasi gerek o yuzden kimse simdiden bisey soylememistir. Sonraki degerin de cok onemli. Ama simdilik cok guzel bir deger. Cogu bitmis bakalim dayann.. hayirlisi diyelim...

bugün kimseler girmıyor herkes nerelere gitti..

canım ben biliyosun bugun gittim e2 test yaptırdım cok şukur şimdilik iyi cıktı bütün gece ruyamda e2 sonucuyla uyandım bir cıkıyo 10 bir cıkıyo 1000 sabaha kadar zıpladım cok şükür şimdilik yola devam

Günler haftalar geçerde şu 12 gün geçmez tüp bebekde bende yaşadım çünkü en zor 12 gündür Allah'ın izniyle dua et umudunu yitirme Allah'tan hayırlısını iste 707 kere ya vaaris çek okuyabilirsen Hz. Meryem duasını oku.

Canım benim kiyamam sana RABBIM ins emeklerimizi bisa cikartmaz.. benim sadece göbekten ignem var ben ona bile dayanamazken sen bide kalcadan vuruluyorsun.. inan bende bunaldim artik cok kotuyum hiçbir belirtim yok ama 2 gundur su gibi akıntım var ki zaten persembe adet günüm ondan sebep oluyordur diye düşünüyorum .. kasık ağrılarımda gecti tertemiz süt limanım yani:) hic umudum kalmadı canım ya bana kalsa ilaçları igneyi falan birakicam ama sonradan vicdan azabı cekecek birseye sebep olurum diye birakamiyorum. . Gozumuzu acsak kapasak ctesi gelse offf gelincede kotu gelmeyincede kotu :) bu seferde uzulucem :)
Sen nasılsın canım ins güzel haberi sen verirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…