• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

kızlar bugün 7.gün idrarda yaptım 2 tane ikiside 2 çizgi inşallah cumartesi kan testim var çıkar.....seviniyimmi napıyım bilemedim ...hatta testi büyük ablamada yaptım güvenli olsun diye onda bişey yok...inşallah hamileyimdir.
benim 5 gün embriyosuydu fikri olan yazsın ..

kızlar bugün 7.gün idrarda yaptım 2 tane ikiside 2 çizgi inşallah cumartesi kan testim var çıkar.....seviniyimmi napıyım bilemedim ...hatta testi büyük ablamada yaptım güvenli olsun diye onda bişey yok...inşallah hamileyimdir.
benim 5 gün embriyosuydu fikri olan yazsın ..

canım , hiçbir fikrim yok ama çok sevindim senin adına MAŞALLAH ta diyelim nazar değmesin .. yalnız bildiğim kadarıyla tek gebelikler böyle erken idrarda çıkmıyo , ikizler genelde erken cıkıyomuş ,
senin kaç tane embriyo yerleştirilmişti....İnşallah iyi haberler verirsin de morallerimiz yerine gelir biraz canım...

benimde gene bu sabah bi lekelenmem oldu sonra geçti , kasıklarıma arada şimşek çakar gibi sancı giriyo...

canım , hiçbir fikrim yok ama çok sevindim senin adına MAŞALLAH ta diyelim nazar değmesin .. yalnız bildiğim kadarıyla tek gebelikler böyle erken idrarda çıkmıyo , ikizler genelde erken cıkıyomuş ,
senin kaç tane embriyo yerleştirilmişti....İnşallah iyi haberler verirsin de morallerimiz yerine gelir biraz canım...

benimde gene bu sabah bi lekelenmem oldu sonra geçti , kasıklarıma arada şimşek çakar gibi sancı giriyo...
amin. inşallah ikizdir akşam gece yatarken ve sabah tekrar yaptırdı kocam:)) gene pozitif..inşallah bi yanlışlık yoktur...benimde kasıklarım çok sancıyodu dün ve ondan önce bugün biraz daha iyi ..bence lekelenme tutunma kanaması olabilir.inşallah öyledir ...

benımkısı malesef olmadı cok uzgunum cokkkkkkkkkkk
2 gun once aldım negatıfımı
ne olur bana dua edın :(
ıcımdekı acım son bulsun

hamıle klan arkadslarımı tbr edıorm
cıdo benımde o.100 cıktı

ıcımdekı acım son bulsun

cıdo benımde o.100 cıktı

esracım ne kadar üzülme desemde pek faydası yok ama benimde ilk denememde günüm glmeden adet olmuştum bidaha düzelemem bu acyı atlatamam gibi gelmişti ama kendimi topladım bundada hep hayır aradım sende kendini topla ..ben rapor çıkardım sizde sorun ne bunu soruyorum biz ilk denemede çok para harcadık bunda 1500 ilaçlarla tuttu.2 tanede hakkın oluyo doğal olarak daha rahat başlıyosun tedaviye.

sorun sperm azlıgı :(
bnde sorun yok cok sukur
ama bu gıdslen bndede cıkar gıbıme gelıor :(

bızm 6 mılyarımız gıttı
ben 22 yasındayım mayısta 23ü dolduracagım
ama nısandada 2 yıllık evlı olacaz
3. yıldan once rapor vermıolar dıe bılıorum :((((

neye uzulum anlamadım
psıkolojımemı
bırdaha yaptıramayacagımamı
tutunamadıgınamı
neye neye :(

ıcımdekı acım son bulsun

cıdo benımde o.100 cıktı

Canim cok gecmisolsun , allah yardimcin olsun esinle birbirinize destek olmaya calisin . Benimde burcusafak gibi ilk denememde test gunumden once adet kanamam olmustu sinir krizi gecirip saatlerce aglamistim... Yilmak yok devam arkadasim . Ayrica bole tedavide basarili olmayipta dogal yoldan pat diye hamile kalanlarda var.sonucta allahin dedigi olur , allah ol! demeden hicbisey olmaz . Benimde yarin test gunum hic umutlu degilim surekli ara ara kanamalarim oluyo cunku...
bizimle beraber tum isteyenlere allah nasip etsin insallah canim , uzulme bol dua et

sorun sperm azlıgı :(
bnde sorun yok cok sukur
ama bu gıdslen bndede cıkar gıbıme gelıor :(

bızm 6 mılyarımız gıttı
ben 22 yasındayım mayısta 23ü dolduracagım
ama nısandada 2 yıllık evlı olacaz
3. yıldan once rapor vermıolar dıe bılıorum :((((

neye uzulum anlamadım
psıkolojımemı
bırdaha yaptıramayacagımamı
tutunamadıgınamı
neye neye :(

canım bizdede sorun sperm azlığı artık 3 yıl evli olma şartı yok bence hiç oyalanma bi araştırma hastanesinin infertilite bölümüne başvur bendede sorun yok raporumu kısa zamanda aldım.

mercankara inşallah güzel sonuçlarını alırsın ben dayanamadım dün yaptım kan tahlilini cuma günü 2 katına çıkarsa ohh diycem..allahım yüzümüzü güldürsün inşallah..

canım bizdede sorun sperm azlığı artık 3 yıl evli olma şartı yok bence hiç oyalanma bi araştırma hastanesinin infertilite bölümüne başvur bendede sorun yok raporumu kısa zamanda aldım.

Canim sen istanbuldasin galiba raporunu hangi hastaneden aldin ?

evet istanbuldayım çapadan aldım ve çok rahat aldım dr çok iyi .ilaçlarıma 650 lira verdim daha ilaçlarım var evde, hastaneyede 800 lira...geçen sefer 5.5 6 milyar harcadım 2007 de.

Tedavini hangi hastanede oldun arkadasim ? Suan bizede arada tanidik olmasina ragmen 6000 e mal oldu ....

Tedavini hangi hastanede oldun arkadasim ? Suan bizede arada tanidik olmasina ragmen 6000 e mal oldu ....

ben avrupa şafak da yaptırdım refahattin yücel doktorum...gaziosmanpaşada hastane .banada uzak ama memnunum..senin baya bi tutmuş ...yarın sonucunu alıyosun dimi merakla bekliyorum inşallah güzel sonuç verirsiniz..

mercankara çok merak ediyorum kan verdinmi güzel haberlerini bekliyorum.benimde 14.30 da tam sonucum belli olucak.cuma günü hayırlı gün allah yüzümüzü güldürsün..

mercankara çok merak ediyorum kan verdinmi güzel haberlerini bekliyorum.benimde 14.30 da tam sonucum belli olucak.cuma günü hayırlı gün allah yüzümüzü güldürsün..

Arkadasim simdi doktorum aradi 450 cikti hamileymisim :))))))))) 15 gun sonra muayeneye cagirdi
sevincimi tarif edemem kendimi negatife oyle hazirlamistimki ... Allah tum isteyenlere nasip etsin
sende sonucunu bildir cnm inanki kendimle beraber senide dusunuyorum

Arkadasim simdi doktorum aradi 450 cikti hamileymisim :))))))))) 15 gun sonra muayeneye cagirdi
sevincimi tarif edemem kendimi negatife oyle hazirlamistimki ... Allah tum isteyenlere nasip etsin
sende sonucunu bildir cnm inanki kendimle beraber senide dusunuyorum

aayyy çok sevindimmmmmm bende aldım 387 sonucummm....allahım çok şükür allah tamamına erdirsin canımmm....benimde 27 randevum...inşllh bebişlerimizide görürüz.

aayyy çok sevindimmmmmm bende aldım 387 sonucummm....allahım çok şükür allah tamamına erdirsin canımmm....benimde 27 randevum...inşllh bebişlerimizide görürüz.

Masallah canim , allah tamamina erdirsin insallah .... Birbirimizi haberdar edelim olur mu

Burcuşafak08 ve mercankara sizin adınıza çok sevindim hamişliğiniz hayırlı uğurlu olsun kızlar RABBİM nazarlardan saklasın.

ıcımdekı acım son bulsun

cıdo benımde o.100 cıktı

Canım senin adına çok üzüldüm bazen kelimeler anlamsız kalıyo ben 2005 yılından deniyorum bana 4 kere transfer yapıldı sonuncuda RABBİM banada nasip etti şimdi 3 haftalık hamileyim tarnsferlerden önce arada denediklerimde var sayını unuttum o kadar çokki herkesin yumoşları olurken benim olmadı her işte bir hayır vardır bence böyle düşün.Rabbim bundan sonraki denemende kucağına almayı nasip etsin canım.Kendinide üzme bence güçlü ol umudunu hiç kaybetme yola devam.

Burcuşafak08 ve mercankara sizin adınıza çok sevindim hamişliğiniz hayırlı uğurlu olsun kızlar RABBİM nazarlardan saklasın.

Sagol arkadasim , seninde hayirli ugurlu olsun gozun aydin , allah saglikla sihatle tamamina erdirsin canim....
Ultrason randevun ne zaman cnm ?

Back