• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

Suziko 38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
110
1
96
:80: Merhaba Kızlar

Aralık ayında Tüp bebek yaptırmaya karar verenler
yumurtaları toplananlar
ardından transferi yapılacaklar

toplaşalım deneyimlerimizi yazalım :87:

dün 16.5 du benim yumuşumun 2 si :81:

Merhabalar, umut yolculuğuna ben de çıkyourm. Yarın opu işlemim var, 4. denememiz olmasına rağmen bu sefer biraz daha fazla korkuyorum..
Hepimize bol şanslar diliyorum...
bu arada ben ASM 'de Aydın ARICI nın hastasıyım, varmı aynı yerde tedavi olan?

mrb arkadaşlarr bende 2 . deneme için bugün start verdimm rabbimm umarımm bu seferr yüzüme gülerr estraderm e başaladımm bantlaraa siz kullandınızmı arkadaşlar tam olarak hangi bölgelerde kullandınız acaba rabbbim hepimizin yardımcısı olsunn....

Merhabalar, umut yolculuğuna ben de çıkyourm. Yarın opu işlemim var, 4. denememiz olmasına rağmen bu sefer biraz daha fazla korkuyorum..
Hepimize bol şanslar diliyorum...
bu arada ben ASM 'de Aydın ARICI nın hastasıyım, varmı aynı yerde tedavi olan?

MerhabaDuru2
sorunların nelerdi bilmiyorum ama yolun açık olsun :3:
opu kısaltmasını bilemedim ,neydi o?:26:

Kayseri deyim ben ,TBM -Nurettin Türktekin'in hastasıyım .

selam kızlar bende bu ay reglimle başlıyorum tedaviye hapimiz için hayırlısı olsun bu son tedavilerimiz olsun hepimiz için bende BAHÇECİ KLİNİĞİ ERBİL YAĞMUR UN HASTASIYIM

mrb arkadaşlarr bende 2 . deneme için bugün start verdimm rabbimm umarımm bu seferr yüzüme gülerr estraderm e başaladımm bantlaraa siz kullandınızmı arkadaşlar tam olarak hangi bölgelerde kullandınız acaba rabbbim hepimizin yardımcısı olsunn....

Merhaba Ecrin38
benim de 2. denemem Allah yardımcımız olsun

estraderm hiç kullanmadım ben, bilmiyorum
senin sorununla ilgilidir mutlaka
bilenler yazar nasılsa

:87:

selam kızlar bende bu ay reglimle başlıyorum tedaviye hapimiz için hayırlısı olsun bu son tedavilerimiz olsun hepimiz için bende BAHÇECİ KLİNİĞİ ERBİL YAĞMUR UN HASTASIYIM

OOOoooo hayırı olsun zübeyde :81:
dün görmeişim seni kusura bakma :17:

hadi hayırlı haberler inşaallah :13:

regl olunca kısa protokolle mi başlıycaksın yoksa uzun olanla mı bişey dediler mi sana ?

arkadaşlar aralık adetimi bekliorumm ilk denememmmm olucak .... iğneler çok muu , toplam kaç gün sürüüyo o na göre izin alıcam , bide ilaçların yan etkisi var mı halsizlik falan gibi???

arkadaşlar aralık adetimi bekliorumm ilk denememmmm olucak .... iğneler çok muu , toplam kaç gün sürüüyo o na göre izin alıcam , bide ilaçların yan etkisi var mı halsizlik falan gibi???

:3: Selam

Dr muayenesine adetinin 2. günü gitmeni tavsiye ederim onlar yönlendirir seni

yaşın kaç yazmamışsın ama yumurtan olacak mı ,folikül var mı , E2, vs kandan takip edip kesin bilgi verirler

hatta bazen kan almaya bile gerek yok: eski dr reçetelerini tüm bilgilerini götür baksın DR
iznini sonra yaptır :112:

bi aksilik yoksa hemen başlarsın iğnelere
ben de halsizlik yapmadı hiç ,gayet iyiydim
kimseye söylemesem anlamazlar o derece :23:

Selam kızlar
geçirdiğim aşamaları yazıyım ben

30 KASIM
Yumoşlar toplandı irili ufaklı 27 taneymiş
ayıklanmak üzere embriyologa gittiler

Sağolsun ekip çok iyiydi ,ANESTEZİYLE uyudum ,odaya çıkınca uyandım

çok şükür hiç aksilik yaşamadım 2.³º saatde evdeydim

reçetemde ³ hap / ¹ vajinal jel vardı

27 yomoşdan 20 si döllenmiş
15 i embriyo olarak 3 gün bekleyecek dediler

3 ARALIK

Cuma öğlen çağırdılar
Transfere giderken idrara sıkışıktım
eşimle birlikte gittik ,yarım saat bekledikten sonra Memorialden Kayseri tüp bebek merkezine gelen
Embriyolog bizimle konuştu

" 3. günde çok iyi kalitede yumurtalardan 2 sini taransfer edebileceklerini söyledi
aslında 3.sünüde düşünüyoruz ama üçüz gebelik benim için ve bebeklerin sağlıkları için tehlike arzedebilirmiş o yüzden 2 tane embriyo yerleştirileceğini" söyledi

ben de 3üz de zorlanırım dedim istemedim 2 tane yeterli
diğerlerinden iyi olanları donduralım dedim,
Dr bey ve ekibi çok güzel bi şekilde sorularıma cevaplar verdiler ,transfer esnasında da bilgilendirdiler beni
ekrandan görmek istediğimi söyledim
bana da işlem sırasında anlattıklarını dinlemek ve transferi izlemek kaldı

Rahim çok iyi durumda kalınlaşmıştı ... pipetle embriyoları koydukları yeri gördüm :17:

5 dak dinlenince odama çıkardılar beni 15 dak daha yattıktan sonra wc ye gittim
sonra bi Progynex iğne yaptılar bana daha iyi tutunsunlar diye
ve 2 tablet ilaç daha yazdılar reçeteme
(bi de benim yumurtalıklarımın ağrısı için serum takıldı )
Dr bey gelip işlemin başarısından bahsetti bu embriyolardan umutluyum dedi :81:
1 saat sonra eve döndük

Ayın 15 İNDE SONUÇ ALICAZhayırlı haberler inşaallahhhh :16:

güziigüzel sonuçlarla dönersin inşallah ...bakalım cuma günü benimde doğum kont. haplarım bitio adet olunca başlıcak inşallah...şimdiden ümidim yok nasıl geçicek okadar zaman ..bide bizimki sebepsiz infertilite 27 yaşındayımm geçende sormuştun...yumurta gelişimi için kaçlık iğneler vuruldun. aşılamada 75lik vuruyodum 2 tane yum. gelişmişti. of off

selam kızlar

30 kasım
yumoşlar toplandı irili ufaklı 27 taneymiş

sağolsun ekip çok iyiydi ,anesteziyle uyudum ,odaya çıkınca uyandım

3 aralık

cuma öğlen çağırdılar
transfere giderken idrara sıkışıktım
eşimle birlikte gittik ,yarım saat bekledikten sonra memorialden kayseri tüp bebek merkezine gelen
embriyolog bizimle konuştu

" 3. Günde çok iyi kalitede yumurtalardan 2 sini taransfer edebileceklerini söyledi
aslında 3.sünüde düşünüyoruz ama üçüz gebelik benim için ve bebeklerin sağlıkları için tehlike arzedebilirmiş o yüzden 2 tane embriyo yerleştirileceğini" söyledi

dr bey ve ekibi çok güzel bi şekilde sorularıma cevaplar verdiler ,transfer esnasında da bilgilendirdiler beni

rahim çok iyi durumda kalınlaşmıştı ... Pipetle embriyoları koydukları yeri gördüm :17:

sonra bi progynex iğne yaptılar bana daha iyi tutunsunlar diye
dr bey gelip işlemin başarısından bahsetti bu embriyolardan umutluyum dedi :81:
1 saat sonra eve döndük

ayın 15 inde sonuç alıcazhayırlı haberler inşaallahhhh :16:

hayırlısı olsun güzelim bende 13 üne kadar regli olurum kısa protokol ile başlayacağım bakalım hadi hepimiz için hayırlısı olsun

güziigüzel sonuçlarla dönersin inşallah ...bakalım cuma günü benimde doğum kont. haplarım bitio adet olunca başlıcak inşallah...şimdiden ümidim yok nasıl geçicek okadar zaman ..bide bizimki sebepsiz infertilite 27 yaşındayımm geçende sormuştun...yumurta gelişimi için kaçlık iğneler vuruldun. aşılamada 75lik vuruyodum 2 tane yum. gelişmişti. of off

teşekkürler :13:
amin inşaallah

ben PCO luyum yani yumurtalar gelişmeden minik minik kalıyodu hep
ben 37 yaşındayım bi çok uzun protokol denedim aralar verdim sonra yine denedim
bu 2. tüp bebek denemem ve ilk kez transferle ve güzel 7 embriyoyla sonuçlandı
2si bende 5 i dondurulmuş vaziyette :81:

bu aşamada yumurtalarım için Gonalf kullanıyordum ilkinde 367.5 du bu 2.denememde 225 e indi

bi kere ümitsizim deyipde bunu dillendirme çağırma kötülüğü çaresizliği :20:

herzaman bi çare vardır umudunu yüksek tut "olacak bu sefer "de

çok çabuk geçer zaman :91: oyalanacak şeylerle uğraş dışarı çık sevdiğin şeyleri yap seni senden çok seven soran düşünen yoktur salla gerisini ancak meraklarını gidermeye çalışır herkes fazla prim verme geçiştir cevapları :79:

güzel şeyleri düşün hayal et Allahın izniyle dileklerin kabul olur mutlaka :21:

teşekkürler :13:
amin inşaallah

ben PCO luyum yani yumurtalar gelişmeden minik minik kalıyodu hep
ben 37 yaşındayım bi çok uzun protokol denedim aralar verdim sonra yine denedim
bu 2. tüp bebek denemem ve ilk kez transferle ve güzel 7 embriyoyla sonuçlandı
2si bende 5 i dondurulmuş vaziyette :81:

bu aşamada yumurtalarım için Gonalf kullanıyordum ilkinde 367.5 du bu 2.denememde 225 e indi

bi kere ümitsizim deyipde bunu dillendirme çağırma kötülüğü çaresizliği :20:

herzaman bi çare vardır umudunu yüksek tut "olacak bu sefer "de

çok çabuk geçer zaman :91: oyalanacak şeylerle uğraş dışarı çık sevdiğin şeyleri yap seni senden çok seven soran düşünen yoktur salla gerisini ancak meraklarını gidermeye çalışır herkes fazla prim verme geçiştir cevapları :79:

güzel şeyleri düşün hayal et Allahın izniyle dileklerin kabul olur mutlaka :21:

zaten kimsenin haberi bile yok bıdır bıdır milletle uğrzşmıyayım die... baya yuksek dozda iğneler vurulunuomuş umarım güzel nur topu gibi yumurtalarım oluşur tahmini haftaya bu yola baş koycaz... hayırlısı olsun

hayırlısı olsun güzelim bende 13 üne kadar regli olurum kısa protokol ile başlayacağım bakalım hadi hepimiz için hayırlısı olsun

teşekkürler
kısa protokolde daha çabuk sonuç aınıyor ama tabii tüm değerlerin güzelse başlanıyor
hadi hayırlısı yemene içmene dikkat et

günlük ceviz ye -

ve bal -tarçın-zencefil-çörekotu tozu karışımı ye sabahları açken
1 hafta devam et sonra bırak :80:

selam arkadaslar bende allahın izniyle tedavinin sonuna yaklaştım.8.12.2010 yumurtalar toplandı 16 adet 15 adeti dün döllenmiş bugünde 13 çok güzel gidiyormuş nasip olursa cumartesi sabah transfer yapılacak.ayın 22.12.2010 gebelik testi tarihini verdiler.inşallah bu defa olur bu benim 3.tüp denemem 1.tutmadı 2.tuttu kalp atışı duyulmadı 7 haft.kürtajla alındı 6 sene sonra ilk oldu yarabbim hep isteyene anne olmayı nasip etsin benide .herkese sabır versin.

Selam kızlar

30 KASIM
Yumoşlar toplandı irili ufaklı 27 taneymiş

Sağolsun ekip çok iyiydi ,ANESTEZİYLE uyudum ,odaya çıkınca uyandım

3 ARALIK

Cuma öğlen çağırdılar
Transfere giderken idrara sıkışıktım
eşimle birlikte gittik ,yarım saat bekledikten sonra Memorialden Kayseri tüp bebek merkezine gelen
Embriyolog bizimle konuştu

" 3. günde çok iyi kalitede yumurtalardan 2 sini taransfer edebileceklerini söyledi

Dr bey ve ekibi çok güzel bi şekilde sorularıma cevaplar verdiler ,transfer esnasında da bilgilendirdiler beni

Rahim çok iyi durumda kalınlaşmıştı ... pipetle embriyoları koydukları yeri gördüm :17:

sonra bi Progynex iğne yaptılar bana daha iyi tutunsunlar diye
Dr bey gelip işlemin başarısından bahsetti bu embriyolardan umutluyum dedi :81:
1 saat sonra eve döndük

Ayın 15 İNDE SONUÇ ALICAZhayırlı haberler inşaallahhhh :16:

Suzidilara sonucunda tedavin gibi olumlu olur umarım..sonucunu lütfen burda bizimle paylaş...
Ben Şubat 2010 da ferticenter da ilk denememi yaptım tutunmadı..
Şimdi Adet görmeyi bekliyorum , sanırım 17 aralıkta adet göreceğim ve bu sefer Medical Park Bahçelievlerde tedavimize başlıycaz..

selam arkadaslar bende allahın izniyle tedavinin sonuna yaklaştım.8.12.2010 yumurtalar toplandı 16 adet 15 adeti dün döllenmiş bugünde 13 çok güzel gidiyormuş nasip olursa cumartesi sabah transfer yapılacak.ayın 22.12.2010 gebelik testi tarihini verdiler.inşallah bu defa olur bu benim 3.tüp denemem 1.tutmadı 2.tuttu kalp atışı duyulmadı 7 haft.kürtajla alındı 6 sene sonra ilk oldu yarabbim hep isteyene anne olmayı nasip etsin benide .herkese sabır versin.

Umarım bu sefer yüzün güler arkadaşım..dualarını paylaşıyorum..sende sonuçları lütfen bizimle paylaş

Selam
Allah bu sefer yüzüne gülsün Serapcım :3:

benim ki geçen salı toplandı Cuma transfer edildi
8 gün oldu :81:

transferden sonra embriyo gelişimi çok öenmli evet neler yapmalı bi araştırmak gerek :79:

Suzidilara sonucunda tedavin gibi olumlu olur umarım..sonucunu lütfen burda bizimle paylaş...
Ben Şubat 2010 da ferticenter da ilk denememi yaptım tutunmadı..
Şimdi Adet görmeyi bekliyorum , sanırım 17 aralıkta adet göreceğim ve bu sefer Medical Park Bahçelievlerde tedavimize başlıycaz..

Teşekkürler Mercankara :13: paylaşırım inşaallahhhh
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

İSTANBUL dasın demek :87: KAYSERİ ben de
Kısa döneme geçersin sen de sanırım, adetin 2.günü belli oluyo :80:

Back