• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık( Gebelik-tedavi-iğne-klomen-aşılama] deneme

Ya bunu sağlıkla alırsın inşallah kucağına benim gibi sevindim inan ki çok mutlu oldum peki sen iğneyle mi kaldın
Yok kuzu. Benim yol çok meşakatliydi.
Kürtajda Rahim yırtıklığı olmuş ocakta olmuştum. Ağustos Eylül gibi öğrendim.
Biraz tedavi derken. İki ay hormon ve çatlatma iğnesi denedi doktor olmadı. Ama yumurtlama olup regl görüyordum ve pco olduğumu öğrendim sonra doktor değiştirdim. Yeni doktorda bir sorun olmadığını ama 1 yıldır olmadığı için hsg istedi. Oda temiz geldi. Sonra vitamin verdi. Bende ovülasyon omega3 falan aldım. Olmadı sanmıştım regl gibi bir ağrım vardı ama meğersem hamileymiş:)

Yok kuzu. Benim yol çok meşakatliydi.
Kürtajda Rahim yırtıklığı olmuş ocakta olmuştum. Ağustos Eylül gibi öğrendim.
Biraz tedavi derken. İki ay hormon ve çatlatma iğnesi denedi doktor olmadı. Ama yumurtlama olup regl görüyordum ve pco olduğumu öğrendim sonra doktor değiştirdim. Yeni doktorda bir sorun olmadığını ama 1 yıldır olmadığı için hsg istedi. Oda temiz geldi. Sonra vitamin verdi. Bende ovülasyon omega3 falan aldım. Olmadı sanmıştım regl gibi bir ağrım vardı ama meğersem hamileymiş:)
Anladım sabrın donu selamet bu yolda isyan etmemek ve güçlü durmak gerekiyor rabbim ol derse oluyo umarım hayırlısıyla bu ay bende güzel haberler weririm inşallah sende çok dikkat et olur mu 🥹🙏🏻🧿🌼

Arkadaşlar, Aralık ayı için gebelik planlayan tedavi gören arkadaşlar buraya herkes sürecinden bahsetsin hepimiz faydalanalım.

Ben geçtiğimiz 2 ay boyunca Klomen+çatlatma iğnesi
Femara +çatlatma iğnesi oldum fakat ikisi de negatif sonuçlandı.
Negatiflikten kurtulmak ve sürecimiz yepyeni bir sayfa ile taçlansırmak istedim ve Doktorumu değiştirdim. Doktorum hsg istedi ve 2 ay dinlenmem gerektiğini söyledi 2 3 ay içerisinde kendiliğinden olmasını bekleyelim olmaz ise tedaviye başlarız dedi. Hsg filmi tüplerim açık rahim biraz küçük ve hafif t görğnümlü ama gebeliğe engel değil dedi. Bende bir kaç takviye edici gıda ve ovülasyon testi aldım. Bakalım :) çatlatma iğnelerini olduğumda insan ne kadar isterse istesin bir hissiyatı oluyor. Ben ne kadar olmasını istesemde negatif sonuçlanacağından emindim. Ama bu 2 ay kendiliğinden olma ümidim var. İnşallah Rabbimde izin verirse bebeğime kavuşacağım .
Sizlerde durum nedir ?
Ben 2 aralıkta oldum. Bekliyorum bakalım. 18 regli günüm. İlk kez çatlatma iğnesi oldu. Amh değerim düşük olduğu için tedavi ile çocuk sahibi olacagımı ama bu ay normal deneyelim dedi doktor. İki yumurtam 23 mm diğeri 17 olmustı. Merak içindeyim. Çok ciddi kasık agrısı mide bulantısı bel agrısı hepsini yasadım. Ve duygusallık seviyem arrttı.

Ben 2 aralıkta oldum. Bekliyorum bakalım. 18 regli günüm. İlk kez çatlatma iğnesi oldu. Amh değerim düşük olduğu için tedavi ile çocuk sahibi olacagımı ama bu ay normal deneyelim dedi doktor. İki yumurtam 23 mm diğeri 17 olmustı. Merak içindeyim. Çok ciddi kasık agrısı mide bulantısı bel agrısı hepsini yasadım. Ve duygusallık seviyem arrttı.
Yumurtlama gününü biliyormusun

Benim maalesef sonucum negatif sonuçlandı. İlk aşılama deneyimimdi. Sanırım bir iki ay ara vereceğim çünkü sebepsiz infertilite. Biraz da salmayı deneyeceğim bakalım neler olacak.

Kızlar ben 5 inde hastaneye gittim klomen kullandım doktorum sağda iki tane 13 mm yumurta oluşmuş dedi 7 8 9 10 ayın bu günleri aşırı ağrım wardı Bi kaç gündür iyiydim fakat dünden beri brl ağrılarım arttı ve ara ara baş dönmesi göz kararması oluyo sizce..🥹🤲🏻

Kızlar ben 5 inde hastaneye gittim klomen kullandım doktorum sağda iki tane 13 mm yumurta oluşmuş dedi 7 8 9 10 ayın bu günleri aşırı ağrım wardı Bi kaç gündür iyiydim fakat dünden beri brl ağrılarım arttı ve ara ara baş dönmesi göz kararması oluyo sizce..🥹🤲🏻

Acil cwp stres oldum ya

Back
X