Bizim de değerlerimiz normal, sebepsiz infertilite denildi. Rapor çıkmaz mı?Benim ve esimin degerleri normal oldugu icin cikmadi biz pgt yaptiracagimiz icin tup bebek yaptiriyoruz o yuzden istege bagli oldugu icin rapor cikmiyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️
- Konu Sahibi Tugbissss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Eylül 2024
- 49
- 37
- 3
- 31
Bizim de değerlerimiz normal, sebepsiz infertilite denildi. Rapor çıkmaz mı?
Rapor sartlari internette yaziyor yanlis bilgilendirmek istemem ama sanirim rapor icin oncesinde 2 basarisiz asilama olmasi gerekiyor ama yine de arastirmanizi tavsiye ederimBizim de değerlerimiz normal, sebepsiz infertilite denildi. Rapor çıkmaz mı?
- 15 Mart 2022
- 152
- 79
- 28
- 29
Merhaba kızlar öncelikle hepiniz benim duamdasınız inşallah dualarımızın karşılığını almak çok yakındır Rabbim anne olmak isteyen her kim varsa kucağını boş bırakmasın inşallah Amin bende tedaviye 2 aralıkta başladım 2 tane iğneli aşılama ve bir hap ile aşılama oldum tutmadı eşimde ve bende herhangi sağlık sorunu yok reglim düzenli 3 yıla aşkındır istiyoruz olmuyordu tüp bebeğe başladık bilmiyorum tedirginim korkuyorum
Merhaba 2 aralıkta tüp bebek tedavisine mi başladınız ?Merhaba kızlar öncelikle hepiniz benim duamdasınız inşallah dualarımızın karşılığını almak çok yakındır Rabbim anne olmak isteyen her kim varsa kucağını boş bırakmasın inşallah Amin bende tedaviye 2 aralıkta başladım 2 tane iğneli aşılama ve bir hap ile aşılama oldum tutmadı eşimde ve bende herhangi sağlık sorunu yok reglim düzenli 3 yıla aşkındır istiyoruz olmuyordu tüp bebeğe başladık bilmiyorum tedirginim korkuyorum
- 15 Mart 2022
- 152
- 79
- 28
- 29
EvetMerhaba 2 aralıkta tüp bebek tedavisine mi başladınız ?
Aynı gün başlamışız hikayenizden bahseder misiniz ? ben şu an iğnelerimi vuruluyorum
- 15 Mart 2022
- 152
- 79
- 28
- 29
Bende iğneme pazartesi başladım fonlar kullanıyorum şimdilikAynı gün başlamışız hikayenizden bahseder misiniz ? ben şu an iğnelerimi vuruluyorum
Yaş 29 eşim 34 2021 Ağustos evlendik korunmadık hiç çocuk olmayınca hastaneye gittim herşey normal bende ve eşimde bekledik biraz geçen sene 3 defa aşılama oldum tutmayınca tüp bebeğe başladık bilmiyorum yol zorlu gibi bir yanım çok umutlu bir yanım umutsuz tuhaf hisler içindeyim tarifsiz
- 15 Mart 2022
- 152
- 79
- 28
- 29
Gonalf iğne kullanıyorum yazıcaktımBende iğneme pazartesi başladım fonlar kullanıyorum şimdilik
Yaş 29 eşim 34 2021 Ağustos evlendik korunmadık hiç çocuk olmayınca hastaneye gittim herşey normal bende ve eşimde bekledik biraz geçen sene 3 defa aşılama oldum tutmayınca tüp bebeğe başladık bilmiyorum yol zorlu gibi bir yanım çok umutlu bir yanım umutsuz tuhaf hisler içindeyim tarifsiz
Sakın öyle düşünme her zaman pozitif ol olumlu düşün kendine güven olacağına inan evet uzun bir süreç ama her zaman pozitif olmaya dikkat et bende eylül ayında aşılama denedim olmadı tekrar deneyip kendimi yormak istemedim çünkü doktorm da tüp bebek önermişti ben yine de aşılama denemek istemiştim. Benim regl düzensizliğim var bazı aylar 2 ayda bir oluyorum. Onun dışında bir problemim yok eşimde de bir sıkıntı yok çok şükür ben 26 eşim 31 yaşında. şimdi de tüp bebeğe başladık bugün 5. Günüm iğnelerimi yapıyorum. Yarın kontrolüm var. Duruma göre opu için geleceğim. İnşallah hayırlı haberler alırız ikimiz de ve bolca dua ediyorum sana da edeceğim. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallahBende iğneme pazartesi başladım fonlar kullanıyorum şimdilik
Sadece gona-f mi kullanıyorsun onun dışında başka bir iğne vermedi mi ? Ben 2 iğne yapıyorum her öğlen 2 de .Gonalf iğne kullanıyorum yazıcaktım
Gönül-F ve Menopur
- 15 Mart 2022
- 152
- 79
- 28
- 29
Sizin hikayeniz nedirAynı gün başlamışız hikayenizden bahseder misiniz ? ben şu an iğnelerimi vuruluyorum
az önce hastaneden geldim diğer iğneyede pazar akşam başlamamı istedi cetrotıde bir iğne ben fakülte de yaptırıyorum bilmiyorum özele mi gitsem diye düşündüm ama durumum buna yetti aslında yetmedi kredi kartıyla ödemeleri yapacağız bakalım umarım olur sende benim duamdasın ismin Damla ona göre dua etSadece gona-f mi kullanıyorsun onun dışında başka bir iğne vermedi mi ? Ben 2 iğne yapıyorum her öğlen 2 de .
Gönül-F ve Menopur
- 30 Eylül 2024
- 49
- 37
- 3
- 31
İnşallah Damla hakkında hayırlısı olsun maalesef biz de kredi kartıyla hallediyoruz her şeyi o da olmasa ne yaparız bilemiyorum her şeyde vardır bir hayr tedavi kişiye göre planlanıyor sanırım o yüzden farklı şeyler kullanıyoruzSizin hikayeniz nedir
az önce hastaneden geldim diğer iğneyede pazar akşam başlamamı istedi cetrotıde bir iğne ben fakülte de yaptırıyorum bilmiyorum özele mi gitsem diye düşündüm ama durumum buna yetti aslında yetmedi kredi kartıyla ödemeleri yapacağız bakalım umarım olur sende benim duamdasın ismin Damla ona göre dua et
Merhaba hayırlı olsun, hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bildiğim kadarıyla tarlusal aşılama ya da tüp bebek transferinden sonra kullanılıyor siz şimdi mi başladınız ?Merhaba bugün tedaviye başlayacağım ilk ignem saat 19 da sadece gonalf igne ve tarlusal hap ilac verdiler cok heyecanliyim
- 30 Eylül 2024
- 49
- 37
- 3
- 31
Teşekkür ederim, bende adet söktürücü olarak biliyordum ilacı ancak doktora sorduğumda biz başka amaçla kullanacağız dedi bende biraz araştırdım çatlama önleyici iğne yerine tarlusal kullanılması durumu olabiliyormuş cetroite muadili olarak sanırımMerhaba hayırlı olsun, hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bildiğim kadarıyla tarlusal aşılama ya da tüp bebek transferinden sonra kullanılıyor siz şimdi mi başladınız ?
- 3 Mart 2020
- 48
- 26
- 38
- 30
- 30 Eylül 2024
- 49
- 37
- 3
- 31
İlaç dozlarınız değişti mi hayırlısı olsun kontrolde yumurta sayısından bahsetti mi doktorMerhabalar bende 2 Aralıkta başladım. Bugun de ikinci kontrole gittim. Valla karışık duygular içindeyim benimki normalden de uzun olacak
Dozun aynı kaldi 225 kullanıyorum. Pazar günü cetrodil de verdi. Pazartesi tekrar kontrol var muhtemelen perşembe cuma opu olur dedi. Yani onlar olcerken ben saymaya çalıştım da 8 gibiydi . Bir de geriden gelenler de varmışİlaç dozlarınız değişti mi hayırlısı olsun kontrolde yumurta sayısından bahsetti mi doktor
- 30 Mayıs 2024
- 175
- 78
- 13
- 30
Rabbim inşallah çabanızın meyvesini tez vakitte size ve isteyen herkese verir bende Bilkent şehir hastanesinde tüp bebek olacağım nasipse amh düşük yumurtalarım küçükmüş direkt tüp bebek dedi devlet size 2 hak verecek dedi katlı payı artık ne kadar olur bilmiyorum adetinin 2 günü gel yumurtalarına bakalım dedi tüp bebekci genetik test verdik eşimle beraber bakalım süreci bende merak ediyorumMerhaba kızlar öncelikle hepiniz benim duamdasınız inşallah dualarımızın karşılığını almak çok yakındır Rabbim anne olmak isteyen her kim varsa kucağını boş bırakmasın inşallah Amin bende tedaviye 2 aralıkta başladım 2 tane iğneli aşılama ve bir hap ile aşılama oldum tutmadı eşimde ve bende herhangi sağlık sorunu yok reglim düzenli 3 yıla aşkındır istiyoruz olmuyordu tüp bebeğe başladık bilmiyorum tedirginim korkuyorum