• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️

Merhaba e2 dediğiniz nedir acaba ? ☺️
ben çok düzensiz besleniyorum çalıştığım için sürekli dışarıdan yiyorum sabahları ama inşallah yarından itibaren dikkat edeceğim. Çünkü yemek çok etkiliyormuş 🥹
Yumurtalıklar tarafından üretilen bir hormon. Tüp bebek tedavisine başladığınızda her muayenede kontrol ediliyor. Her yumurta başına 200 olması gerekiyor diye biliyorum tabi bu yumurtlama döneminde. Sanırım buradan olgun olup olmadığını kontrol ediyorlar. Yemek içmek gerçekten çok önemli. Mümkünse dışarıdan tüketmemeye çalışın

Umarım benimkinide kabul ederler 29 yaşındayım
merhaba bende 27 yaşındayım. nerde yaptırıyosunuz kaç embriyonuz oluştu ? bende doktoruma ikiz sordum ama benim doktorum ikiz hiç sevmiyor ve embriyo sayısına göre çok ısrar edersen karar veriyormuş

Güzel sonuçlar alırsınız inşallahh ♥️ Ben de 29 yaşındayım aşılama mı önerildi size tüp bebek mi? Bir de ücretleri hakkında bilgi sahibi misiniz?
Merhaba. Ben Haziran ayında hem iç hem dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı tek tüpüm kalmıştı. Eylülde rahim filmi sonrası o tüpümünde tamamen yapışık olduğunu ve kapalı olduğunu öğrendim bu yüzden tüp bebek dediler bana. Ben Ankara'da tedavime başladım. Benim gittiğim yer paket şeklinde 45 bin veriyorsunuz muayeneler yumurta toplama transfer hepsi içinde ve + ilaçlar şeklinde. Baya araştırdım bu konuyu fiyat olarak bana uygun geldi. HRS özel Hastanesi'nde normalde başlayacaktım orada 84 bindi + ilaçlar şeklindeydi ( ortalama bu şekilde fiyatlar). Doktorumdan şu ana kadar olan kısımda çok memnunum. Hiç bi yaptığı işleme ücret almıyor odasında yeni doğan magnetleri dolu o kadar insana annelik babalık duygusunu tattırmış ki. En önemlisi afedersiniz mala anlatır gibi anlatıyor her detayı ( erkolar bile anlıyo ) 😂 ve telefonla arıyor hemşiresi ayrı arıyor sekreteri ayrı arıyor. ( Benim için ilgi alaka çok önemliydi) Şuanlık diyebileceklerim bu kadar memnunum umarım pozitif sonuçlarda alırım. Güven veren para odaklı olmayan bir doktor . Bana öneren kişide ikiz hamileydi zaten.

merhaba bende 27 yaşındayım. nerde yaptırıyosunuz kaç embriyonuz oluştu ? bende doktoruma ikiz sordum ama benim doktorum ikiz hiç sevmiyor ve embriyo sayısına göre çok ısrar edersen karar veriyormuş
Hakan TURAN Ankara da yaptırıyorum. Prosedür gereği 35 yaş altına tek transfer yapılıyor dedi benimkisi ama bazen embriyo kalitesi düşük falan olursa duruma göre iki tane transfer ediyormuş hastanın durumuna bağlı kısacası. Biz iki istediğimizi söyleyince olur demedi olmazda demedi açık kapı bıraktı kısacası konuşmasından öyle anladık . Henüz embriyo kısmına gelemedim. Tedavim yeni başladı ama öncesinde vücudumu çok güzel hazırladı her detayla ilgilendi.

Birde arkadaşlar doktordan daha önemli birşey varsa laboratuvar. O yüzden doktor araştırırken laboratuvar detayını atlamayın. Alanında iyi laboratuvarlar ile çalışan doktorları tercih edin.

Birde şunu söyleyim size mesela ben adetimin 2. Günü gittim bana vücudun bu ayki yumurtalarını çoktan seçmiş şuan başlayamayız dedi. ( Çoğu doktor bu şekilde olsa bile başlıyor tedaviye ve o vücudun seçtiği yumurtalar büyüyor geriden gelenler yeterli büyüklüğe ulaşamıyor yada içi boş çıkıyor gelişemiyor). Sonra şu tabloyu görüyorsunuz 20 yumurtam toplandı ama 4 ü döllendi gibi gibi düşük oranlar elde ediliyor . O kadar eziyet hormon para boşa gidiyor. Doktor bu kısımda çok önemli işte. Embriyo dondurma dölleme kısmında ise lab önemli bir bütün olarak görmenizi tavsiye ederim. Para odaklı yerlerden uzak durmanızda fayda var sizi bir iş para olarak gören değil sizinle birlikte bu süreci yaşayan bir doktor bulmak gerek ( ve bu çok zor) o kadar doktor gezdim ki yeri geldi yüzüme bile bakan olmadı. Umarım kafanızda bazı şeylerin oturmasına sebep olmuşumdur ( tedavi anlamında) biraz işin içinden biri olarak bedeninizi ve kendinizi suçlamayın negatif olduğunda. Eşinizin spermleri az olsa bile içinden bi kaç tane bulmaları yetiyor canınızı sıkmayın. Ama sigara kullanmamalılar sperm morfolojisini bozuyor sigara. Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz 🌸

Hakan TURAN Ankara da yaptırıyorum. Prosedür gereği 35 yaş altına tek transfer yapılıyor dedi benimkisi ama bazen embriyo kalitesi düşük falan olursa duruma göre iki tane transfer ediyormuş hastanın durumuna bağlı kısacası. Biz iki istediğimizi söyleyince olur demedi olmazda demedi açık kapı bıraktı kısacası konuşmasından öyle anladık . Henüz embriyo kısmına gelemedim. Tedavim yeni başladı ama öncesinde vücudumu çok güzel hazırladı her detayla ilgilendi.
bende ankara da tolga hocayla ilerliyorum tedaviye. inşallah hayırlıca en güzel sonuçları alırız hepimiz 🙏🏻 tolga hoca gen art ile çalışıyor sizin doktorunuz hangi laboratuvarla çalışıyor?

bende ankara da tolga hocayla ilerliyorum tedaviye. inşallah hayırlıca en güzel sonuçları alırız hepimiz 🙏🏻 tolga hoca gen art ile çalışıyor sizin doktorunuz hangi laboratuvarla çalışıyor?
Amin inşallah. Benimkide gen art ile çalışıyor. Başarılı bir laboratuvar için rahat olsun 🌸

Güzel sonuçlar olsun inşallah 🙏 Devlet hastanesi ni özel mi yaptıracaksınız, ücretleri nedir bilginiz var mı
Üniversite hastanesinde yaptiracağim rapor cikmiyor bana o yuzden ucretli olacak opu ve transfere sanirim 57000 odeyecegiz ilaclar 30-35 arasi tutar dediler bide bizim pgt var onu dis merkezdeki laboratuvarda yaptiracagiz onun ucreti ayri olacak

Merhaba. Ben Haziran ayında hem iç hem dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı tek tüpüm kalmıştı. Eylülde rahim filmi sonrası o tüpümünde tamamen yapışık olduğunu ve kapalı olduğunu öğrendim bu yüzden tüp bebek dediler bana. Ben Ankara'da tedavime başladım. Benim gittiğim yer paket şeklinde 45 bin veriyorsunuz muayeneler yumurta toplama transfer hepsi içinde ve + ilaçlar şeklinde. Baya araştırdım bu konuyu fiyat olarak bana uygun geldi. HRS özel Hastanesi'nde normalde başlayacaktım orada 84 bindi + ilaçlar şeklindeydi ( ortalama bu şekilde fiyatlar). Doktorumdan şu ana kadar olan kısımda çok memnunum. Hiç bi yaptığı işleme ücret almıyor odasında yeni doğan magnetleri dolu o kadar insana annelik babalık duygusunu tattırmış ki. En önemlisi afedersiniz mala anlatır gibi anlatıyor her detayı ( erkolar bile anlıyo ) 😂 ve telefonla arıyor hemşiresi ayrı arıyor sekreteri ayrı arıyor. ( Benim için ilgi alaka çok önemliydi) Şuanlık diyebileceklerim bu kadar memnunum umarım pozitif sonuçlarda alırım. Güven veren para odaklı olmayan bir doktor . Bana öneren kişide ikiz hamileydi zaten.
Ayy çok teşekkür ederim sen de öyle anlatmışsın kız anladım hepsini 😂😂 Doktorun kimm peki ben de bir bakayım Ankara’ ya yakınımm

Üniversite hastanesinde yaptiracağim rapor cikmiyor bana o yuzden ucretli olacak opu ve transfere sanirim 57000 odeyecegiz ilaclar 30-35 arasi tutar dediler bide bizim pgt var onu dis merkezdeki laboratuvarda yaptiracagiz onun ucreti ayri olacak
Ben biraz yeniyim bu konularda da 🥲 Rapor hangi durumlarda çıkıyor? Size neden çıkmadı?

Ayy çok teşekkür ederim sen de öyle anlatmışsın kız anladım hepsini 😂😂 Doktorun kimm peki ben de bir bakayım Ankara’ ya yakınımm
Devamında yazdıklarımada bak mutlaka 😂 hatta konu açtım bununla ilgili. Hakan Turan doktorum .

Benim ve esimin degerleri normal oldugu icin cikmadi biz pgt yaptiracagimiz icin tup bebek yaptiriyoruz o yuzden istege bagli oldugu icin rapor cikmiyor
Benim durumum biraz farli ilk bebegim hastaydi genetik olarak hamileligim sonlandirildi, bizde tasiyicilik varmis o yuzden genetik ayiklamali yaptiracagiz bir daha hasta bebegimiz olmamasi icin

Back