Merhaba. Ben Haziran ayında hem iç hem dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı tek tüpüm kalmıştı. Eylülde rahim filmi sonrası o tüpümünde tamamen yapışık olduğunu ve kapalı olduğunu öğrendim bu yüzden tüp bebek dediler bana. Ben Ankara'da tedavime başladım. Benim gittiğim yer paket şeklinde 45 bin veriyorsunuz muayeneler yumurta toplama transfer hepsi içinde ve + ilaçlar şeklinde. Baya araştırdım bu konuyu fiyat olarak bana uygun geldi. HRS özel Hastanesi'nde normalde başlayacaktım orada 84 bindi + ilaçlar şeklindeydi ( ortalama bu şekilde fiyatlar). Doktorumdan şu ana kadar olan kısımda çok memnunum. Hiç bi yaptığı işleme ücret almıyor odasında yeni doğan magnetleri dolu o kadar insana annelik babalık duygusunu tattırmış ki. En önemlisi afedersiniz mala anlatır gibi anlatıyor her detayı ( erkolar bile anlıyo )
ve telefonla arıyor hemşiresi ayrı arıyor sekreteri ayrı arıyor. ( Benim için ilgi alaka çok önemliydi) Şuanlık diyebileceklerim bu kadar memnunum umarım pozitif sonuçlarda alırım. Güven veren para odaklı olmayan bir doktor . Bana öneren kişide ikiz hamileydi zaten.