- 3 Ocak 2021
- 3.322
- 1.024
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Geçen ay yüzümde 2 3 tane minik minik çıkmıştı ama 10.gümden itibarendi normalde adet zamanları da bir iki tane çıkar şuan yok ama erken 2 3 gün sonra çıkarKızlar bugün 9.günüm sivilcem çıktı inşallah adet olmam sizde sivilce çıktımı peki
Hayır canım sen oldun muSende durumlar nasıl adet oldun mu
Çatlatma iğnesi adı altında başlıkları canımHangi başlığı kız
İnşallah gebelik belirtisidir ya benimki büyükGeçen ay yüzümde 2 3 tane minik minik çıkmıştı ama 10.gümden itibarendi normalde adet zamanları da bir iki tane çıkar şuan yok ama erken 2 3 gün sonra çıkarama bazı gebelik belirtisi olarak da sivilce çıkabilir yani adet belirtileriyle aynı
Sivilcen çıktı mı pekiBide aşırı derecede atıkımtım var açık beyaz şekilde
Gebelik belirtisi de olabilir normalde varmıydı bu şekilde akıntın? Birde nezamandan beri var kaçıncı günün bugünBide aşırı derecede atıkımtım var açık beyaz şekilde
E nabıza hala düşmediİnşallah gerek kalmaz canım değerini görebildin mi?
Canım ben dün kan testi yaptırdım testte silik çizgi çıkınca sonuç negatifBen bugün test yaptım tamemen silik kafam karıştı resmen
Hayır 2 gün kaldıHayır canım sen oldun mu
Rahîm filmi çekilecek son çare çünkü hiçbir sıkıntı yok çok korkuyorum rahim filminden sıkıntı benim eşim izinde ve gidecek 1 aya kalmazHayır canım sen oldun mu
Rahîm filmi çekilecek son çare çünkü hiçbir sıkıntı yok çok korkuyorum rahim filminden sıkıntı benim eşim izinde ve gidecek 1 aya kalmazHayır canım sen oldun mu
Bende de peçeteye silince geliyor sümüksü kıvamda beyazBide aşırı derecede atıkımtım var açık beyaz şekilde
bendede cıktı cenem ve kulak yanlarında yüzümde simdi gectiKızlar bugün 9.günüm sivilcem çıktı inşallah adet olmam sizde sivilce çıktımı peki
hayır rahim filminden hiç korkma dayanılmayacak bişey değil ben 2 kez cektirdim.hem rahim filminden sonra gebe kalma sansı artıyor bi 6 ay.Rahîm filmi çekilecek son çare çünkü hiçbir sıkıntı yok çok korkuyorum rahim filminden sıkıntı benim eşim izinde ve gidecek 1 aya kalmaz
Bende de peçeteye silince geliyor sümüksü kıvamda beyaz
Benim 6 ay gibi bir sürem yok eşim gemici ve iznini tedavi için uzattı en fazla bu kadar uzatabilirhayır rahim filminden hiç korkma dayanılmayacak bişey değil ben 2 kez cektirdim.hem rahim filminden sonra gebe kalma sansı artıyor bi 6 ay.
Nasıl yapılıyor kim yapıyor kendi doktorumuz muhayır rahim filminden hiç korkma dayanılmayacak bişey değil ben 2 kez cektirdim.hem rahim filminden sonra gebe kalma sansı artıyor bi 6 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?