Araftayim.. Sizlerin fikirlerin ihtiyacim var..

misssunshine86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
477
525
103
Ankara
Biliyorum. Sorunumun cozumu benim kararimda gizli. Ama asil mesele karar verebilmek..
4 yildir birlikteyiz. İlk iliskim o benim. Universite caglarinda inek tabir edilen bir kiz oldgm icin hayatmda dersten baska birseye yer yoktu. Ta ki yuksek lisans yaparken onla tanisincaya kadar.. Cok yakisikliydi, centilmendi, ustelik beni cok sevdigini soyluyordu. Sevgilim ogrenciydi geliri yoktu. Ustelik yasi da normal donemlerinden 7 yas buyuktu. Ama dert etmedim. Ciddi dusunuyordum hepimize ogretilen o fedakar es rolunu oynamaya hazirdim. O da ciddiydi. Okulumu bitiricem is bulucam evlenecegiz diyordu. Aradan 4 yil gecti ancak bu sure zarfinda ne onun okulu bitti ne askerlige gitti ne de duzgun bir isi var.. İlgisi hep ayni gerci..Sevgisini gosterir. Elinde cceklerle gelir parasi olunca, imkanlarinel verdigince..Ama ben o kadar biktm ki bi bekleyisten ve beklemekten.. Daha 2 yil var en azindan okul ve askerligin bitmesine. Bu 4 yilda aileler isin icine girdi. Tanistilar okul bitecek diye. Hatta kucuk yer laf olmasin diye soz bile yapildi. Ama olmadi iste.. Ailem hic istemiyor onunla olmami artik.Babam ben hayatimda bu kadar sorumsuz bir erkek gormedim diyor. Gelmis 31 yasina daha okul ve askerlik ne zaman bitecek diyor. Hakli adam. Savunamiyorum. Seviyorum dayanirim diyorum ama cevremin bana aciyan sozleri, dostlarimin yaptigin enayilik resmen ogrenci okutuyorsun yorumlari, ailemin kendi sorunlarin bitti tum hayatin onu adam edebilmek oldu sozleri butun hevesimj kiriyor. En garip kismi da cok sukur hedefimi gerceklestirip onun universitesinde hoca oldum. Ama ise girdgmden beri cevreme girmek istemiyor. Eziklik hissediyor. En ufak konu sorun oluyor. Ben cevreme ondan bahsedemiyorum. Cunku hoca ogrenci iliskisi zannediliyor. Keske baska bir ise girseydin diyor bana.Ona da haksizlik ediyorum diyorum bazen. Belki o da kendi standartlarinda bir kizla daha mutlu olur. Bunu ona da soyledim. O da benim yanimda ovunemiyor, gurur duyamiyor hic bisiyiyle. Bir erkek icin agir seyler... Sizler nasil bir yol izlerdiniz ?

bahsettiğin adam benim eski sevgilimin kopyası

biz ayrılala 5 yıl oluyo

geçen haberini aldım üniversiteye başlayalı 11 yıl oldu hala mezun olamamış baba parası yiyo (30 yaşında)

düzelir diye daha fazla bekleme bence yol ver gitsin

ondan ayrılmak hayatımda aldığım en doğru karardı eminim sende bunu diyeceksin ilerde

Canim verdigin cevap icin cok tesekkur ederim. Hep bekledim onu bugune kadar. Evet iyi seyler yapiyor. Benle tanisyiktan sonra degisti. Derslerine daha ilgili oldu. Ama o kadar salmis ki toplaya toplaya bu kadar oldu. Bir de cevreden onu duzelten insan, adam eden kiz gibi gorulmekten biktim. Herseyini bana danisir. Her isini bana soruyor. Ama inan bunlar bile bana batiyor. Yetersizlik gibi geliyor. Erkegin zayif olmasi beni delirtiyor. Ona saygi duyamiyorum. Cunku benim basim agridiginda danisabildgim kimse yok. Surekli benden gidiyor gibime geliyor. O kadar icime islemis ki artik bu duygu..

canım çok zor bi durum gerçekten hem çok seviyosun oda seni seviyor fakat keşke sevgisini işine okuluna sarılarak gösterseydi sadece seni seviyorum veya çiçek hediyeyle olmuyo bazı şeyler belli bi yaşa gelmişsiniz bunu bilerek davranmalıydı ailenizde istemiyorsa vardır bi bildigi ama çok zor gerçekten...

Canim verdigin cevap icin cok tesekkur ederim. Hep bekledim onu bugune kadar. Evet iyi seyler yapiyor. Benle tanisyiktan sonra degisti. Derslerine daha ilgili oldu. Ama o kadar salmis ki toplaya toplaya bu kadar oldu. Bir de cevreden onu duzelten insan, adam eden kiz gibi gorulmekten biktim. Herseyini bana danisir. Her isini bana soruyor. Ama inan bunlar bile bana batiyor. Yetersizlik gibi geliyor. Erkegin zayif olmasi beni delirtiyor. Ona saygi duyamiyorum. Cunku benim basim agridiginda danisabildgim kimse yok. Surekli benden gidiyor gibime geliyor. O kadar icime islemis ki artik bu duygu..

seni o kadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri birebir yaşadım

ama sana tavsiyem asla acıma

bizim zayıf noktamızı çok iyi bilir erkekler benimki de nasıl üstüme titrerdi ayakkabımı bile o bağlardı çok şevkatliydi ama yetmez bunlar

Senin akademik kariyerin onu hep rahatsız edecektir
Ayrıca sozlenmişsiniz ve onun bu süreci hızlandırmak icin okuluna dört elle sarılması gerekirdi.sorumsuzlugu var yani
Evlilikte de tutumu değişmeyecektir..ve evlilikte sorumsuz insan , eşi çileden çıkarır
Ben olsam bin kere ölmektense bir kere ölürdüm:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar kafami katistiran seyler soluo ki. 2 sene daha sabredemiosun diye herseyi yikacaksin. Baskasi ile mutlu olcakmisin sanki. Mantik evliligi mutlu mu edecek seni. Bak 2 sene cekceksin ama bi omur boyu sana en iyi evliligi yasaticam. Daha bir suru sey.. Ama kafamdan benden daha iyisini zaten su durumda bulamaz ki acaba ondan mi birlikte diye de gecmiyor deil. Tamam su anda burada bir yere girdi asgari ucret aliyor yaz boyunca. Buna bile o kadar sevindim ki...Ah heleki su ayni kurumda olmak meselesi.. Okulda bana iliski durumumu soracaklar diye herkesle iliskimi kestim. Onun hocasi ile evli bir kiz var is arkadasim ve ben iyice icime kapandim. Buradan derdimi paylasayim dedim.. Umarim cikarci ya da burnu bir karis havada gibi algilanmam. Cunku gercwkten oyle degilim...

Senin cevrene girmiyor cünkü kendini kücümsüyor olabilir o yüzden de okulunu bitirmek icin cabalıyor olabilir okul bitmeyince askere de gidemiyor tabiki ama okulu bitirmeden annen ve babanın istediği gibi bir meslek sahibi olamaz olur da daha zor sartlarda olur yani yine düsünerek hareket ediyor cocuk gerci biraz gec kalmıs 31 yasında daha bunun askerliğini bekleyeceksin bide bu arada sen kac yasındasın merak ettim? gerci kısa dönem askerlik yapar 5 ay beklenir o kadar bekleyisten sonra canım :)

Benim yaşadığım gibi sorun yaşayan başkaları da oldu mu acaba? Psikolojim o kadar bozuldu ki hergün ağlıyorum. Kendimi hep mutsuz hissediyorum. Onun her lafı bana batıyor. Sen ne istiyorsan onu yapayım diyor, sen mutlu nasıl olacaksın diyor. Aklıma yapsa mutlu olurum diyeceğim hiçbir şey gelmiyor. O da bıktı benim bu depresif hallerimden. Bu geçici bir durum mu beni ne mutlu eder onu dahi bilmiyorum. Beni kapatsınlar bi odaya uyuyayım istiyorum sadece.. Ailem istemiyor, arkadaşlarım bana göre bulmuyor, herkes salakmışım gibi bakıyor bana.. Kimseye savunamamaktan bıktım, onunla gurur duyamamaktan bıktım, elinin ekmek tutmamasından bıktım.. O kadar kötü hissediyorum ki bazen, ona içimden hakaretler ediyorum, tanıştığımız güne lanet derken buluyorum kendimi... Gözlerim hep yaşlı, başıma ağrılar çıkıyor :43:

Benim yaşadığım gibi sorun yaşayan başkaları da oldu mu acaba? Psikolojim o kadar bozuldu ki hergün ağlıyorum. Kendimi hep mutsuz hissediyorum. Onun her lafı bana batıyor. Sen ne istiyorsan onu yapayım diyor, sen mutlu nasıl olacaksın diyor. Aklıma yapsa mutlu olurum diyeceğim hiçbir şey gelmiyor. O da bıktı benim bu depresif hallerimden. Bu geçici bir durum mu beni ne mutlu eder onu dahi bilmiyorum. Beni kapatsınlar bi odaya uyuyayım istiyorum sadece.. Ailem istemiyor, arkadaşlarım bana göre bulmuyor, herkes salakmışım gibi bakıyor bana.. Kimseye savunamamaktan bıktım, onunla gurur duyamamaktan bıktım, elinin ekmek tutmamasından bıktım.. O kadar kötü hissediyorum ki bazen, ona içimden hakaretler ediyorum, tanıştığımız güne lanet derken buluyorum kendimi... Gözlerim hep yaşlı, başıma ağrılar çıkıyor :43:

kimin ne dedigine bakma senin hissettiklerin önemli onla bisüre görüşmeyi kes bakalım onsuz devam edebiliyomusun yada çokmu özlüyosun

Zaten dün de zaman istediğimi bir süre görüşmek istemediğimi söyledim. Bu sefer de o razı gelmiyor... Ama benim gerçekten yalnız kalıp ne istediğime karar vermeme ihtiyacım var..

anlayış göstermeli bence belki kendisi için çok daha iyi olucak kaybetmekten korkuyodur onuda anlıyorum ama bisüre yalnız kalırsan ne istedigine daha net karar verebilirsin

canım bence sende artık olmayacağını görmeye başlamışsın ufak ufak. zor bi durum ama aşk karın doyurmuyor. yanlış anlama da o yaşta okulu bitirse de yaşı geçtiği için doğru dürüst iş bulamıcak belki maaş olayını komplex yapıcak... bence yol yakınken bi daha düşün. duygularını bi yana bırakıp objektif bakmaya çalış. zaten göreceksin yapman gerekeni...

Back
X