Aradıklarım....

Ledun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
466
357
123
İstanbul
Merhaba hanımlar, şimdilik listem aşağıdaki gibi,

Gün Olur Asra Bedel- Cengiz Aytmatov
Toprak Ana- Cengiz Aytmatov
Sarah Jio Kitapları
Kristan Hannah Kitapları

Temin ettiklerimi listeden kaldırdım. Bunlar halen aradığım kitaplar..
Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ben de gün olur asra bedel var ama tek kitap için de kargo fiyatıyla falan pahalıya gelmiş olur.

Mrb canım, seninle açlık oyunları serisi için görüşmüştük, ama onu şimdi başka arkadaştan aldım. Konunda sadece piruze var aradıklarım arasında onun için de tek kargoya değmeyecek. Tşk ederim.

ben de gün olur asra bedel var ama tek kitap için de kargo fiyatıyla falan pahalıya gelmiş olur.
Evet tek kargo ile sıfır fiyatına gelmiş olacak. Tşk ederim ilginiz için.

evet bende de piruze var ama tek kitap için zor. yayınevinin kendisine gitme şansınız varsa daha ucuza alabilirsiniz ve istanbuldaysanız sahaf festivali var bu ay orada daha ucuza bulabilirsiniz...

evet bende de piruze var ama tek kitap için zor. yayınevinin kendisine gitme şansınız varsa daha ucuza alabilirsiniz ve istanbuldaysanız sahaf festivali var bu ay orada daha ucuza bulabilirsiniz...
Festival nerde acaba?

taksimde trt binasının o taraf... 17sinde bitiyor bildiğim kadarıyla...

canım bende sadece senin saydıklarından bu iki kitap sinan akyüzünde bir romanı elimd var ilgilenirsen mesaj atabilirsin.
Piruze- Sinan Akyüz
İncir Kuşları- Sinan Akyüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…