• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

?????aradıklarım bana yardımcı olurmusunuz ????????

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
ihtiyacım olan ları buradan bulamadıgım için aldım su an sadece marka esarp arıyorum
esarpkolik marka esarp arıyor duyrulur yani 1 2 tane almak için açmadım konuyu ben almaktan hiç doymam siz ekleyin fotoları yeterki, begendiğim her esarbı almaya hazırımmmm

Son düzenleme:
canım avon kataloğundan bak parfümlere istediklerini katalog fiyatından bulabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canlarım su anda sadece avon erkek parfüm arıyorum elinde olanlar paylasabilirmi sonra tek tek ihtiyacım olan seyleri yazacagım
pierre cardin ve vakko eşarp arıyorum
34 32 erkek pantolon defakto lcw rodi olabilir

Uygun fiyatli ürünlerinlerinizi bekliyorum

Bnde oriflame var hic kullanilmadi eclat bay ve bayan mevcut avon da ungaro var oda cok az kullanldi fiyatlarda yardm ci olurm

Bnde oriflame var hic kullanilmadi eclat bay ve bayan mevcut avon da ungaro var oda cok az kullanldi fiyatlarda yardm ci olurm

takas düşünürmüsün takı çanta ya da giyimle ?

Canim ucunude alirsan cok uyguna verrm takas icin bakarim smdi

Takilarna ve cantalarna baktm canm ama giyim bulamadm uzgunum bana uygn bisy yok

özelden giyim konumun linkini attim.uygunsa donersin olmazsa da hayirli satislar canim

canlarım su anda sadece avon erkek parfüm arıyorum elinde olanlar paylasabilirmi sonra tek tek ihtiyacım olan seyleri yazacagım
pierre cardin ve vakko eşarp arıyorum
34 32 erkek pantolon defakto lcw rodi olabilir
paten sürerken kullanmak için kask arıyorum

hediye gelmişti AVON city rush erkek parfumu kutusunda saklıyorum..

$04052014485.jpg

bu da foto

Back