Bebek İkinci El Aradığım oyuncaklar elinde olan varmı?

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
elinde bu oyuncaklardan bir veya birkaçı olan varsa temiz kullnılmış sorunsuz ve uygun fiyatlı olursa almayı düşünüyorum
farklı oyuncaklarlada ilgileniyorum.Birde masalcı herhangi bir ayıcık arıyorum

$bb.png $bbb.png $hhh.png $Fisher-Price-Egitici-Kopekcigin-_26966_1.jpg $d.png

Kimsede yokmu bu oyuncaklar?Farklı müzikli şıklı oyuncaklar yada aktivite masasıda olabilir

takas için adres bilgilerinizi yazın isterseniz yollayalım bian önce ben kot gömlek pembe tayt ve kırmızı gömlek bide lacoste tulum olsun bende düzleştirici ve taytı yollıyım erteliyelim dicekseniz benm ertelemeye vaktim yok iptal edelim

takas için adres bilgilerinizi yazın isterseniz yollayalım bian önce ben kot gömlek pembe tayt ve kırmızı gömlek bide lacoste tulum olsun bende düzleştirici ve taytı yollıyım erteliyelim dicekseniz benm ertelemeye vaktim yok iptal edelim

Siz bilirsiniz iptal edelim şu ara kargoya gidecek hiç vaktim yok

elinde bu oyuncaklardan bir veya birkaçı olan varsa temiz kullnılmış sorunsuz ve uygun fiyatlı olursa almayı düşünüyorum
farklı oyuncaklarlada ilgileniyorum.Birde masalcı herhangi bir ayıcık arıyorum

Eki Görüntüle 1032081 Eki Görüntüle 1032082 Eki Görüntüle 1032083 Eki Görüntüle 1032088 Eki Görüntüle 1032087

resimdeki davul harika bişey ben 4 tane hediye almıştım arkadaşımın çocuğuna ablamın oğluna bayılıyorlar..

davulun ne özelliği var merak ettim,ben de oğluma alabilirim.

aklıma geldiğince yazayım :) üstüne vurunca renkli ışıklarla müzik çalıyor davulu çevirdikçe müziğin ritmi değişiyor masaya yada yere sabitlene biliyor diye hatırlıyorum arkadaşın oğlu çılgınlar gibi eğleniyordu 30 tl gibi bişeydi sanırım 25 de olabilir... :)

peki siz bilirsinz diğer bikaç konuya yazdığınızı görünce meşguliyetiniz bitti sanmıştım neyse hayırlı satışlar

evet giriyorum kk ya giricek vaktim var fakat kargoya gidecek zamanım yok bu ara satışta yapmıyorum takasta ama denk gelen beğendiğim ürünleri alıyorum

Back