Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElAradığım oyuncaklar elinde olan varmı?
elinde bu oyuncaklardan bir veya birkaçı olan varsa temiz kullnılmış sorunsuz ve uygun fiyatlı olursa almayı düşünüyorum
farklı oyuncaklarlada ilgileniyorum.Birde masalcı herhangi bir ayıcık arıyorum
takas için adres bilgilerinizi yazın isterseniz yollayalım bian önce ben kot gömlek pembe tayt ve kırmızı gömlek bide lacoste tulum olsun bende düzleştirici ve taytı yollıyım erteliyelim dicekseniz benm ertelemeye vaktim yok iptal edelim
takas için adres bilgilerinizi yazın isterseniz yollayalım bian önce ben kot gömlek pembe tayt ve kırmızı gömlek bide lacoste tulum olsun bende düzleştirici ve taytı yollıyım erteliyelim dicekseniz benm ertelemeye vaktim yok iptal edelim
elinde bu oyuncaklardan bir veya birkaçı olan varsa temiz kullnılmış sorunsuz ve uygun fiyatlı olursa almayı düşünüyorum
farklı oyuncaklarlada ilgileniyorum.Birde masalcı herhangi bir ayıcık arıyorum
aklıma geldiğince yazayım :) üstüne vurunca renkli ışıklarla müzik çalıyor davulu çevirdikçe müziğin ritmi değişiyor masaya yada yere sabitlene biliyor diye hatırlıyorum arkadaşın oğlu çılgınlar gibi eğleniyordu 30 tl gibi bişeydi sanırım 25 de olabilir... :)
evet giriyorum kk ya giricek vaktim var fakat kargoya gidecek zamanım yok bu ara satışta yapmıyorum takasta ama denk gelen beğendiğim ürünleri alıyorum