• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arada kaldım...

Kendi kendine gitmissin , kendinkendine geri dönmüssün ..
Hic iyi olmamis bu!!

Annenin sizin evde gecmisi acmasi Esine kaf sokmasi kötü olmus ..
Sonucta gecmis gecmiste kalmis ne gerek var olaylari tazelemeye..

Ama her ne olsun annen ve baban onlar kimsenin laf soylemesine izin verme...

Milletin çocukları neler yapıyor yine bağrına basıyorlar. Böyle bir sebepten evlat reddedilir mi? Anne - baba yapıcı olmalı yıkıcı değil. Annenizin yaptığını kayınvalideniz yapsa çoktan kıyameti koparmıştınız.

Annem kalp ve tansiyon hastasu tartismadan hemen sonra ucaga binecekti o an bisi diyemedim. Agladim ve Anne taman biz mutluyuz demekten baska. Tabi boyle mi mutlusunuz dedi. Sonrasinda ise esim benim mutluyum ben birakip gelecek degilim falan dedim ama mutlu olmadigimi soyluyo cunku ufak tefek de olsa hep sorunlarimiz kavgalarimiz oldu esimle.
Annen sadece kendi fikirleri doğrultusunda hareket ettiği için,sadece kendini önemsediği için kızım üzülür mutsuz olur hamile diye bir kaygısı yok.Sen de fevri davranıp evi terk etme.Ediyorsan da dönme.Kimsenin de arasında kalmana gerek yok.Annenlere de zorla eşini özür diletemezsin.Yok büyüktür yok alttan al diye birşey yok.Büyük büyüklüğünü,küçük küçüklüğünü bilecek.Ailen anlayışsız.Evindeki hiçbir sorunu ailene yansıtma ve oluruna bırak.Merak etme evlatlıktan reddettik demekle reddedilmiyor.Mesafeli ol ailene karşı da biraz.Herkes kendi hatasıyla yüzleşsin.

Merhaba kızlar

Direk konuya giriyorum

2 yıllık evli+ 8 aylık hamileyim. Gurbete gelin geldim , tek evlat olduğum için fazlasıyla düşkün annem babam bana. Uzaklık hep sıkıntı oldu banada ama 2 yılda zorlada olsa alışmaya başlamıştım.( en geç 10 güne bir kvlerle görüşüyoruz ama annemi babamı 2-3 ayda bir görüyorum)

Eşim bi çok konuda yardmcı olmuştur sağolsun. Ama nişanlılık döneminden süregelen olaylar kavgalar herkesin içinde kalmıştır.

Annem geldiğinde biraz nasihat birazda göz dağı amaçlı eşime birkaç laf söyledi .sonra eşimde patladı ve karşışıklı bir sürü laf söyleyerek ayrıldılar. 2-3 hafta sonra eşime benim için alttan almasını aramasını söyledim. Ben sana da hak veriyorum ama anneminde huyu böyle değiştiremiyorum kı bak Bende arada kalıyorum daha fazla uzamasın büyüktür benim için alttan al dedim ama kabul etmedi. Üstüne kavga ettik kv leri çağırmış eve bende daha da sınırlenip çıktım evden arkadaşımda kaldım.

Beni özler üzülür bırakmaz gelir alır dedim ama gelmedi ertesi gün ben mecbur evime döndüm. Ben gittiğimde ise anneme çok ağır msj atmış, sizin yüzünüzden kına yakın yuva yıkansınız diye. Annem babam delirdi tabi bana demedikleri kalmadı. Senin kocam diye savunduğun yanında durduğun ne hallere soktu bizi diye. Sanki herşey annem yüzünden gibi davranıldı.sadece annem değil herkes suçluydu benim için alttan almadı eşimde yalvarmıştım resmen.

Ve şimdi annem babam beni reddetti konuşmuyolar. Eşime gidelim elelrini öpelim diyorum onu da asla yapmam diyo. Bense kaldım tam ortada. Bi yanda mutlu olacağım diye sevdiğim eşim, bi yanda da anne babam . içim parçalanıyo ve ne yapacağımı bilemiyorum. Tek başıma çaresiz kaldım öylece…
yerinde olsam asla onun annesine babasına gidip gelmem.
Tamam birbirinizin ailesini sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız.
O senin ailene böyle davranırken senden nasıl aksini bekler ki?
Kısasa kısas yapacaksın başka yolu yok.

ö
Milletin çocukları neler yapıyor yine bağrına basıyorlar. Böyle bir sebepten evlat reddedilir mi? Anne - baba yapıcı olmalı yıkıcı değil. Annenizin yaptığını kayınvalideniz yapsa çoktan kıyameti koparmıştınız.
öyle ama bir de annesi açısından düşün olayı. Damat tarafından milyon tane lafa maruz kalmak nasıl bir etki yapar onda.
Aynısını gelin yapsaydı kvalideye sonuçlar nasıl olurdu?

Valla eşinize göz dağı vermek annenizin haddi değil.. sizi o kadar çok düşünüyorsa evlendirmeyecekti o zaman.. ayrıca suçlu olan anneniz iken neden eşinizden özür beklediğinizi de anlamadım.. etkiye tepki diye de bir şey var, ortamı yıkıp-geçen anneniz olmuş..

Merhaba kızlar

Direk konuya giriyorum

2 yıllık evli+ 8 aylık hamileyim. Gurbete gelin geldim , tek evlat olduğum için fazlasıyla düşkün annem babam bana. Uzaklık hep sıkıntı oldu banada ama 2 yılda zorlada olsa alışmaya başlamıştım.( en geç 10 güne bir kvlerle görüşüyoruz ama annemi babamı 2-3 ayda bir görüyorum)

Eşim bi çok konuda yardmcı olmuştur sağolsun. Ama nişanlılık döneminden süregelen olaylar kavgalar herkesin içinde kalmıştır.

Annem geldiğinde biraz nasihat birazda göz dağı amaçlı eşime birkaç laf söyledi .sonra eşimde patladı ve karşışıklı bir sürü laf söyleyerek ayrıldılar. 2-3 hafta sonra eşime benim için alttan almasını aramasını söyledim. Ben sana da hak veriyorum ama anneminde huyu böyle değiştiremiyorum kı bak Bende arada kalıyorum daha fazla uzamasın büyüktür benim için alttan al dedim ama kabul etmedi. Üstüne kavga ettik kv leri çağırmış eve bende daha da sınırlenip çıktım evden arkadaşımda kaldım.

Beni özler üzülür bırakmaz gelir alır dedim ama gelmedi ertesi gün ben mecbur evime döndüm. Ben gittiğimde ise anneme çok ağır msj atmış, sizin yüzünüzden kına yakın yuva yıkansınız diye. Annem babam delirdi tabi bana demedikleri kalmadı. Senin kocam diye savunduğun yanında durduğun ne hallere soktu bizi diye. Sanki herşey annem yüzünden gibi davranıldı.sadece annem değil herkes suçluydu benim için alttan almadı eşimde yalvarmıştım resmen.

Ve şimdi annem babam beni reddetti konuşmuyolar. Eşime gidelim elelrini öpelim diyorum onu da asla yapmam diyo. Bense kaldım tam ortada. Bi yanda mutlu olacağım diye sevdiğim eşim, bi yanda da anne babam . içim parçalanıyo ve ne yapacağımı bilemiyorum. Tek başıma çaresiz kaldım öylece…
evlatlıktan reddetmek ne kadar kolaymış böyle .
Üzmeyin kendinizi hiç üzerlerine düşmeyin ,oluruna bırakın .
Ben artık bu tip konularda hiç insanların üzerine düşmemeye başladım .
Hatalı taraf kendisi yanaşıyor bir süre sonra vicdan yapıyor.Bekleyin

Annen kavga boyutunda göz korkutmaya çalışmış yakışmamış..
bırakın anayı babayı 2 kişi aranızda çözün aileleri katmayın eşimle çok tartıştık ama ailelerimiz hiç duymadı biz de cabucak barıştık ..

Merhaba kızlar

Direk konuya giriyorum

Bence annenizin goz dagi vermesi iyi olmamis, esinizin annesi size yapsaydi cildirirdiniz. Normalde erkegin annesi yapar bunu.
Bence zamana birakin esinizi annenizle gorusmeye zorlamayin. Anneniz babaniz lafta reddetmis evlatliktan sizi, kimse kolay kolay evladini reddetmez merak etmeyin. Takmayin kafaniza keyfinize bakin zaman her seyin ilacidir

arabada kaldım diye okudum.

konuyla ilgili de şunu belirtmek istiyorum. burada hep şikayetçi olan hemcinslerimin ortak sorunu: kaynanam bana laf soktu,eşim bir şey demedi,alttan al dedi. sonra kadınlar da alttan alıyor. ama hırslarını çıkaramadıkları için gelip burada alıyorlar hınçlarını.
sizde de aynı durum olmuş ama eşiniz alttan almamış. kızmayın ama ben olsam ben de almazdım. ben hep söylüyorum anne babaların evlilliğe hiç bir zararı yok. köz gibiler fazla yaklaştırmıycaksın. kişisel olarak istersen kanka ol ama evlilikle ilgili konuşmamak lazım

Merhaba kızlar

Direk konuya giriyorum

canım ben nişanlımdan ayrıldım nedeen biliyrs musun annem nişanlımı el üstünde tuttugu halde oğlum oğlum diye deger verdiği halde annemin 18 ay sonra düğün olsun diye istedgı yuzunden nişanlım anneme saygısızca davrandı ve inanır mısn annem tek laf etmedi.. ben naptım ayrıldım sevdgım nişanlımdan.. siz evlenmişşiniz artık yapacagın sana tavsıyem ne
aileni nede eşini üzme orta yolu bul.. inan benim durumumda orta yol olsaydı bulurdum sonuna kadar

Back
X