- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.067
- 33
- Konu Sahibi mutlugunlerdenkalma
-
provizyon veremem işte kredi kartım yokRentacar dan kiralaniyor gunlugu 95-100 arasi markaya gore degisiyor kimligini gotuyirsun kiralarken.benzin sana ait
Parayi nakit kiralayacaksin kredi lartina luzum yok daha dusuk modeli daha uygun fiyatada kiralayabilirsinprovizyon veremem işte kredi kartım yok
öyle mi diyosun. bi bakimParayi nakit kiralayacaksin kredi lartina luzum yok daha dusuk modeli daha uygun fiyatada kiralayabilirsin
Cok lüx arabalar olmassa cok pahalli olacagini sanmiyorumkızlar, merhaba iyi bayramlar
uzak bir yere gideceğiz önümüzdeki hafta. ancak acil araç ihtiyacım var.
kredi kartı kullanmıyorum ama banka kartım var, kredi kartsız provizyon denen şeyi ödeyemez miyim?
başıma iş açar mıyım ilk kez araç kiralayacağım.
ablamın bir rahatsızlığı var ayakta duramıyor ancak dışarıdan belli olmadığı için toplu taşımada yer veren olmuyor. olsa da zaten toplu taşıma beklerken ya da duraklara yürürken çok yoruluyoo yorulmasın diye biz çaba sarfettikçe üzülüyo durumuna farkediyoruz
o yüzden o gün için araç kiralıycam paramı biriktirip ama nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz.Mune abla taşıma nolur
nereden kiraladınız?kredi kartina gerek yok aslinsa bizde kiraliyoruz kartda kullanmadik hic
slim hatchback istiyorum daha rahat parkederim sedan tank gibi oluyor:/ çekilmez pratik değilBanka kartından çektirebilirsin o kısmı. Nakit kabul etmiyorlar evet. Zaten geri alırsın.
Kısa kiralamalarda var mı bilmiyorum ama aylık kiralamalarda boş senede imza var.
Linea çok az yakıyor, linea kiralayabilirsin. Günlüğü 90 falandır.
Kaskonun alt limiti mi ne var, adamlara sor. Örneğin bizim araçlar 3 bin altı hasarı ödemiyordu, hasar 3 bini aşacağında götürüp yaptırıyorduk.
Zamanında dokuzışık'tan 4 araç kiraladık, araçlar 1 seneden fazla bizdeydi. Aylık ama süresiz. Ay dolmadan teslim ettiğimiz için hem arabaya el koyup hem 25 bin liralık senet yapıp yollamışlar. Boş seneti bu iş için kullanıyorlarmış, nette dolu şikayet var. Mahkemeliğiz. Dokuzışık'ı tercih etme.
slim hatchback istiyorum daha rahat parkederim sedan tank gibi oluyor:/ çekilmez pratik değil
bu çarpmalarda falan nasıl oluyor? diyelim biri bana çarptı, ben mi karşılıyorum hasarı?
offf bi araba aalabilsem de kurtulsak.İşte onu öğrenmen lazım kasko nasıl karşılıyor? Bizim 3k üstünü karşılıyordu. Adam kiralarken çarparsanız iyi çarpın demişti
Ama çizik vs küçük şeyleri sen yaptırıyorsun. Onlara götürsen fazla bedel keserler çünkü az fena değiller.
Kasko kazalarda hangi durumda odeme yapiyor bilmjyorum ama bi tamidigim arkadaslariyla araba kiralamisti arac jaza yapmistislim hatchback istiyorum daha rahat parkederim sedan tank gibi oluyor:/ çekilmez pratik değil
bu çarpmalarda falan nasıl oluyor? diyelim biri bana çarptı, ben mi karşılıyorum hasarı?
offf bi araba aalabilsem de kurtulsak.
baktım 11.000₺ fiesta. zaten ordan oraya gidiyoruz çok temiz olmasa da olur en azından kimseye muhtaç olmayız. kiralayalım diyoruz başa bela. vallahi yeter ya.
paranın gözünü seveyim derman olamadığı dert binde bir.
kızlar, merhaba iyi bayramlar
uzak bir yere gideceğiz önümüzdeki hafta. ancak acil araç ihtiyacım var.
kredi kartı kullanmıyorum ama banka kartım var, kredi kartsız provizyon denen şeyi ödeyemez miyim?
başıma iş açar mıyım ilk kez araç kiralayacağım.
ablamın bir rahatsızlığı var ayakta duramıyor ancak dışarıdan belli olmadığı için toplu taşımada yer veren olmuyor. olsa da zaten toplu taşıma beklerken ya da duraklara yürürken çok yoruluyoo yorulmasın diye biz çaba sarfettikçe üzülüyo durumuna farkediyoruz
o yüzden o gün için araç kiralıycam paramı biriktirip ama nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz.Mune abla taşıma nolur
eski modelleri var ya şu palio muydu neydi ona benzeyenlerden.Kaç modelmiş o 11? Tek kapı ve baya eski bi model sanırım
Fiestanın tek kapıları kamyonet olarak geçer ruhsatta muaynesi heryıl yapılır ve sigortası lux araçla aynı miktarda kamyonet geçtiği için direksyonda kütük gibi kol kası yaparsın
Tata marka araçlara bak istersen onlatın yeni modelleri bile çok düşük fiya
Çek 15-20 ihtiyaç kredisi 3yıl ödemeli rahat rahat öde kredin bitene kadar arabanın fiyatı yükselir
Kiraya gelince bilindik büyük firma tercih et senetler başını yakmasın
Kasko kazalarda hangi durumda odeme yapiyor bilmjyorum ama bi tamidigim arkadaslariyla araba kiralamisti arac jaza yapmisti
Hem aracin tamir parasini odediler hemde tamirden cikincaya kadar gunluk kiralama bedeli onuda
eski modelleri var ya şu palio muydu neydi ona benzeyenlerden.
eski kilometre de fazka ama ilk arabam olacak nasip olursa. iyidir benim için baya pratik yaparım acımadan diye düşünmüştüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?