- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.067
- 33
- Konu Sahibi mutlugunlerdenkalma
-
link atayım sana ben özelden ankara plakalı bide.Eskide kaç model ama 90larda falan mı ?
Fiesta van büyük ihtimal ama 11de çok ucuz fiesta için
Dizel 2007 tata alabilirsin o fiyatlara onunda küçük modelleri var parçasıda ıcuz
emanet alınca başına bi hal gelir diye korkuyorum. en azından allah korusun çarparsak kaza vs olursa akrabaya gebe kalmaktansa yabancıya borçlanırım demiştimBi akrabanız falan yok mu isteseniz?
Ama işte o yabancı adamın iliğini kemiğini kurutur. Akraba her zaman iyidir unutmayın. Hem Allah korusun neden kaza diye düşünüyorsunuz. Her zaman iyiyi düşünün iyi olsun :)emanet alınca başına bi hal gelir diye korkuyorum. en azından allah korusun çarparsak kaza vs olursa akrabaya gebe kalmaktansa yabancıya borçlanırım demiştim
orası aynen öyle. boş senet değil de provizyon bedelinde senetten bahsetmişrim ama senet beni hep korkutur.Ama işte o yabancı adamın iliğini kemiğini kurutur. Akraba her zaman iyidir unutmayın. Hem Allah korusun neden kaza diye düşünüyorsunuz. Her zaman iyiyi düşünün iyi olsun :)
En güzeli bu işte :) ablanıza da acil hayırlı şifalar dilerim.orası aynen öyle. boş senet değil de provizyon bedelinde senetten bahsetmişrim ama senet beni hep korkutur.
en iyisi bir akrabanın aracına sıvışmak:) ya da taksi. en azından risk yok borçlanma yok ver parayı götürsün....
teşekkür ederiz:) çok sağolun:)En güzeli bu işte :) ablanıza da acil hayırlı şifalar dilerim.
yok ille kredi kartı istiyolar ceza gelirse diyemis 6 ay saklıyolarmıs bizde bu yuzden vaggectik kiralamaktanParayi nakit kiralayacaksin kredi lartina luzum yok daha dusuk modeli daha uygun fiyatada kiralayabilirsin
provizyon teminat evwt ama kartım yok. kaldı kiHeryer istemiyor provizyon. Biz mesela tanıdıksa almayız. Tanımadığımdan tabiki alırım. Adam çarpıyo mesela arabayı. Geri getirmiyo. Yada ödemiyo pislik çıkarıyo. Onunla mı uğraşıcaz bide? Veya sabah akşam avrasya tünelinden geçiyo. Sonra hgs ödemek istemiyo falan. Ordan kesinti oluyor.
Haklı değil. Çünkü arabayı yaptırınca iş bitmiyor. Satarken değeri düşüyor. Tabiki değer düşüm parası alacak. Ayrıca araba sanayide yattığı gün kadar kira parası(yattı parası) da alınır.provizyon teminat evwt ama kartım yok. kaldı kiadvers haklı genelde aman ne diyorlarsa öyle olsun tipliler:)
gerek yok o yüzden eksik kalsın:/
öyleymiş bir de o var. aksilik ya kesin sanayiye düşer benimki. param kısıtlı hiç gerwk yok kira işine. başıma iş açmayayım..Haklı değil. Çünkü arabayı yaptırınca iş bitmiyor. Satarken değeri düşüyor. Tabiki değer düşüm parası alacak. Ayrıca araba sanayide yattığı gün kadar kira parası(yattı parası) da alınır.
Sen güzel sürsen dahi arkadan malın biri gelip çarpıyo. Şans işi ne diyeyim arkadaşım.öyleymiş bir de o var. aksilik ya kesin sanayiye düşer benimki. param kısıtlı hiç gerwk yok kira işine. başıma iş açmayayım..
açıkçası mükemmelim diyemem ama güzel sürüyorum. çünkü sedan manuel kullandım baya ve araba yepyeni arabaydı. hiç de bişey yapmadım.Sen güzel sürsen dahi arkadan malın biri gelip çarpıyo. Şans işi ne diyeyim arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?