• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araç kiralamada senet vb?

Eskide kaç model ama 90larda falan mı ?
Fiesta van büyük ihtimal ama 11de çok ucuz fiesta için

Dizel 2007 tata alabilirsin o fiyatlara onunda küçük modelleri var parçasıda ıcuz
link atayım sana ben özelden ankara plakalı bide.

tata için bizimkiler parçası bulunmuyor diyodu ama bakayım madem öyle diyosun

şuan çok uzak ihtimal. ancak 5-6 aya alabilirim:(

emanet alınca başına bi hal gelir diye korkuyorum. en azından allah korusun çarparsak kaza vs olursa akrabaya gebe kalmaktansa yabancıya borçlanırım demiştim
Ama işte o yabancı adamın iliğini kemiğini kurutur. Akraba her zaman iyidir unutmayın. Hem Allah korusun neden kaza diye düşünüyorsunuz. Her zaman iyiyi düşünün iyi olsun :)

Ama işte o yabancı adamın iliğini kemiğini kurutur. Akraba her zaman iyidir unutmayın. Hem Allah korusun neden kaza diye düşünüyorsunuz. Her zaman iyiyi düşünün iyi olsun :)
orası aynen öyle. boş senet değil de provizyon bedelinde senetten bahsetmişrim ama senet beni hep korkutur.
en iyisi bir akrabanın aracına sıvışmak:) ya da taksi. en azından risk yok borçlanma yok ver parayı götürsün....

orası aynen öyle. boş senet değil de provizyon bedelinde senetten bahsetmişrim ama senet beni hep korkutur.
en iyisi bir akrabanın aracına sıvışmak:) ya da taksi. en azından risk yok borçlanma yok ver parayı götürsün....
En güzeli bu işte :) ablanıza da acil hayırlı şifalar dilerim.

Bir arkadaş kiralık araba ile kaza yapmıştı, aracı tamir ettirdiği halde arabamızın değerini düşürdün diyerek ekstradan 1500 TL istemişlerdi.
Adamlar mafya gibiydi, mecburen vermişti.

Heryer istemiyor provizyon. Biz mesela tanıdıksa almayız. Tanımadığımdan tabiki alırım. Adam çarpıyo mesela arabayı. Geri getirmiyo. Yada ödemiyo pislik çıkarıyo. Onunla mı uğraşıcaz bide? Veya sabah akşam avrasya tünelinden geçiyo. Sonra hgs ödemek istemiyo falan. Ordan kesinti oluyor.

Heryer istemiyor provizyon. Biz mesela tanıdıksa almayız. Tanımadığımdan tabiki alırım. Adam çarpıyo mesela arabayı. Geri getirmiyo. Yada ödemiyo pislik çıkarıyo. Onunla mı uğraşıcaz bide? Veya sabah akşam avrasya tünelinden geçiyo. Sonra hgs ödemek istemiyo falan. Ordan kesinti oluyor.
provizyon teminat evwt ama kartım yok. kaldı ki advers advers haklı genelde aman ne diyorlarsa öyle olsun tipliler:)

gerek yok o yüzden eksik kalsın:/

provizyon teminat evwt ama kartım yok. kaldı ki advers advers haklı genelde aman ne diyorlarsa öyle olsun tipliler:)

gerek yok o yüzden eksik kalsın:/
Haklı değil. Çünkü arabayı yaptırınca iş bitmiyor. Satarken değeri düşüyor. Tabiki değer düşüm parası alacak. Ayrıca araba sanayide yattığı gün kadar kira parası(yattı parası) da alınır.

Haklı değil. Çünkü arabayı yaptırınca iş bitmiyor. Satarken değeri düşüyor. Tabiki değer düşüm parası alacak. Ayrıca araba sanayide yattığı gün kadar kira parası(yattı parası) da alınır.
öyleymiş bir de o var. aksilik ya kesin sanayiye düşer benimki. param kısıtlı hiç gerwk yok kira işine. başıma iş açmayayım..

Sen güzel sürsen dahi arkadan malın biri gelip çarpıyo. Şans işi ne diyeyim arkadaşım.
açıkçası mükemmelim diyemem ama güzel sürüyorum. çünkü sedan manuel kullandım baya ve araba yepyeni arabaydı. hiç de bişey yapmadım.

ama çok çok iyi şoför olan amcam o plakanın altı var ya, heh orayı bırakmıştı yola:D dünya hali dört dörtlük de olsan bir anda her şey olur. o yüzden ne iyisi bulaşmamak.

nasip olur da iyi kötü arabamı alırsam mis gibi istediğimiz yere gideriz

Back
X