• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Arabic Gelin saçı ve Makyaj örnekleri

bi göçmen kızı olarak bayıldımmm bi çoğuna aynı bizim gibi kokoşlar :)))))))

geçen haftalarda ibrahim tatlısesin katıldığı romanyadaydı galiba düğünü göstermişti.
bayıldım çok ihtişamlıydı sen de onlardansın galiba, ben de düğünümde makyajı ve gelinliği
abartmalıyım:Pşakkıdı

makyaj deyince bizim aklımıza sadece yüz geliyor. onlar maşşallah her yerlerini boyuyorlar
bride-henna.jpg
body-henna.jpg

benim bunlar çok hoşuma gitti :jeyyar:
ayrıca kaşları ve dudakları çok hoş
ben beğeniyorum arap kadınlarını

bunlarının aralarında baya hintlide var sadece arap değil
hintliler daha güzell

tabir-i caizse elle tutulucak bir tane bile model yok...tabi benm bu kendi fikrim

yahu geline bu denle ağır ve koyu makyaj renkleri uygulanırmı,
maymuna dönmüşler resmen.
gelin dediğin sade ve duru bir görüntüye sahip olmalı.
hepsi abartı bu resimlerin.

geçen haftalarda ibrahim tatlısesin katıldığı romanyadaydı galiba düğünü göstermişti.
bayıldım çok ihtişamlıydı sen de onlardansın galiba, ben de düğünümde makyajı ve gelinliği
abartmalıyım:Pşakkıdı

aynen bende abartcm :))) taşlı süslü püslü bi gelinlik saç makyajj off heyecn yaptım şimdiden :))

ya bende o saçlarına taktıkalrı takıları çok seviyorum daha sade bende kullanmak isterim ama nasıl uydursam ?

bir kacinin disinda valla gözlerim bayram etti cok güzel olmus kaslara göz makyajlarina bittim süper yaaa
emegine saglik ekle kiz daha yok mu:))) valla yakistimi abarti olmaz göz yormaz bence isini bilen ettimi ohhh ne güzel olur birde ben kendimi böyle boyamayi becerebilsem:((
kursuna giden bariii

hadi moda akımı yaratalım biz de yaptıralım:) ama kim yapacak???benneyaptımki

Canım burda haftasonları bazen parka cıkarız.orada arap kadınlar dolasır kına satarlar.hazır desenlı kınalar bunlar.sadece yapıştırması sana kalmış.mümkün olsa size alıp yollamayı cok isterdim.ayrıca burada hemen her carsıda bulunur bu kınalardan çeşit çeşit model model kınalar var.

bazilari cok abartili :) makyaj nasilda goz alici yapiyor bazen en cirkini bile (:

Back