arabeskk(damar)fantazi müzik dinleyenlerinn geyik topicii:):)

denemesi bedava hayatım olsun dene allahtan ümit kesilmez 1milyonluk al ikisindende bala koy..kızlar kürlerde çok etkili oluyomuş..ben buldukça yazıcam size siz yeterki inanın:Saruboceq:
Çok saol canım yaa çok düşüncelisin.
Birde bizim sorun azospermiydi pek alternatif tıpta onun için yok diolar otlar falan ama inş. faydası olur :Saruboceq:

aa ne güzel kız abla kardeş burdasınızhihoyyytmeraba turuncumuzun ablasıa.s.

canlarım ben şimdilik kaçıyorum malesef :KK43:( yarın p.tesei malum iş günü erken kalkıcam eşimi göndericem sonrada doktora gidicem kısmetse kendi doktorumdan memnun değildim başka bir doktor buldum ona görünücem birde hepinizi öptüm KK'ya SELAM DAMARA DEVAM..

iyii geceler canımm inşallah istediğin sonuçlarıı alırsınn görüşürüzz öptümmm:enbuyukkk::enbuyukkk:

:nazar:bizim kızlar evli tek biz bekarız bacım:teytey:ya nie bekarız yaa:dilcikar:ben nişanlımla küsüm askerde şimdi kendisi kıskanç pskopat derecede gider ayak küstük kızlara özelden bahsetmiştim şimdi kısaca anlatıyorum..ama seviyorum gönlüm dolu oda beni seviyo..du bakalım nolucak arada msj atıyo işte:kahve:

kız duygu demek koçsun vayy goçum bmm be:)ee naparsın ew kızımısın öğrencimisin neler yaparsın...kızlar ben şu an yaşar ipek dinliyorum radyoda gitme gel dayanamam

aa ne güzel kız abla kardeş burdasınızhihoyyytmeraba turuncumuzun ablasıa.s.
Yani ablam derken aynı anne babadan deiliz kıs kaydirigubbakcemile3 burda ilk tanıştığım ablalarımdan biridir.Çok iyi anlaşırız onlada yerimseniben

ne bilim kız bende öz kardeş die şeyetmiştim:)olsun senin ablanız bizim ablamız oda gelsin

Bendede bu çalıyo şimdilik :
Unutamadım
kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde
bir türlü kendimi avutamadım
kaç gece ağladım böyle gizlice
ne yaptımsa seni unutamadım

kim bilir kimler var şimdi kalbinde
sen beni unuttun çoktan belkide
ben hala yaşarım eski günlerde
her şeyde sen varsın unutamadım

her sevgi zamanla biter dediler
benim ki bitmedi anlayamadım
bu aşktan hayır yok unut dediler

kız duygu demek koçsun vayy goçum bmm be:)ee naparsın ew kızımısın öğrencimisin neler yaparsın...kızlar ben şu an yaşar ipek dinliyorum radyoda gitme gel dayanamam

hee koçumm tabii kısımmm:):)
yok canım okumuyorum liseden spnra devam etmek istemedimm ders çalışmakk zoruma gidiyoda:):)
kurs kurs geziyorum yanii açılan kurslara gidiyorum işime yarayacak olanlaraa okadar..
şimdiye kadarr bil.ve sekreterliğe gittimm..kaydirigubbakcemile
buarad bende radyoyuu dinliyorummmm süperr yaaa

Bendede bu çalıyo şimdilik :
Unutamadım
kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde
bir türlü kendimi avutamadım
kaç gece ağladım böyle gizlice

kim bilir kimler var şimdi kalbinde
sen beni unuttun çoktan belkide
ben hala yaşarım eski günlerde
her şeyde sen varsın unutamadım

her sevgi zamanla biter dediler
benim ki bitmedi anlayamadım
bu aşktan hayır yok unut dediler

off canımmmm çok seviyorumm bu şarkıyıda gerçi damar olanların hepsii benim için çok önemli ama olsunnn

müslümcü bacım bnm ya allahına kurban senin.kızlar ben müslümün üstüne tanımıyorum valla,orhan gencebayı hiç dinlemem bi kaç parça beğenirim ama mesela sibel cana verdiği dilenci ve unuttu seni..orhan bana hitap etmiyo yani..kız şu an hakan altun çalıyo haberi olsun..radyo bnm yalnızlığımı alıyo ya..msj atıyolar ya onları dinlemek hoşuma gidiyo onların dünyalarına gidiyorum skıntılarını paylaşıyorum sanki..duygu süper valla ismek varmı orda takı kursunada gidebilirsin mesela takı yapar arkadaşlarına tanıdıklarına satarsın

neyi anlamadın cnm ismek yazdım omu?ismek hani belediyeler açıyo ya kurs var her alanda kuaförlük bilgisayar takı vs..gibi

Kızlar çıkıyorum ben kocişinde uykusu gelmiş sabahta erken kalkıyoruz malum mirmirmirmir
Sizlere hoş sohbetler.Görüşürüz a.s.

müslümcü bacım bnm ya allahına kurban senin.kızlar ben müslümün üstüne tanımıyorum valla,orhan gencebayı hiç dinlemem bi kaç parça beğenirim ama mesela sibel cana verdiği dilenci ve unuttu seni..orhan bana hitap etmiyo yani..kız şu an hakan altun çalıyo haberi olsun..radyo bnm yalnızlığımı alıyo ya..msj atıyolar ya onları dinlemek hoşuma gidiyo onların dünyalarına gidiyorum skıntılarını paylaşıyorum sanki..duygu süper valla ismek varmı orda takı kursunada gidebilirsin mesela takı yapar arkadaşlarına tanıdıklarına satarsın

ayy bende müslümüü sevmiyomm kıss bide cengizii onları dinelmeyemiyom nedensee ama diğerlerii süperr...
evt yaa gerçekden güzell çalıyo radyoo hakann altun bittii canımm:):) aradada takılıyo radyoo:):)takılmasa daha iyiii ama işde olsun
malesef canım takı kursu yokk ben öyle inci boncuk işerini beceremiyorumm hiç yaa yeteneksizim yanii:):sm_cool:

Kızlar çıkıyorum ben kocişinde uykusu gelmiş sabahta erken kalkıyoruz malum mirmirmirmir
Sizlere hoş sohbetler.Görüşürüz a.s.

saol canım benimm iyii uykularr koşişinlee sarılıpp yatarsınızzz şimdikk sizz:):)
bizdee yalnızz yatcazz:KK43:gell kıss asoo bizde ikimizz sarılakk yatak:):)

dengesiz bacım yarın gel sen olmayıncada olmuyo yahu..kızlar herkez tam olsa ne iyi olucak:KK43:

neyi anlamadın cnm ismek yazdım omu?ismek hani belediyeler açıyo ya kurs var her alanda kuaförlük bilgisayar takı vs..gibi

yokk balım o değil yaww::)
hani belinay falan yazmışınn onu anlamdım geçtii gerçii)::)

X