• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabça dilinde face kullanan arkadaşlar yardımını ihtiyacım var.

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Merhaba .
Başlıkda olduğu gibi arabça dilinde face kullanan arkadaşlar dan yardım istiyorum.
Bi tane face var .

Bizim numaramızla açıldı . Mesaj geldi normalde böyle şeylere tıklamam ama numaram içinde yazdığı için tıkladım yeni face hesabı açmış oldum.

Şimdi ise kapatamıyorum çünkü normal facem de olduğu için numarayı girip şifreyi girince nasıl oluyorsa kendi facem açılıyor.
Yani hesabı silme işlemi yapamıyorum .

Aklıma hesabı şikayet etmek geldi ben şikayet ettim ama tek kişi olduğum için ne muamele olur bilmiyorum galiba bir kaç kişi gerekiyor mul. Arkadaşıma verdim ss atıp ama arama kısmına arabça isim yazamadığımız için olmuyor.

Arabça kullanan arkadaşlar bana özelden ulaşsada ss atsam olur mu ?
Şikayet edip kapatsak.

Çok kafama takıyorum acaba bir sıkıntı olur mu diye . Siber suçları aradım tl ye format atsanız iyi olur dedi polis.

Özelden bana ulaşır mısınız?

Sabah gireceğim inşallah cevap yazarım şimdi bebeğimi uyutup yatacağım izninizle.
İyi geceler...

Hackerlar çalmış olmasın birçok arkadaşım şuan Arapça ismiyle face açmış durumda ve şikayet etmemize rağmen hesaplar gitti.

Hackerlar çalmış olmasın birçok arkadaşım şuan Arapça ismiyle face açmış durumda ve şikayet etmemize rağmen hesaplar gitti.
Yani bu ne gibi bir sıkıntıya yol açıyor. Arkadaşların ne yaptı bu durum karşısında

Back
X