• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabayla ilk kazamı yaptım :(

fb190790

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
26
11
38
İyi aksamlar arkadaslar
Ehliyetimi 2013 te aldım ama pek araba kullanmadım 1 aydır yeni yeni kullanıyorum ve bugün akşam ilk kazamı yaptım cok üzgünüm:( tam mahalleme geldim köseyi dönerken bi araba acaip parketmiş resmen arabanın kıçı dısardaydı bende dönerken carptim maalesef:( karsı arabada bisey yok sahibiyle konustum kaputuna gelmis ama benim araba biraz iceri girdi arka kapı kısmı. Dönerken daha geniş almalıydım ama yapamadım zaten daha acemiyim off bütün güvenim gitti.. Allah beterinden korusun ama genede cok üzüldüm... sizlerde acemiyken kaza yapmis mıydınız?

Olsun canım,tecrübe hep bunlar.. cana zarar gelmesin yeterki.. bizde öyle öyle öğrendik.

Gecmis olsun.Benim oglumda ehliyeti aldigi gun buyuk kaza yapmisti.Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun
Büyük bir kaza değilmiş.Bunlar hep tecrübe kazandırır.
Canınız sağolsun yeter ki ;)

Tabi cana gelmesin Allah korusun ama genede cok üzgünüm suan. Daha geniş dönmeliydim.
Bu tecrübe oldu ve dönerken geniş almayı öğrendin öyle düşün :) geniş al ve dikiz aynanda olsun gözün. Hepimiz yaptık zamanında sıkma canını..

Bu tecrübe oldu ve dönerken geniş almayı öğrendin öyle düşün :) geniş al ve dikiz aynanda olsun gözün. Hepimiz yaptık zamanında sıkma canını..

Evet tecrübe oldu insallah bundan sonra daha dikkatli olup geniş alıp dönmeliyim..

Benim oğlan arabayı pert etti.

Kendinde bir şey yok çok şükür.

Olmasa iyi de olacaksada mala olsun.

Gecmis olsun Allah beterinden korusun. Ilk zamanlar geniş alamayip benim de ufak tefek kaza yapmisligim var :) ama sonra atlatiliyor simdi asfalt agliyor :KK55:Ozguvenini kaybetme :KK28:

Çok ufak bir şey bu :)
Allah büyük-küçük kazadan korusun.
Cesaretiniz kırılmasın, artık daha iyi kullanırsınız emin olun.

Gecmis olsun Allah beterinden korusun. Ilk zamanlar geniş alamayip benim de ufak tefek kaza yapmisligim var :) ama sonra atlatiliyor simdi asfalt agliyor :KK55:Ozguvenini kaybetme :KK28:

Cok sagolun evet güvenimi kaybetmemeliyim. Yoksa bida hiç süremicem biliyorum... sizede gecmis olsun kac senedir kullanıyorsunuz araba?

Geçmiş olsun,ufak olmuş Allahtan, Allah beterinden saklasın.
Kaza yaptım diye sakın kullanmayı bırakmayın, soğursunuz hiç çıkamazsınız.

Trafige cikarken kaza yapma riskini gize aliyoruz zaten. Kaldi ki oyle ufak tefek kazalar illa ki olur. Cana gelmesin.

Ne güzel işte kaza yapabileceğin bi araban araba sürebileceğin bi ehliyetin var:KK70: bende yok ikiside.şaka bi yana geçmiş olsun olur öyle şeyler.eşim ilk araba kullanmaya başladığında evin üstüne çıkıyodu resmen.evim müstakil iki katlı arabayı evin önündeki girişe çıkarmış.araba şaha kalkmış resmen görünce şok olmuştum:KK70:

Ne varmış canım kaza yapmadan araba mı kullanılır :KK48: böyle böyle pratikleşeceksiniz merak etmeyin ve pes etmeyin . İnsan çok üzülüyor ama yapacak bişey yok, geçmiş olsun :)

Back