• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabayla 1500 km kadın sürücü?

Burundi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.946
5.478
158
Oğlumu da alıp kendi arabamızla memlekete gotmek istiyorum ama maalesef eşim yoksa sıkıştırırlar kadin başına pis insan dolu heryer diyor izin vermiyor. Onun izninden değil de ben de endişe ediyorum etmeli miyim? Yol 20 saatlik arada bi şehirde gece konaklarız. Yani yapabilirim inanıyorum kendime ama gerçekten yollar tehlikeli mi ? Eşim diyor sen hiç uzun yolda kadın sürücü görüyor musun vs vs Bu arada eşim gelemez

Oğlumu da alıp kendi arabamızla memlekete gotmek istiyorum ama maalesef eşim yoksa sıkıştırırlar kadin başına pis insan dolu heryer diyor izin vermiyor. Onun izninden değil de ben de endişe ediyorum etmeli miyim? Yol 20 saatlik arada bi şehirde gece konaklarız. Yani yapabilirim inanıyorum kendime ama gerçekten yollar tehlikeli mi ? Eşim diyor sen hiç uzun yolda kadın sürücü görüyor musun vs vs Bu arada eşim gelemez
Tek sürücü, 20 saat yol cinsiyetten bağımsız olarakta sıkıntı. Arabada çocukla ilgilenecek kimse de olmayacak sanırım.Eşinizin haklılık payı da var.

20 saate tek başınıza çocukla yola çıkmayın. Bir noktadan sonra uyku basıyor, dikkat dağılıyor. Ben 500 km çocuklarımla yapıyorum eşim olmadan. Yolda bir sıkıntı yaşamadım ama oglum sıkılıyor kizim 12 yaşında büyük olduğu için onunla ilgileniyor. Cok konuştukları için de benim dikkatim dağılmıyor. Ama daha uzun bir yola çıkmaya cesaret edemezdim, cok yorucu oluyor.

20 saate tek başınıza çocukla yola çıkmayın. Bir noktadan sonra uyku basıyor, dikkat dağılıyor. Ben 500 km çocuklarımla yapıyorum eşim olmadan. Yolda bir sıkıntı yaşamadım ama oglum sıkılıyor kizim 12 yaşında büyük olduğu için onunla ilgileniyor. Cok konuştukları için de benim dikkatim dağılmıyor. Ama daha uzun bir yola çıkmaya cesaret edemezdim, cok yorucu oluyor.
İyi de ben de günde ortalama 500-600 gitmiş olacağım yarı yolda konaklayacağım kimse bu kısmı okumuyor mu ki

yani sıkıştıriyor olarak düşünmeyin ama o kadar uzun yol tek sürücüyle olmaz. hele cocukla hic olmaz.
deli mi dürttü binin ucaga gidin mis gibi
20 saat yol mu olur:) ulke mi degistiriyorsunuz?
Yolda konaklayacağım kimse okumuyor mu

yani sıkıştıriyor olarak düşünmeyin ama o kadar uzun yol tek sürücüyle olmaz. hele cocukla hic olmaz.
deli mi dürttü binin ucaga gidin mis gibi
20 saat yol mu olur:) ulke mi degistiriyorsunuz?
Sikistirma oluyor mu taciz yani olabilir mi tehlike çok mu bilemedim

Kuzenim üç çocukla Bingölden Istanbul'a gelmişti.Sadece tuvalet ihtiyacı ve benzin almak için durmuş çok şaşırmıştık, keşke ortada bir ilde bir gece konaklasaydin diye başının etini de yemiştik ;)
Çocuğunuz yolda sorun çıkarmaz ve arada bir şehirde konaklarsanız, neden olmasın ki.

Daha fazladır tabi yol da ortalama bir şey söyledim işte
Günde 500km gider biryerlerde konaklarsanız olur. Bir de tenha olmayan saatler secmelisiniz karanlık olmamalı.
güvenilir bi otel zinciri konaklama icin iyi olur.
Ucaga binmek varken bu zahmete degermi bilemedim.

Kuzenim üç çocukla Bingölden Istanbul'a gelmişti.Sadece tuvalet ihtiyacı ve benzin almak için durmuş çok şaşırmıştık, keşke ortada bir ilde bir gece konaklasaydin diye başının etini de yemiştik ;)
Çocuğunuz yolda sorun çıkarmaz ve arada bir şehirde konaklarsanız, neden olmasın ki.
Ayy kizinizi tebrik ederim çok sevindim demek ki yollar güvenli tacuz vs olmuyor. Ben de yapacağım. Bu arada uçakla gitmememin sebebi memlekette ailemin arabası yok araba lazım oluyor gezerken

Back