Arabamıza vurup kaçan Suriyeli!

Bir de nasıl oluyor da polisi arıyorsunuz gelmiyor onu anlamadım. Benim evimin orada sürekli kaza oluyor. Ufacık bir sürtmeye bile polis geliyor. Gelmek zorundalar diye biliyorum.

Gayet ırkçıyım bu konuda ve gerçekten oturduğumuz yerde çok fazla var.
Burası göçmen semti zamanından beri göçmenler buralarda ama bunlar göçmen değil bildiğin peşkeşçi.
Çoğumuz gibi benimde aklıma geldi hep öldürseler veya tecavüz etseler atsalar bir köşeye sonra başka şehirlere kaçsalar asla bulunamazlar. Adamlar hastanelerde bile kimliksiz muayane ediliyor ötesi yok.

Sorununuzla ilgili olarak da şuan yapabiliceğiniz tek şey varsa kaskonuzdan yararlanmak gibi duruyor.

Çok değil bir kaç sene sonra bunlar önümüzü kesip gasp edecek bizi.
Demedi demeyin.
Kimlik yok, ceza yok. Kaybedecek bir şeyleri de yok.
Şimdiden kesiyorlar sadece haberlere cikmiyor. Geçenlerde daha izmirde haraç alıyorlardı devletin lisesinde bizim çocukları haraca bağlamışlar. Okuldan atıldı da ülkeden atılmadığı için problem değişmez.

Guneyde yasiyorum..eskiden cocuklarimi denize salar keyifle izlerdim.simdi esimle sirali nobet tutuyoruz.uzulmeyin bebeginiz icin.fakat ilerimiz cok karanlik

Yazık dedik savaş var dedik alalım insanliktir dedik de b.kunu cikardilar artik. Elini kaldirsan onlara carpiyor. Ne vardi sanki sadece kadin ve cocuklari alsalardi? Erkek dedigin ulkesini savunmaz miydi? Bizim ulkemizde ne savaslar oldu da kadinlarimiz ve gencecik 15lik cocuklarimiz bile savasa kosmadi mi? Kendi ulkesini sevmeyen korumayan bizimkine gelip anca dilenir anca yol keser anca sapiklik yapar. Bi askerlik zorunlulugu getirsinler de onlara da goreyim ben burda dururlar mi? Elin avrupalisi beyin gocu aliyor. Biz asalak gibi yasayan parazitleri besliyoruz vergimizle. Allah iyilerle karsilastirsin. Yazik.

Bu arap seviciligi ülkenin sonunu getirmese bari..
Malesef gecen hafta suriyeli bir cocuga toplanan yardima katilmadigim icin afaroz edildim veliler arasinda ne merhametsizligim kaldi ne kendini begenmisligim.20 yil sonra o cocuk senin kizina tecavuz edince anlarsin dedim ciktim.

Siz değil sigorta şirketinin uğraşması gerekmez mi

Bence alakası yok. Bir önceki mesajımda yazdığım gibi, bir ülkede sen birliği bozmak istiyorsan, o ülkeye büyük miktarda yabancıyı bir anda sorkarsın. Ülkemizde de yapılan tam da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…