Bunun adamın nereli olduğu ile alakası yok. Bizim ülkemizde de böylelerinden bol bol var. İnsan olmak, vicdan sahibi olmakla ilgili. Humanistlik yapmıyorum. Eski sitemde kadının biri defalarca kendi arabasının kapısını benim arabama vurdu, boyası hasar gördü defalarca. Ben başka yere park ediyordum inat gibi gelip yanıma çekiyordu. Biri park alanından çıkarken hem kapımı içeri göçertmiş hem de tamponumu çizmişti ama hiç umursamadan basıp gitmiş. Üstelik sitede dünya kadar kamera var.
Karşı taraf %100 hatalı ama sizde hatalısınız. Biri sizin aracınıza park halindeyken çarpmış. Eşiniz hangi cesaretle muayenesi olmayan araçla dışarı çıktı? Benim arabama geçen sene, sigortası yenilenmemiş, muayenesi yapılmamış araba çarptı. Yalvar yakar, iki ay önce olmuş kazanın tutanağını iki ay sonra tutup servise verdik. Çünkü muayenesiz trafiğe çıkmak suç. Eşiniz de bir arabaya çarpabilirdi veya bir yayaya çarpabilirdi.
Geçmiş olsun tabii ama dikkat edin lütfen. Bu arada plaka birinin üstüne nasıl kayıtlı değil mi, anlamadım.