Arabamıza vurup kaçan Suriyeli!

menekse1380

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
98
124
3
35
Merhabalar...
Cumartesi günü arabamızı park edip bir yerde yemek yemek istedik. Toplam bu süre zarfı on beş dakika sürdü. Eşimin telefonu çaldı ve arabanıza çarptılar dedi. Gittik arabanın arka kösemi pert olmuş ve çarpan kişi kaçmış!
Kahvehane önünde bulunanlar (Allah razı olsun ) plakayı almışlar. Tanıdığım polis memuru arkadaşlarıma plaka sahibini sordurdum Suriyeli çıktı.
Irkçılık için söylemiyorum kesinlikle ama emniyette bu arabanın sahibinin ne iletişim numarasını bulabildik ne de adını soyadını yalan yanlış bir adres bulduk gittik sorduk adrese 1 ay önce yeni bir Suriyeli taşınmış onunda bu olayla ilgisi yok.
Şimdi sorarım size arkadaşlar eşim araba muayenesi olmadan ya da sigortasını yatırmadan 1 gün bile gezemezden hemen ceza alırken bu araba adı sanı olmadan kimliği belli olmadan muayenesi olmadan nasıl çıkar trafiğe?
Polise başvuru yapıyoruz savcılığa suç duyurusunda bulunun tamam bulunalım da adam müsvettesinin adı bile yok emniyette nasıl ödetelim zararımızı ?
Anlayacağınız aşırı dertliyim park halinde duran arabamızın başına bile böyle şeyler geliyor.
Uyuyamıyorum sıkıntıdan bebek bekliyorum stres yapmak istemiyorum ama maddi hasar büyük.
Beş kuruş bebek ihtiyaçları için kenara koymak istiyorken eşim ağır hasta iken( Behçet hastalığı) stres yapmaması lazımken şu olanlara aklım almıyor.
Şimdi sizce süreci nasıl işletmeliyiz ? Zararımızı karşılatmanın bir yolunu bulabilir miyiz ? Akıl akıldan üstündür lütfen bir fikir verin.
 
Herkes bilinçlense, önümüze geleni vatandaşlığa aldık. Önümüze gelene sahip çıktık. Halka sorulmadı bizim rızamız alınmadan onlara maaş, eğitim iş bahsedildi. Sonuç? Artık biz acınacak duruma geldik.
Herkes gözünü açsın artık zaten açsın..
 
Bu pisliği bulsak bile bize zarar verir diye 2000 tl cebimizden çıkacak inanılır gibi değil
 
Her gün ödediğimiz onca vergilerle suriyelilere maaş bağlanıyor,ihtiyaçları karşılanıyor.Kimse kusura bakmasın hala açlıktan ölen türk çocukları varken suriyelileri düşünemeyeceğim.
Araç için yapabileceğiniz bir şey yok gibi görünüyor zira bulsanız bile ödeyecek param yok diyecek gene ödemeyecek.
Bu zamanda kaskosuz araç kullanmakta cesaret işi.
 
Gerçekten ders oldu bize aslımda ev almak istiyorduk o yüzden arabayı alalı çok olmadı eşimin işi çok ters yerde ev alana kadar 6 7 ay biner dedik başımıza böyle bir şey geldi. Bu kadar insan varken çarpan kişinin Suriyeli çıkması bizim şanssızlığımız.
 
Üzülmeyin daha beteri olmadi diye sevinecegimiz bir ulkede yasiyoruz çünkü.
 
Üzülmeyin daha beteri olmadi diye sevinecegimiz bir ulkede yasiyoruz çünkü.
Teşekkür ederim gerçekten üzülmemek elde değil. Kendimi güvende hissetmiyorum bu ülkede. Eşim hasta stres yapması yasak ona belli etmemek adına bir şey demiyorum çünkü oda çok üzüldü sadece 20 dakika sürecek bir yemekte bunlar oldu karlı havada ara sokakta 80 km hızla gidiyormuş pislik! Görgü şahitleri ödümüz koptu sesten dediler bu adamı bulsak polis tanıdıklarımızla korkutsak işe yarar mı? Hatta bilsem ki pislik barbar değiller vallahi eşek Sudan gelene kadar dövsün eşim onu bir daha kimseye maddi manevi zarar veremesin derdim. Yani açıkçası para bizden çıkacak Emin’im ama bu pisliği bulamamak da kanıma dokunuyor utanmasam oturduğu tüm mahallerde arabayı bulup baştan aşağı çizeceğim!
 
Sen araba sahibini bulamamaktan üzülüyorsun da,devlet ülkeye aldığının nerde olduğunu bilmiyor bulamiyor bu cok daha vahim. Cok sey yazilir da ban yemek istemiyorum
 
Trafik sigortası öder hasari bildiğim kadarıyla
 
ah canım çok geçmiş olsun 1 hafta öncede bizim arabamıza park halindeyken arkadan gelip bindirmiş ö..zün biri.. arbada 10 bin masraf var ne plaka bulduk ne bi gören derken adam 1 gün sonra vicdan yapıp gelmiş ama bu kezde siogrtası yok kaskosu yok araba kendinin değil onun arba da pert olmuş.. sonra tatlıya bağladık ama o günlern stresini birde bana sor.. çok gçmiş olsun umarım bulursunuz.
 

Trafikte olduğu için kazayı trafik sigortası ödemesi gerekmez mi? yani kaskonuz olsa onlar zaten hallederdi. Şimdi sizin halletmeniz gerekiyor diye düşünüyorum plakayı alan şahıs ile bir tutanak tutun. Varsa video görüntüsü ekleyin. Carpan sahsin plakasi hangi sigorta şirketine kayıtlı ise onlara gidin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…