Arkadaşlar bu sabah saat 05.00 sıralarında evimize hırsız girdi..Arabamızın anahtarını alarak arabamızı,cep telefonlarımızı,eşimin laptop bilgisayarını alarak gitmiş..biz istanbul avcılarda oturuyoruz bu çevreye yakın semtlerde ve istanbul çevresinde veya şehir dışında gören arkadaşlar en yakın polis karakoluna haber verirlerse sevinirim..Allah rızası için yardımcı olun...Arabanın plakası 34 AF 2077..BEYAZ SEAT CORDOBA..Arkadaşlar yaşadıklarımızı yeniden tahlil etmeye başlıyorum da..bugün yenİden düzenliyorum yazdıklarımı...Polis bu kadar kaybımız olmasına rağmen parmak izi almadan gitti...(((
gözünüzaydın.. ALLAH birdaha yaşatmasın inş..Arkadaşlar 2 buçuk ay sonra 23 Mayıs 2009 Cumartesi günü saat 19 da aracımız Gaziosmanpaşada bulundu..a.s
İlgilerinden dolayı Eyüp Alibeyköy polis karakolundaki tüm polis memuru arkadaşlara çok teşekkür ederiz...a.s.
Arkadaşlar 2 buçuk ay sonra 23 Mayıs 2009 Cumartesi günü saat 19 da aracımız Gaziosmanpaşada bulundu..a.s
İlgilerinden dolayı Eyüp Alibeyköy polis karakolundaki tüm polis memuru arkadaşlara çok teşekkür ederiz...a.s.
gözün aydın canım bulunmuş arabanız
Arkadaşlar 2 buçuk ay sonra 23 Mayıs 2009 Cumartesi günü saat 19 da aracımız Gaziosmanpaşada bulundu..a.s
gözünüz aydın yahu çok sevindim
hasar falan var mı bari arabada
Teşekkür ederim tatlım...:1hug:
Allaha çok şükür ki yok aldıkları gibi bırakmışlar...
İçindeki yangın tüpü kriko vs.almışlar ..kaydirigubbakcemile3..
ama arabada bişey yok ..içi bile kirlenmemiş...
Gözünüz aydın canıma.s.Allah bir daha yaşatmasın:Saruboceq:
Aaaaa hadi gözünüz aydın olsun canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?