Öncelikle çok geçmiş olsun canım.Ah o hırsızları bi elime verseler liğme liğme ederim ama nerde.
Bizim başımıza daha beteri geldi.Babam tır soförü,yurt dışına giderken arabayı bize bırakıyordu, hem çocuk var, hemde gözümüzün önünde dursun diye.2008 Kasım ayında eşimle saat 22.30'a kadar oturduk, çay içitik.Sonra o banyoya gitti, ben de mutfağa. Arabada bizim sokağın başında, sürekli bakıyoruz.Neyse aradan yarım saat geçmedi. Ben bulaşıkları yıkadım, salona geldim,eşimde banyodan çıktı.Şöyle bi camdan baktı, araba yok dedi.Ben dedim, şaka yapma, saçmalama. Vallahi yok dedi, sonra ben çıktım yok, kafamdan aşağı kaynar sular döküldü.
Adam çıplak ayakla sokağa koştu, yok araba, bu arada sokağın başında itfaiye var. Onlara sormuş bi kaç kişi yaklaştı, binip gittiler demiş.
Bu arada 1 hafta önce kaza yapmıştık, araba bi gün önce servisten çıkmıştı.Eşim hemen karakola gitti, ama nafile.
Herkes servis yapmıştır dedi, biz gittik polise söyledik, ispatlayamazsanız başınız derde girer dedi.
Araba hala bulunamadı, ve olan bize oldu.
Araba bizdeyken çalındığı için, kredi çekip babama araba aldık. Eşimin maaşına zam olmadı,bende iş bulamadım.
Sonuç olarak 2 aydır kira veremedik, ve yine veremiycez. Ve batmış durumdayız. Ev arıyoruz daha ucuz,bi yandan iş bakıyorum, oğlum da ameliyat olacak.
Kısacası batmış durumdayız, çırpındıkatıyoruz.
SONUÇ OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM, ÖYLE YADA BÖYLE BİR ŞEKİLDE İNSANLARIN MALLARINI ÇALAN HERKESİN BU YAPTIKLARI, EN SEVDİKLERİNDEN ÇIKSIN, ALLAH ONLARA DERT VERİP DERMAN ARATSIN Kİ, KUL HAKKI YEMEK NEYMİŞ GÖRSÜNLER...