evet canım p.tesi günü telefonlerın imei numarası ile savcılığa başvuracağızcanim acaba bilgisayarain nerede oldugu cep telefonu gibi vs bulunmaz mi? ben adamin profesyonel oto hirsizi oldugunu sanmiyorum eger eve girdi ise.
öyle galiba canım eşim seyahate gidecekti ben 4 buçuğa kadar filan uyanıktım sonra uyumuş kalmışım yarım saat içinde olan olmuşkadisim adam sizin uyumanızı beklemis heralde
Amin canım teşekkür ederimAyy canim gecmis olsun.Cok üzüldüm.Allah daha beterlerinden
korusun.
cok gecmıs olsun =(
maalesef canım kapının arkasındaki demiri levyeyle genişletmiş..:1ninca:dikkatli ol bence mesela kapının arkasına bir demir kestir kilitten yere kadar uzat bir ucu kapıya bir ucu duvara dayansın..ben daha etkili bir yöntem bulamazsam bunu yapmayı düşünüyorum..fisfisfis çünkü eşim sık sık seyahata çıkıyor ve ben yanlız kalıyorum...kadisim kapının kilidini kırmı girmi demişsin ama bişeyi merak ettim.kapının arkasında takılı demiri yokmuydu hani zincir ya da demir oluyo ya...ben yalnız yaıyorum ve uyurken tek güvencem o onu o kadar sürede kıramazlar gibime gelio ama içime kurt düştü şimdi...
Tabi ki canım ben ona hep şükrediyorum ..kapının önündeki kamera arabanın buradan 05.28de ayrıldığını gösteriyor..eşim seyahate gideceği için bizim saatimizde 05.30 a kuruluydu..hırsızın 5 dk daha evde kalma ihtimalini düşündükçe çıldırıyorum.delikafadulden.saat çaldığı anda uynacaktık düşünmek bile istemiyorum çok haklısın canım buna zaten şükrediyorum hep...ama malda canın yongası canım birinin evimize elini kolunu sallaya sallaya girip bütün bunları almasını hazmedemiyoruz işte....:1shok:çok geçmis olsun canim. Alninin teriyle kazanilar parayla malin çalinmasi greçekten zor bir durum olsa gerek, umarim en kisa zamanda bulunur. Yanlis anlama canim ama, ben halime sükredirdim. Sonuçta sizlere birsey yapmamislar. SAgliginiz yerinde. Tekrar çalisip kazanirsiniz. SAgliginiz olmazsa, araba, laptop ve cep telefonu seizlerin saglinigi getirmeyecek ne yazikki. Demek istedigim su, benim mal varliginda hiç gözüm yok. Ondan deger vermiyorum. HALIMIZE HER ZAMAN SUKREDELIM
Neymiş.... 3-5 kuruşa acıyıp arabalarımızın eşyalarımızın arkasından ağlamamak için sigorta yaptıracakmışızzzz.....
kaskonuz yok muydu?
canım benim çok geçmiş olsun arabanın plakasını aldım o taraflarda oturan akrabalar var onalarada sölicem eşimin kardeşininde araba alım satım tamirle uğraşan arkadaşları var eyüp tarafında onlarada göndericem arabanın markave plakasını onlarda çevrelerine ulaştırırlar sıkma canını inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?