• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü arabalı bebek battaniyesi

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
ama ben bşiişi anlamadım tek şişle nasıl örülüo ayrıca mükemmel olmuş annelerin en güzeli inş rabbim tez zamnda meleğinle kullanmayı nasip eder hasla hamişliğin konusu muallakta kaldı ama olsun varsada yoksada sağlıkla gelsin meleğin tez zamanda sebninleyse sımsıkı sarılıp tutsun anneyi yok daha cennetteyse ablası tutsun kolundan getirsin sana inmşşşşşş

canım çok güzel ellrine sağlık.bende tek şişle yelek örüyorum.çok zevkli gerçekten.kaç numara ile ördün canım çok güzel düşmüş.ipinde bebe yünümü.bide hep merak etmişimdir.parça parça örüp dikiyomusun yoksa bütünmü örüyosun.bütünü şişe nasıl sığar bilmiyorum.nette gördüklerim hep bütün gibi duruyordu.çok soru sordum biliyorum ama çok beyendiğim için sordum canım.allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

ama ben bşiişi anlamadım tek şişle nasıl örülüo ayrıca mükemmel olmuş annelerin en güzeli inş rabbim tez zamnda meleğinle kullanmayı nasip eder hasla hamişliğin konusu muallakta kaldı ama olsun varsada yoksada sağlıkla gelsin meleğin tez zamanda sebninleyse sımsıkı sarılıp tutsun anneyi yok daha cennetteyse ablası tutsun kolundan getirsin sana inmşşşşşş

canım benim güzel olan sensin cok sağol
dilekelrin içinde ayrıca tesekkür ederim sen hele bi hamiş kal aynısından sanada yaparım ben :CüvCüv:

canım çok güzel ellrine sağlık.bende tek şişle yelek örüyorum.çok zevkli gerçekten.kaç numara ile ördün canım çok güzel düşmüş.ipinde bebe yünümü.bide hep merak etmişimdir.parça parça örüp dikiyomusun yoksa bütünmü örüyosun.bütünü şişe nasıl sığar bilmiyorum.nette gördüklerim hep bütün gibi duruyordu.çok soru sordum biliyorum ama çok beyendiğim için sordum canım.allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

canım cok tesekkür ederim
ben bunu 2,5 nolu tek sisle makina yünü varya iki kat ince ip onunla ördüm hepsini birden ördüm. bu ipler hem çok zarif hem ucuz hemde istediğim gibi düşüyor ördüğüm seyler zaten ayrı ayrı örersen sanırım bu kadar muntazam olmaz
örmek sabır istiyo cok gec ilerliyo ama sabır etmeye değiyor sanırım.beğenmene cok sevindim
anne adaylarımıza ve aday adaylarımıza örnek olur diyue bi hevesle koydum buraya kaydirigubbakcemile5

:1shok:
nazlım .. süpersin ben bu şekilde örmeyi hiç bilemiyorum..
sen harika yapmışsın tek kelimeyle mütiş ellerine sağlık...:hooray:

bende etamınden battanıye yaptım bebısıme benımkı bayagı agır işlemesı 101 dalmaçyalı resımlerı kullandım degısık degısık hala bıle tam bıtmedı
buda guzel olmus canım ellerıne saglık

:1shok:
nazlım .. süpersin ben bu şekilde örmeyi hiç bilemiyorum..
sen harika yapmışsın tek kelimeyle mütiş ellerine sağlık...:hooray:

AY TAM İKİ HAFTADA BİTTİ ELLERİM AGRIDI HÜRÜM YAPARKEN AMA DEĞDİ BEA
AY HÜR BEN BEYAZ SEYLERE BAYILIYORUM ÖRERKEN NASILDA KIRISIYODUM Bİ GÖRSEN HALİMİ COK GÜZEL OLDU DİYE KENDİMEDE NAZAR ETTİM TIĞ İŞARET PARMAĞIMA HART DİYE GİRİVERDİ delikafadulden

bende etamınden battanıye yaptım bebısıme benımkı bayagı agır işlemesı 101 dalmaçyalı resımlerı kullandım degısık degısık hala bıle tam bıtmedı
buda guzel olmus canım ellerıne saglık

ay bak merak ettim simdis eninkinide azda olsa bişeylerini çek yolaa işimize yarar belki
ay ben bide dalmacyalılara bayılıyorum allah sağlıcakjla kavustursan yavrunla seni öpüyorum çokkk

AY TAM İKİ HAFTADA BİTTİ ELLERİM AGRIDI HÜRÜM YAPARKEN AMA DEĞDİ BEA
AY HÜR BEN BEYAZ SEYLERE BAYILIYORUM ÖRERKEN NASILDA KIRISIYODUM Bİ GÖRSEN HALİMİ COK GÜZEL OLDU DİYE KENDİMEDE NAZAR ETTİM TIĞ İŞARET PARMAĞIMA HART DİYE GİRİVERDİ delikafadulden

hiiiiii sahimi nazlım..:nazar:.. vallahi nazardır o..:nazar:...hakikaten mütiş yaptığın eser...:hooray:. eser diyorum hakikaten öle bitanem....:hooray:
bende beyaz çok sevrim....hemde çok..a.s..

Back