Arabalarmz paylaalm(Resimli...)

..............................................................................................................

Son düzenleme:
resim koymayı bilmiyorum ismini yazayım yeter heralde genelde eşim kullanıyor yakında ehliyet alıcam bende işallah.. opel corsa kırmızı... hihoyyyt opuyorumnanaktan

benim de opel corsa gümüş gri 5 yıldızlı jant dokunmatik ekran... GPS, çok seviorum arabamıııı

ama easytronic vites =(

benimde pazar arabam ve bebek arabam var resimlerini bi ara koyarım talep olursa :roflol:

benmki hyundai i20 gri renkte kızlar...

ama anlamadm burda herkes makarasına mı ekliyo bişeler :S
oyüzden eklemedm resim

Son düzenleme:
yaaaa senağlamasenağlama yaramı deştinizzz benimde palio 2005 modelim vardı gri renkk ama sattıkkk senağlamasenağlamasenağlama ahhh canım arabammm her gece kocişin başının etini yiyom ama şu aralar imkansız borçlarımız var yazık oda söz borçlar bitsin alcam diyoo :Saruboceq::Saruboceq:lütfenn allahım alalımm bakalım belki seneye inşlhhh :Saruboceq::Saruboceq:

al arabanı atla gel türkiyeye cadde de kapışalım bacı :lepi: :lepi: :lepi:
adam gibi rakip bulamıyorum kendime :1closedeyes: -tatlicadiarzu-

al arabanı atla gel türkiyeye cadde de kapışalım bacı :lepi: :lepi: :lepi:
adam gibi rakip bulamıyorum kendime :1closedeyes: -tatlicadiarzu-

Vallahami gii.vereliniortak..bennende kimse kapismak istemiyo...
Bu sene zati arabayla geliyoz...cok heycanliyim simdiden...turkbayragi delikafadulden
Memlekete gecmeden yanina ugrayim...gamyoncuiremsu

Vallahami gii.vereliniortak..bennende kimse kapismak istemiyo...
Bu sene zati arabayla geliyoz...cok heycanliyim simdiden...turkbayragi delikafadulden
Memlekete gecmeden yanina ugrayim...gamyoncuiremsu

tamam gacı ..
ben yapıyorum organizasyon o zaman :içelim: :içelim:
toplarım benim deli tayfası yancı olurlar bize -tatlicadiarzu-

benimde pazar arabam ve bebek arabam var resimlerini bi ara koyarım talep olursa :roflol:

Ayol sizler valla süpersiniz,söylemeden geçemiyeceğim,harikasınız yeminle:roflol::roflol:
Hiç gülecek modda değildim ama innaın bütün stresimi aldı bu mesaj benimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…