- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.175
Bu markaların doğru düzgün servis ağı bile yok. Elinizde patlarlar.
Bu birkaç örneğe baktığınızda mesela ağır hasar kaydı yok ama benim anlamadığım sorunları mı var?
Evet olabilir..Deprem ilindeyim, o yüzden mi acaba?
Bu markaların parçası, tamiri, servisi her seyi sıkıntı olur.
Bu birkaç örneğe baktığınızda mesela ağır hasar kaydı yok ama benim anlamadığım sorunları mı var?
Şöyle diyeyim çok tutulan bir araç değil hatta nadir trafikte görülen bir araç elinizde patlar bu araç söyleyeyim. Hemde araç alırken ekspertize sokmadan hasar kaydı yok ibarelerine vs inanmayın. Hatta onların belirlediği ekspertize asla sokmayın
evet bu araçlar muhtemelen kazalı. biri arkadan darbe almış. bu araçların zaten ederi bu bile değil. 12 bin hasar kaydı Diyor mesela kaç sene önce 12 bin tllik hasar kaydı. boyalı araçlar genelde kazalı oluyor. bu aracın ustasını da bulmak sıkıntı. ben olsam motor alırdım. şöyle güzel bir scooter tarzı motorlar. ya da atv bile olabilir kullanan var trafikte. hiç erkek bir kuzen arkadaş yok mu çevrenizde ilgisi olan siz istemeden size her şeyi araştırır hobi niyetine sahibinden de araba bakan dolu.Bu birkaç örneğe baktığınızda mesela ağır hasar kaydı yok ama benim anlamadığım sorunları mı var?
Bu şekilde boyalı ve fazla değişenli araçlar da sıkıntılı olur değil mi?Bu arabaların parçasını bulmak bile zor olabilir piyasada tutulan araba degiller satmak istediğinizde zor satarsınız elinizde kalabilir bilindik marka degiller iyi olsalardı bu fiyata olmazlardı emin olun, saniyeden de çıkamazsınız...ayni 2011 model wolkswagen, Honda ,opel gibi markalara bakın fiyat karşılaştırması yapın anlarsiniz demek isredigimi
Bu tarz eski araçlar da sıkıntı çıkartır değil mi?evet bu araçlar muhtemelen kazalı. biri arkadan darbe almış. bu araçların zaten ederi bu bile değil. 12 bin hasar kaydı Diyor mesela kaç sene önce 12 bin tllik hasar kaydı. boyalı araçlar genelde kazalı oluyor. bu aracın ustasını da bulmak sıkıntı. ben olsam motor alırdım. şöyle güzel bir scooter tarzı motorlar. ya da atv bile olabilir kullanan var trafikte. hiç erkek bir kuzen arkadaş yok mu çevrenizde ilgisi olan siz istemeden size her şeyi araştırır hobi niyetine sahibinden de araba bakan dolu.
İşe gidip gelirken ATV sanki biraz ilginç olmaz mıevet bu araçlar muhtemelen kazalı. biri arkadan darbe almış. bu araçların zaten ederi bu bile değil. 12 bin hasar kaydı Diyor mesela kaç sene önce 12 bin tllik hasar kaydı. boyalı araçlar genelde kazalı oluyor. bu aracın ustasını da bulmak sıkıntı. ben olsam motor alırdım. şöyle güzel bir scooter tarzı motorlar. ya da atv bile olabilir kullanan var trafikte. hiç erkek bir kuzen arkadaş yok mu çevrenizde ilgisi olan siz istemeden size her şeyi araştırır hobi niyetine sahibinden de araba bakan dolu.
öncelikle sıkıntı çıkarmayan araba yok her araba sıkıntı çıkarıyor. sıfır arabalar milyonluk arabalar bile sıkıntı çıkarıyor. benim önerim palio uno polo ne fiesta symbol corsa vs aklıma gelmeyen bir sürü araba. tamamen şans işi. arkadaşım bu sene 155e ford Ka aldı küçücük bir araba. aldığından beri hiç sıkıntı çıkarmadı. en son bir yeri bozuldu 1.500 TL'ye yaptırdı. benim clio joy ben 60a yaptırdım. ben de kazalı araba kullanıyorum ben kaza yaptım. çoğu araba kazalı zaten. ama önemli olan kazıklanmamakBu tarz eski araçlar da sıkıntı çıkartır değil mi?
Bu aracın kilometresiyle oynamışlar mesela. 2006 model nasıl 33 binde güya.Bu tarz eski araçlar da sıkıntı çıkartır değil mi?
33 benim de dikkatimi çekti ama 233 falan da yanlış yazılmış diye düşündüm.Bu aracın kilometresiyle oynamışlar mesela. 2006 model nasıl 33 binde olsun?
Bu direkt baktığımda gördüğüm, daha neler çıkar kim bilir.
İkinci el araçlar her türlü sorun çıkarır ama bu modellerini çok daha fazla ve büyük olur.
Toplu taşımada çok zorlanıyorum. Bir de yirmi dört nöbetine giderken forma, yemek, kahve gibi bir sürü şey sırtlanıyorum artık gün başlamadan bunalıyorum. Üç vasıta değiştiriyorum. Deprem ilindeyim ulaşım sıkıntı ve nöbet teslimine biraz geç kalsan ooo tutanaklar falan tutuluyor. Yani bunlar çoğu insanın ortak problemi o yüzden çok acıtasyon moduna da girmek istemiyorum ama benim de minik bir aracım olsa beni ve çantalarımı taşıyacak çok iyi olurdu.öncelikle sıkıntı çıkarmayan araba yok her araba sıkıntı çıkarıyor. sıfır arabalar milyonluk arabalar bile sıkıntı çıkarıyor. benim önerim palio uno polo ne fiesta symbol corsa vs aklıma gelmeyen bir sürü araba. tamamen şans işi. arkadaşım bu sene 155e ford Ka aldı küçücük bir araba. aldığından beri hiç sıkıntı çıkarmadı. en son bir yeri bozuldu 1.500 TL'ye yaptırdı. benim clio joy ben 60a yaptırdım. ben de kazalı araba kullanıyorum ben kaza yaptım. çoğu araba kazalı zaten. ama önemli olan kazıklanmamak
Fazla hasarlı 16 bin hasar kaydı var..araç alırken en dikkat edilecekler ön kaput hasar almismi , direkler saglammi oynama varmi ,komple boya varmi diye özellikle bakılır..Bu şekilde boyalı ve fazla değişenli araçlar da sıkıntılı olur değil mi?
Bazen sahibinden de bulduklarımı keyfine arıyorum. Evet, o dolandırılmaya yem olma ihtimalimi çok derinden hissettiriyorlar.Arabadan hiç anlamıyorsanız yanınızda bir bilen olmadan bu işlere girmeyin. Elinizdeki üç kuruştan da olursunuz.
Sanıyorum maddi durumunuz şu an araba almaya pek uygun değil. Şartları aşırı zorlayacaksınız bir de üstüne %90 ihtimalle kazıklanacaksınız. Biraz daha beklemeniz daha uygun gibi.
Yok illa alacam, kendim alacam diyorsanız güvenilir kurumsal bir ikinci elciden alın. Biraz daha fazla ödersiniz ama ne aldığınızı bilirsiniz, bir yıl da garantiniz olur. Sahibinden almaya falan kalkmayın sizi yerler piyasada.
Hayatımda duymadığım markalar. Tutulmayan araçlar elinizde patlar satmak isteseniz satamazsınız, arıza verse yetkili servisi bulamazsınız parçasını çinde dahi arayıp bulamayabilirsiniz. Yol tutuşu, konforu nasıl ilgili bir kullanıcı videosu bulamazsınız.
evet bence de araba çok büyük bir ihtiyaç ben yapamıyorum toplu taşıma umarım iyi bir araba bulursunuz. önce gidin bankayla konuşun deprem bölgesinde krediler daha farklı olabilir. sonra satar daha iyisini alırsınız. dediğim modellere bakın mutlaka. elinizdeki parayı da farklı yatırımlarla değerlendirmeye çalışın bir süre. umarım alırsınız araba. dümdüz iş arkadaşı komşu dayı internette bile size yardım etmek isteyen biri çıkar anlayan33 benim de dikkatimi çekti ama 233 falan da yanlış yazılmış diye düşündüm.
Toplu taşımada çok zorlanıyorum. Bir de yirmi dört nöbetine giderken forma, yemek, kahve gibi bir sürü şey sırtlanıyorum artık gün başlamadan bunalıyorum. Üç vasıta değiştiriyorum. Deprem ilindeyim ulaşım sıkıntı ve nöbet teslimine biraz geç kalsan ooo tutanaklar falan tutuluyor. Yani bunlar çoğu insanın ortak problemi o yüzden çok acıtasyon moduna da girmek istemiyorum ama benim de minik bir aracım olsa beni ve çantalarımı taşıyacak çok iyi olurdu.
Biliyorum ben sizi önceki konularımdan hatırlıyorum. Malatya 'yaydı değil mi?Deprem bölgesinde olduğunuzu da okudum. Ben depremden sonra ayrıldım ama ne zaman memlekete annemlerin yanına gitsem enkazlardan ötürü tekere ya çivi giriyor ya demirdeprem bölgesi için yolladığınız araçlar hiç uygun değil zaten.
Evet Malatya. Siz de Malatya'dasınız değil mi hatırladım yazınca. Maalesef Malatya şu anda zaten araç kullanımına çok uygun değil yolladığınız ilanlardaki araçlar çok daha fazla sıkıntı çıkarır büyük ihtimalle.Biliyorum ben sizi önceki konularımdan hatırlıyorum. Malatya 'yaydı değil mi?