Arabada muzik dinleme cihazi

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.117
9.328
208
merhaba kk bayanlari :)

ben bu cihazdan aldim. markasi ayni degil tabiki ama arabamda calismadi. kucuk ekraninda sadece radyo gosteriyo ve usb taktigimda ise muzikleri çalmiyor nasil kullanabilirim bu cihazi. aranizda kullanan varmi ?

Simdiden tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklediğiniz fotoya bir daha bakın.

Şimdi gördüm. Bu cihaz basit bir radyo vericisidir. Çaldığı müzikleri radyo dalgalarıyla teybinize ulaştırır. Normal radyoların nasıl frekansları varsa bunun da vardır. Radyoyu açıp ürünün yanında frekansı varsa ona ayarlayın, yoksa çalan müziğe bakarak kendiniz bulun.

Ama bu ürünler pek iyi ses vermiyor. Radyo dalgası olduğu için bazen cızırtılı olabiliyor. Kendi frekansı başka radyoyla çakışınca ses bozulabiliyor. Ben kullanamadım şahsen.

ben usb'deki muzikleri dinlemek istiyorum arabamda. çalmaz mi bu cihaz o muzikleri ?

arabanın radyosunu fm'e getirip frekansı ayarlamanız lazım. ya 30 yada 50ydi sanırım. aynı frekansı yakalayan yandaki araba bile duyar. çok kaliteli değil tabi. onun yerine usb bluetooth hoperlör alsaydınız daha kaliteli müzik dinlerdiniz. usb girişi, mini sd girişi, tabi bluetooth özelliği oluyor.

cok tesekkurler ayarladim sonunda :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…