Aradığım fiyatlara ne yazık ki jazz bulamıyorum öyle ki bulduklarım ya ağır hasar yada pert kayıtlı bende airbag açmış olma ihtimaline karşı maalesef bakamıyorum jazz. Ama yarisler aklımda teşekkür ederim :)
Aslında çok polo var ama öğretmenim yarın itibari ile işe başlıcam malum seminerler özel okul olduğu için milli eğitimden 1.5 hafta önce başlıyorum. O yüzden sadece İzmir'den araba bakabiliyorum İzmir'de de şuan polo yok ama iki tane golf buldum onlara bakacağım bu hafta. Seat kia ve scoda da aradığım fiyatlarda yok maalesef. Ama diğer bir seçenek yarise bakıyorum ama tam otomatik modeli olmadığından aklımı karıştırıyor aurise param yetmiyor
Hyundai i10 bakıyorum ama güvenirlik konusunda emin olamıyorum. Minik olması benimde hoşuma gidiyor. Babamda passat var haftasonu biraz gezintiye çıktık passatla güzel araç ama bana kavraması falan sıkıntılı geldi biraz yani büyük olduğu için sorun bendeydi araba da değil

Benim sağ bileğim bir kaza sonucu 7 sene önce kesildi atardamarım ve kaslarım koptuğu için arabada manuel olduğu için sıkıntı çektim yani biraz ondan büyük araç bende bakmıyorum. Bmw 1 serisi içinde param çok yüksek kmdeki araçlara yetiyor en düşüğü 220.000 km yani onu da ben istemiyorum. Ama i10 ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim
Seçenekler arasında jazz harici bir çoğuna param yetiyor tabi en geç kasa 9 yaşında falan ama yetiyor yani sonuçta seçeneklerim arasında onlarda çok teşekkür ederim
Evet güzel ama corsaların yarı otomatik olması kafamı karıştırmıyor desem yalan olur
İnanın otomatik bir araba bir tık da eli yüzü düzgünse 35.000 Tlden aşağıda değil maalesef ondan o fiyatlara bakıyorum. Ama parça işini atlamayacağım teşekkür ederim
Maalesef scoda ve seatlarda hatta kialar bile neredeyse üst segment durumunda ama yakıt tüketimi aklımda servis ağına da dikkat edicem
Valla benimde bulabildiğim en yüksek modeli 2010 yani 9 yaşında ama araba piyasası öyle bir pahalı ki anlatamam

bende c1 yada peugot 107 bakıyorum zaten bakarsınız birebir aynı kasa fabrikaları da aynı ama marka farkı var sadece ama dediğiniz gibi güvenli gelmiyor. Onun dışında bende eski kasa polo yada golf bakıyorum aklımda. Şuan tiguana param yetmiyor

inşallah bir gün o da olacak
Tek geçerim diyorsun

Bakıyorum onlara da çok teşekkürler
Yok Qashqai kadar asla yok bütçem

En düşüğü şuan 46-47 bin tl ve km olarka 400.000 kmye yakınlar belki daha sonra bakabilirim. Bide küçük bir araba ile park etmeyi falan geliştirirsem daha rahat kullanabilirim ilerde Qashqai ama polo bakıyorum çok teşekür ederim
aaa yaris ile ilgili ilk kez böyle bir şey duyuyorum şaşırdım ama değerlendiricem mutlaka çok teşekkür ederim

dediğiniz diğer polo hyundai ve opellere de bakıyorum ama hyundai bana pek güvenilir gelmiyor bilmiyorum ne kadar haklıyım
KIZLAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM ANCAK CEVAPLAYABİLDİM KONUMU AÇTIĞIM GÜN BAN YEDİM ÇÜNKÜ BDV'YE AÇTIĞIM İÇİN SONRASINDA DA ANCAK VAKİT BULDUM GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİYDİ ÇOK SAĞOLUN