• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba

i20 otomatiğe param yetmiyor maalesef ama i10 otomatik alabilirim bagaj gücüne çok ihtiyacım yok şehirler arası çok yol yapmıyoru yapacak olduğumuzda da babamın arabasını kullanıyoruz onun dışında bir de getz bakıyorum bunlarla ilgili bir fikriniz var mı
Ilk arabam getz.di hala aklım onda pişman olmazsınız 😍

Seçenekleri isi biraz daha belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Mesela hangi amaç için kullanılacak yani şehirler arası sık gidili geliniyor mu geniş mı lazım çocuk var mı isofiks lazım mı yakıtı nasıl olacak bagaj önemli mi falan filan. Ben elentralari çok beğenirim mesela. Ama arabada Volkswagen ve Ford öneririm güvenlik için Volvo tabi ki siz biraz açın muhabbet burdan yürür :D

Aradığım fiyatlara ne yazık ki jazz bulamıyorum öyle ki bulduklarım ya ağır hasar yada pert kayıtlı bende airbag açmış olma ihtimaline karşı maalesef bakamıyorum jazz. Ama yarisler aklımda teşekkür ederim :)

Aslında çok polo var ama öğretmenim yarın itibari ile işe başlıcam malum seminerler özel okul olduğu için milli eğitimden 1.5 hafta önce başlıyorum. O yüzden sadece İzmir'den araba bakabiliyorum İzmir'de de şuan polo yok ama iki tane golf buldum onlara bakacağım bu hafta. Seat kia ve scoda da aradığım fiyatlarda yok maalesef. Ama diğer bir seçenek yarise bakıyorum ama tam otomatik modeli olmadığından aklımı karıştırıyor aurise param yetmiyor :D

Hyundai i10 bakıyorum ama güvenirlik konusunda emin olamıyorum. Minik olması benimde hoşuma gidiyor. Babamda passat var haftasonu biraz gezintiye çıktık passatla güzel araç ama bana kavraması falan sıkıntılı geldi biraz yani büyük olduğu için sorun bendeydi araba da değil :D Benim sağ bileğim bir kaza sonucu 7 sene önce kesildi atardamarım ve kaslarım koptuğu için arabada manuel olduğu için sıkıntı çektim yani biraz ondan büyük araç bende bakmıyorum. Bmw 1 serisi içinde param çok yüksek kmdeki araçlara yetiyor en düşüğü 220.000 km yani onu da ben istemiyorum. Ama i10 ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim :KK200:

Seçenekler arasında jazz harici bir çoğuna param yetiyor tabi en geç kasa 9 yaşında falan ama yetiyor yani sonuçta seçeneklerim arasında onlarda çok teşekkür ederim :KK200:

Evet güzel ama corsaların yarı otomatik olması kafamı karıştırmıyor desem yalan olur :D

İnanın otomatik bir araba bir tık da eli yüzü düzgünse 35.000 Tlden aşağıda değil maalesef ondan o fiyatlara bakıyorum. Ama parça işini atlamayacağım teşekkür ederim :KK200:

Maalesef scoda ve seatlarda hatta kialar bile neredeyse üst segment durumunda ama yakıt tüketimi aklımda servis ağına da dikkat edicem :KK200:

Valla benimde bulabildiğim en yüksek modeli 2010 yani 9 yaşında ama araba piyasası öyle bir pahalı ki anlatamam :D bende c1 yada peugot 107 bakıyorum zaten bakarsınız birebir aynı kasa fabrikaları da aynı ama marka farkı var sadece ama dediğiniz gibi güvenli gelmiyor. Onun dışında bende eski kasa polo yada golf bakıyorum aklımda. Şuan tiguana param yetmiyor :D inşallah bir gün o da olacak :D

Tek geçerim diyorsun :D Bakıyorum onlara da çok teşekkürler :KK200:

Yok Qashqai kadar asla yok bütçem :D:D En düşüğü şuan 46-47 bin tl ve km olarka 400.000 kmye yakınlar belki daha sonra bakabilirim. Bide küçük bir araba ile park etmeyi falan geliştirirsem daha rahat kullanabilirim ilerde Qashqai ama polo bakıyorum çok teşekür ederim :KK200:

aaa yaris ile ilgili ilk kez böyle bir şey duyuyorum şaşırdım ama değerlendiricem mutlaka çok teşekkür ederim :KK200: dediğiniz diğer polo hyundai ve opellere de bakıyorum ama hyundai bana pek güvenilir gelmiyor bilmiyorum ne kadar haklıyım

KIZLAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM ANCAK CEVAPLAYABİLDİM KONUMU AÇTIĞIM GÜN BAN YEDİM ÇÜNKÜ BDV'YE AÇTIĞIM İÇİN SONRASINDA DA ANCAK VAKİT BULDUM GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİYDİ ÇOK SAĞOLUN:KK49::KK49:
Hyundai i10dan ben çok memnundum.
Uzun yola da gittim,şehir içinde de kullandım.
Minik ve seri bir araç bence.
Park yeri bulmak hiç sorun olmuyor. Yokuşta kayma yapmaz ,kullanımı keyifliydi bence. Hatta geri park sensörü bile vardı araçta,dolu bir arabaydı kendi segmentinde.
Severek kullanmıştım ben.
Kalabalık bir aile değilseniz yeter size.
Passat ara ara sorun çıkardı,mesela uzun yolda park sensörleri takıldı,lastik ayarları sorun cıkardı,yol kenarında bilgisayara bağlatıp ayar yaptırmak gerekti 2 kez.
Ayrıca cd caları torpido gözüne koymuşlar çok saçma,uzun süre cd calar yok sandim araçta,torpido gözünde olabileceği aklıma gelmedi dogal olarak,tesadüfen bulunca aaa demiştim,düşünsenize araba kullanırken cd değiştirmek isteseniz kaza bile yapabilirsiniz yana uzanırken.
Birde ağır araba,hantal,dizeldi benimki,2 senede aşırı sesli calısmaya başladı
Genişlik,konfor konusuna birşey diyemem ama Passat bana hyundai kadar keyifli gelmedi.
Bmw ile aşk yaşıyorum,3 aracımında üstünde bence, ımkan olsaydı kesinlikle alın derdim.

Seçenekleri isi biraz daha belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Mesela hangi amaç için kullanılacak yani şehirler arası sık gidili geliniyor mu geniş mı lazım çocuk var mı isofiks lazım mı yakıtı nasıl olacak bagaj önemli mi falan filan. Ben elentralari çok beğenirim mesela. Ama arabada Volkswagen ve Ford öneririm güvenlik için Volvo tabi ki siz biraz açın muhabbet burdan yürür :KK70:
Şöyle ki 1 günde en fazla yapacağı km 8-9 km o da iş yerim ve evim arası haftasonları da max yapacağı km git gel olarak o da taş çatlasın 80-90 km bagaj önemli değil evli değilim ve babamda zaten bagaj olarak büyük olan bir araç var hali ile çocuk olmadığından isofix lazım değil çok da sadece yeni yeğenim doğacak belki onun için gerekli olabilir ara ara yakıt olarak da çok yakmazsa iyi olur tabi ki :D
Hyundai i10dan ben çok memnundum.
Uzun yola da gittim,şehir içinde de kullandım.
Minik ve seri bir araç bence.
Park yeri bulmak hiç sorun olmuyor. Yokuşta kayma yapmaz ,kullanımı keyifliydi bence. Hatta geri park sensörü bile vardı araçta,dolu bir arabaydı kendi segmentinde.
Severek kullanmıştım ben.
Kalabalık bir aile değilseniz yeter size.
Passat ara ara sorun çıkardı,mesela uzun yolda park sensörleri takıldı,lastik ayarları sorun cıkardı,yol kenarında bilgisayara bağlatıp ayar yaptırmak gerekti 2 kez.
Ayrıca cd caları torpido gözüne koymuşlar çok saçma,uzun süre cd calar yok sandim araçta,torpido gözünde olabileceği aklıma gelmedi dogal olarak,tesadüfen bulunca aaa demiştim,düşünsenize araba kullanırken cd değiştirmek isteseniz kaza bile yapabilirsiniz yana uzanırken.
Birde ağır araba,hantal,dizeldi benimki,2 senede aşırı sesli calısmaya başladı
Genişlik,konfor konusuna birşey diyemem ama Passat bana hyundai kadar keyifli gelmedi.
Bmw ile aşk yaşıyorum,3 aracımında üstünde bence, ımkan olsaydı kesinlikle alın derdim.
ah ah imkanım olsa yemin ederim gönlümün efendisi 1.16 zaten :D ama ilk arabam olacağı için çok yüklenmek istemiyorum :D ama hyundai i10 ve getz için yapılan yorumlar beni baya yükseltti daha çok eğileceğim onların üstüne çok teşekkür ederim değerli yorumun için :KK200:

Şöyle ki 1 günde en fazla yapacağı km 8-9 km o da iş yerim ve evim arası haftasonları da max yapacağı km git gel olarak o da taş çatlasın 80-90 km bagaj önemli değil evli değilim ve babamda zaten bagaj olarak büyük olan bir araç var hali ile çocuk olmadığından isofix lazım değil çok da sadece yeni yeğenim doğacak belki onun için gerekli olabilir ara ara yakıt olarak da çok yakmazsa iyi olur tabi ki :KK70:

ah ah imkanım olsa yemin ederim gönlümün efendisi 1.16 zaten :KK70: ama ilk arabam olacağı için çok yüklenmek istemiyorum :KK70: ama hyundai i10 ve getz için yapılan yorumlar beni baya yükseltti daha çok eğileceğim onların üstüne çok teşekkür ederim değerli yorumun için :KK200:
bence oncelikle su km sinirinizi baya bi dusurun 30 40 bine cekin ilk kriteriniz bu olsun. km ne kadar az olursa o kadar rahat edersiniz. motoru kucik olursa arabalar az yakar ama az yakan arabalarda cok hafif oluyor bence. getzler guzeller ama ben tercih etsem getz alacagima golf alirdim daha agir arabalar. benim kriterlerimden biriside teker sesinin arabaya girmemesidir mesela o sese gicik oluyorum o yuzden kapilari agir arabalar tercih ederim. passat jetta buna cok uygun arabalar uygun fiyatli bulabilirsiniz belki. passattaki rahati hic bir arabada bulamiyorum. Ayni sekilde ford s max kullanmistik onunda dolu paketi cok konforluydu sizde b max dusunebilirsiniz. Benim ekstradan alfa romeolara karsi bi cekimim var cunku ucuz arabalar 45 bine mithis seyler vardir eminim. ama neden tercih edilmedigini bilmiyorum tabi belki oarcasi pahalai

bence oncelikle su km sinirinizi baya bi dusurun 30 40 bine cekin ilk kriteriniz bu olsun. km ne kadar az olursa o kadar rahat edersiniz. motoru kucik olursa arabalar az yakar ama az yakan arabalarda cok hafif oluyor bence. getzler guzeller ama ben tercih etsem getz alacagima golf alirdim daha agir arabalar. benim kriterlerimden biriside teker sesinin arabaya girmemesidir mesela o sese gicik oluyorum o yuzden kapilari agir arabalar tercih ederim. passat jetta buna cok uygun arabalar uygun fiyatli bulabilirsiniz belki. passattaki rahati hic bir arabada bulamiyorum. Ayni sekilde ford s max kullanmistik onunda dolu paketi cok konforluydu sizde b max dusunebilirsiniz. Benim ekstradan alfa romeolara karsi bi cekimim var cunku ucuz arabalar 45 bine mithis seyler vardir eminim. ama neden tercih edilmedigini bilmiyorum tabi belki oarcasi pahalai
emin olun ki yok 45bine daha güzel şeyler bir kere alfa romeo hiç yok gold alabilirim ama passat jetta b max s max alamam sebebi sağ bileğimde bulunan rahatsızlık kavraması kolay bir araba olması lazım bana yukarıda yazmıştım bundan 7 sene önce sağ bileğim kesildi atar damar kas ve sinirlerimin bir kısmı atar damar ve kaslar tamir edildi ama maalesef sinirler yerine gelmiyor hali ile bileğimi bir miktar zorladığımda uyuşşma yaşıyorum passat şuan zaten ara ara kullandığım için bunları yazıyorum yanlış anlamayın asla fikirleriniz benim için çok önemli :KK200: km konusuna gelirsekbu fiyatlaraen düşük km 70-80 binde bende öncelikli olarak onları tercih edeceğim ama 30-40 bin km araç bulunmuyor maalesef bulunsa bile ağır hasar yada pert kayıtlıbende yüksek hasara sahip bir araç almak istemiyorum ne kadar airbag açmadı yada tamir edildi dese de güvenemiyorum inanın araba almak için 1 yıldan uzun süredir araştırıyorum ve çıkabildiğim en üst mebla bu ve en iyi arabalar da getz, polo eski kasa, golf eski kasa, opel corsa gibi arabalar He tabiki otomatik istemiyor olsam söylediğiniz şekilde araç bulmam daha kolay ama otomatik almak istiyorum

emin olun ki yok 45bine daha güzel şeyler bir kere alfa romeo hiç yok gold alabilirim ama passat jetta b max s max alamam sebebi sağ bileğimde bulunan rahatsızlık kavraması kolay bir araba olması lazım bana yukarıda yazmıştım bundan 7 sene önce sağ bileğim kesildi atar damar kas ve sinirlerimin bir kısmı atar damar ve kaslar tamir edildi ama maalesef sinirler yerine gelmiyor hali ile bileğimi bir miktar zorladığımda uyuşşma yaşıyorum passat şuan zaten ara ara kullandığım için bunları yazıyorum yanlış anlamayın asla fikirleriniz benim için çok önemli :KK200: km konusuna gelirsekbu fiyatlaraen düşük km 70-80 binde bende öncelikli olarak onları tercih edeceğim ama 30-40 bin km araç bulunmuyor maalesef bulunsa bile ağır hasar yada pert kayıtlıbende yüksek hasara sahip bir araç almak istemiyorum ne kadar airbag açmadı yada tamir edildi dese de güvenemiyorum inanın araba almak için 1 yıldan uzun süredir araştırıyorum ve çıkabildiğim en üst mebla bu ve en iyi arabalar da getz, polo eski kasa, golf eski kasa, opel corsa gibi arabalar He tabiki otomatik istemiyor olsam söylediğiniz şekilde araç bulmam daha kolay ama otomatik almak istiyorum
him anliyorum oncelikle gecmis olsun uzuldum beb yorumlarin hepsini okuyamadigim icin o mesajlari kacirmisim. hangi araba modelleri otomatik ona bi bakmak lazim aslinda konu benimde ilgimi cekti arastiracagim :)

Back
X