Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları araba secımınde yardım..

enigma kullanıyorum 6 aydır,bütün özllikleri güzel,çift yönlü,4 teker sürüşü güzel,ama daha iyi olabilirdi,ayaklar tekerleğe değiyor yürürken eşim sinir oluyor,tutma sapı uzun boulular için kısa kalıyor,ağırlık olarak en hafif güya ama dolmuşa inip binerken zor oluo taşıması,bi de içinin koltuk döşemesi ince gibi geldi bana,sanki bebeğime batacak demirler,yani daha iyi olanı bulursan onu al derim

biz first whells aldık netten .. çok memnunum . ilk 6 ay için port bebe aparatıyla kullanıyoruz . bir yere giderken çıkartması - şasesini katlaması ve yeniden açıp takması çok pratik ..
6 aydan sonra ( 4 bugün bitti ) puset formunu yani oturaklı aparatıyla kullanıcaz .. ilk 6 ay bebeklerin yattığı yerin dün olması gerekiyormuş , bir çok puset-bebek arabası dün forma getirelimiyor maalesef üstelik diğer bebek arabalarına göre daha yüksek , tekerlekleri ve port bebenin şaseye takıldığı yer itibariyle , bu da bebeğinizle daha yakın kılıyor sizi , uzmanlar da onu tavsiye ediyorlar bebek-anne arasındaki mesafe yakın olacak ve bebeğin yüzü size dönük olacak , sesinizi duyacak ve mimiklerinizi görecek .. bu açıdan çok memnun kaldığımı söyleyebilirim ..
büyük tekerlekleri şişiyor , sanırım onun aparatı da gelen ambalajın içinde vardı .. sepeti , yağmurluğu , cibinliği , puset formunda kullanacağınız zaman koruyucu kemerleri mevcut ..
o kadar kullanışlı ki geçenlerde eşim ameliyat olmuştu , hastanede beraber kaldık ve oğluşum onun içinde çok rahat uyudu .. şu sepet beşiklerin boyu kadar var , eni tabi o kadar geniş değil , 55-60 cm felan eni ..
18 kg taşıma kapasitesi var ..
ben portbebe hediyeli 399 tl almıştım 4 ay önce , şimdi 499 tl , başka bir sitede 649 tl

** eğer zeminkatta - düzayak- veya asansörlü bir binada oturmuyorsanız baston pusetler gibi katlanma özelliği olmadığı için kesinlikle önermem **

gelelim ürünün 2 adet eksisine ...

birincisi ; araba , evet , ağır biraz (
11 kg ağırlığında ve toplu taşıma araçlarını kullanamıyorsunuz katlanamadığı için .. katlanma olayı şöyle , portbebe yada oturaklı kısmı şaseden çıkarılıyıor , şase pusetin kollarında aşağı dpğru itildiğinde kolayca katlanıyor .. bu şekilde hemencecik arabaya yada taksiye yerleştirilebiliyor . yeniden monte edileceğinde de şaseyi tutup yerden kaldırılınca , hemen ayaklanmış oluyor ve üstüne portbebe yada diğer aparatı deliklerinden takıyosunuz " klik " sesini duyduysanız işlem tamam yerimseniben

diğer eksisi ise ;
hatchback arabaların bağajına sığarken zorlanması , hatta bağajın iç hacine göre sığamaması .. tabi bu durum portbebe kullanımında geçerli , oturaklı kısımda sorun olmayacak sanırım gördüğüm kadarıyla ...

ben bugün hastaneden dönerken tektim , yanımda annem de yoktu .. taksi bu arada Doblo'du , geniş geniş geldik :))
taksiye binerken bebeğimi önce arka koltuğa yatırdım .. portbebsini çıkarttım , şasesini katlamaya bile gerek kalmadı .. taksiden indiğimde de hemen monte ettim ve bebeğimi yerleştirdim içine ..

resmi de bu yerimseniben

Canım ben pıerre cardın 2040 aldım yenı 400 tl Çıft yÖnlÜ ıÇı ortapedık dıĞer Çıft yÖnlÜlere gÖre 12cm bÜyÜk sepetı genıŞ yaklaŞık 9 kılo tentesı tam kapanıo tek dez avantajı arka tekerı teklı. Ama ona alternatıf 2080 ve 2020 ınceleyeblırsın yanlız 2020 bana Çok kÜÇÜk geldı ıÇı

ben kraf fox aldım ve çokda memnunnumiçindeki anakucağı arabaya tek başına takılabiliyor maxi cosiler gibi buda büyük bir avantaj hem araba hafif oluyor hemde bebek rahat ediyor

Kizlar bende bu 3 model arasinda kararsiz kaldim:

Quinny Speedi Moss:

Chicco Lite Way:

Ve Pierre Cardin Enigma 2020:

Bunlari kullanan arkadaslar var mi,
siz hangisini tavsiye edersiniz?

bu tarz modelleri bence bebekler oturmaya başladıkları zaman kullanılmalı yeni doğmuş bebekler için ise yatıabilecek bir model olmalı çünkü erken yaşta bebekleri oturtmak iyi değildir

jane marka carrera pro+rebel ana kucagı+yagmurluğunu travel system satıyorum.cok kaliteli bir araba.suanki piyasa fiyatı 1,395
ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…