Araba önerileriniz nelerdir ?

ilanınızı sahibinden.com da göremedim. Satıldımı acaba. Özellikleri uyarsa ben alabilirim.

Kızlar Kia Picanto nasıl?
Bir tane bulduk,otomatik vites. Fiyatı da çok uygun geldi...

Kızlar Kia Picanto nasıl?
Bir tane bulduk,otomatik vites. Fiyatı da çok uygun geldi...

canımcım oto forumlarında filan ara artılarına eksilerine bak ona göre al. kia hakkında bilgim yok ama otomatik vites alıyosan km.si düşük olsun çünkü otomatik şanzuman pahalı oluyo ve belli km den sonra sorun çıkarabilir. Bu arada ben otomatik toyota satıp manuel polo almıştım 2-3 ay filan oluyo. Bukadar alışabileceğime inanmazdım. İlla otomatik takıntın olmasın. Tabi senin seçimin.

çok teşekkür ederim canım. mesela kaç km ye kadar bakmalıyım, biliyor musun?

canım senin için baktım picantolara. Alma derim ben ama sen bilirsin yinede. 1.1 motoru var zaten otomatik olduğu için hızlanması geç olucak bide motor ufak. Alanlar hep düşük km de satıyo baksana demekki menun kalmamışlar. Ve fiyatı çok ucuz gerçekten. Sağlam ve kaliteli bir araba al ama modeli eski olsun daha iyi bence. Ben 3 ay citroen c3 baktım fiyat ucuz comfor çok resimlerde şirin dedim ama galeriye gidince ne göreyim kullanılan malzeme kötü. Sağlamlık hissi vermiyo. Umarım gönlüne göre bişey bulursun.

Canım ilgilendiğin için çok sağol... İlla otomatik olması da lazım değil, vitesli araba çok daha zevkli:) Picantonun fiyatının yanı sıra, teyzemde 3 senedir kullanıyor. Ondan dikkatimi çekti. Çok fazla açılamadığımız için Picanto fiyatlarında bişey bakıyorum. Tabi illa Kia olacak diye birşey yok, araştırıyorum hala...
Citroen ve Hyundai için herkes aynı şeyi söylüyor bu arada, malzeme, güvenlik açısından pek önermiyorlar...

canım yaz aylarında arabalar biraz pahalı oluyo. kışın araba piyasasının durgun olduğu dönemde alırsan daha iyi arabayı daha ucuza alabilirsin. Hem izmirde oturuyosun galiba. ikinci el otonun kalbi arda atıyo :) bende bodrumda yaşıyorum.2-3 ay önce izmirden araba aldım otokentten. o zamandan bu yana fiyatlar 2-3 milyar oynadı.acelen yoksa sonbahar kışı bekle hem biraz daha birikim yapar hemde piyasayı ve araba özelliklerini iyice araştırıp daha güzel bişey alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…