Araba önerileriniz nelerdir ?

Chance21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
562
0
Kızlar bana yardımcı olacağınızı umarak bu konuyu acıyorum.
Araba alıcam ve bir türlü karar veremiyorum.
Önerilerinizi bekliyorum,biz bayanlara uygun...
Fiyat olarak 20.000 e kadar çıkabilirim.

Corsa hariç fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlarım,şimdiden çooook teşekkür ederim hepinize.
opuyorumnanaktan

Hmm.
citroen c3 veya c4
ford fiesta
veya golf..
20.000 liram olsa bunlardan birini alırdım :))
sıfır olmayacağını düşündüm bu arada ona göre söyledim.
ayrıca ne olursa olsun hatchback olsun

Bence de hatcback olsun :) Teşekkürler canım bakıcam bunlara.

Bir de yeni Ford KA buldum,ama nasıl olduguna dair hiç fikrim yok?

canım bizde renault clio grand tour var çok hoş tam bayan arabası burda linkim var bakabilirisn

Bence de hatcback olsun :) Teşekkürler canım bakıcam bunlara.

Bir de yeni Ford KA buldum,ama nasıl olduguna dair hiç fikrim yok?

ford KA küçüktü önceden ama son halini bilmiyorum..
bence KA alacağına Fiesta al,tamam kadın arabası küçük olur şirin olur vs ama..
güzel de olsun,KA iyice oyuncak gibi bence..

Yeni modeli Fiesta gibi büyük,beğendim gibi..
Tabi başka değişik fikirlere ihtiyacım da var.

canım c3 üm var benim.sahibinden den almıştım.45 bin km deydi aldığımda.otomatik.2004..çok memnunum.ama adam özel yaptırmıştı içini.o nedenle piyasadakilerden iki bin tl fazla vvermiştim.memnunum ben.çok da yakmıyor.benzinli.düşün derim.sorun çıkarmadı şimdiye kadar.

ay satıyorum gibi olmuş.yok ben vazgeçmem ondan.17 bin tl ye aldım fiyatını da yazıyım.geçen sene..
corsa da kullandım daha önce memnundum,fiestayı unut bence hiç yanaşma.toyata yaris kullanana arkadaşlarım ağır olduğunu söylüyorlar.micra olabilir ama sorun çıkaran çok duydum..polo da olabilir bence..

Canım çok teşekkür ederim.
Yeni model Ford Ka çok hoşuma gitmişti.
Citroen de bakıyorum zaten.
Bu arada kazasız belasız güle güle kullan arabanı canım :)

teşekkür ederim canım.
umarım sen de gönlüne göre bulursun.
yeni ford ka yı görmedim.merak ettim netten bi inceleyeyim.
önemli olan senin içine sinmesi..
şimdiden hayırlısı olsun canımmzemuszemus

Yeni Ford Ka çok hoş bir araba, fakat bütçenin biraz üstünde olduğundan beklemedeyim şimdilik.
ıyi dileklerin için teşekkür ederim canım...

hundaı getzde tam bı bayan arabası bende almayı dusunuyorum bakalım hayırlısı allahım kazasız belasız kullanabılecegın bı araba nasıp etsın...

kesinlikle vw tavsiye ederim. ılk arabam citroendi ardından peugeot şimdiyse vw, emin ol vw kullandıktan sonra ford, citroen vs araba olarak görmeyeceksin

canım bende 2004 model toyota corolla hb var otomatik vites ev yaptıracagım için satıyoruz eşim 22.250 istiyor ama kk den oldugun için sana 21.000e kadar indiririm gerçekten çok rahat bir araba ben kullanıyorum tavsiye ederim buraya resimlerini yükleyemedim ama sahibinden comda ilan

arkadaşım bizim minişimizde satılık 2004 model peugeot 206 look 55.000 km de 16,250 diyor eşim ama 300-500 aşagına bişeylere anlaşılabilir sahibinden.comda ilanımız mevcut ankara elmadağ dayız biz resimler profilimde mevcut....

Son düzenleme:
bende c3 düşünmüştüm şirin görüntüsüne ve fiyatına göre bol aksesuarlı olmasına bakarak ama gittim galeride inceledim malzeme çok dandik.torpido kapağı bile incecik. wv polo comfort modelini aldım. hem kaliteli hem aksesuarı çok, hem iç dizaynı filan çok güzel, hem az yakıyo, hem satması çok kolay gerektiğinde, değerli bi araba. elindeki paraya 2004 comfort rahatlıkla alabilirsin ama düz vitesini, otomatikte 1-2 milyar fark ediyo. bendeki 2003 model manuel vites.

kızlar kasanın ne kadar şık olduguna değil bence sağlamlıgına bakılmalı araba alırken.ben olsam hyundaı ve cıtroenı tercıh etmezdım.polo veya golf

kızlar kasanın ne kadar şık olduguna değil bence sağlamlıgına bakılmalı araba alırken.ben olsam hyundaı ve cıtroenı tercıh etmezdım.polo veya golf

kesinlikle katılıyorum. ... Hatta toyotada diycem ama o da bikaç milyar farkediyo poloya göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…