- Konu Sahibi Fight4freedom1
O zaman borcu da eşin dert etsin .Eşimde kırarım diye konuşmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman borcu da eşin dert etsin .Eşimde kırarım diye konuşmuyor
En iyisi mesafeye devamO zaman borcu da eşin dert etsin .
Arabayı niye temelli gönderiyorsunuz ki arabayı bizde kullanacağız diyemediniz mi ilginçHayır biz nisanliyken zaten kredi öduyordu. Herkes eşimin olduğunu söylüyordu.Evlenince sürekli araba götür getir gerçekten problem oldu.Satalim dedik satmadillar.Bende temelli gönderdim.Kaynim kullanıyor.Büyüj ihtimal kaynim çalışmıyor,arabayı onun gibi gösteriyorlar.
Bende samimi olmak istemiyorum. Yüzsüz gibi çağırıyorlar.Kaynimin ssk günü bile yok.8 10 senedir hatta neredeyse hiç çalışmadı.
Babası kaynim için evlenirken satacağız dedi.Ama ses seda yok.Pek niyetleri yok gibi.Amaçlari ne bilmiyorum
Bu muabbetlerden beri iftara falan hicbirseye gitmiyorum.Surekli iftara kahvaltıya çağırıyorlar.Buyuk ihtimal kızın haberi de yoktur.
Ay bu o üye mi piiiNe arabaymis arkadaş.
Aylar, yıllar geçiyor sizin araba mevsuzu değişmiyor.
Araba ortak alınmışti zaten, babaannenin engeli üzerinden. Eşin senin kadar hak sahibi görmüyor kendini farkında mısın? Bu ortaklık bile şüpheli bence.
Ayrıca sen mesafeyi araba yüzünden koymadın, niye öyle yazıyorsun? Nişanliyken can ciğer olduğun, kınanı bile evlerinde yaptığın aileyi istemedin hayatında. Araba öncesi başka bahanelerin vardi.
Annesi hep bahane bulup istiyor aracı.Ortak kullanmakta problem oluyor.Ama işimiz olsun isteyeceğim eşimeArabayı niye temelli gönderiyorsunuz ki arabayı bizde kullanacağız diyemediniz mi ilginç
Aaaa bu kişi o mu? Araba sevdasi konusu nicki farkliydi sanki ondan tanimadim.Ne arabaymis arkadaş.
Aylar, yıllar geçiyor sizin araba mevsuzu değişmiyor.
Araba ortak alınmışti zaten, babaannenin engeli üzerinden. Eşin senin kadar hak sahibi görmüyor kendini farkında mısın? Bu ortaklık bile şüpheli bence.
Ayrıca sen mesafeyi araba yüzünden koymadın, niye öyle yazıyorsun? Nişanliyken can ciğer olduğun, kınanı bile evlerinde yaptığın aileyi istemedin hayatında. Araba öncesi başka bahanelerin vardi.
Siz yokken ortak alınan bir araba var ortada. Eşiniz ve ailesinin bileceği iş. Evlendikten sonra ikinizin birikimiyle alınmış olsa neyse diyeceğim de öyle bir durum da yok.Maalesef o da satma konusunu ailesine bıraktı.Ortak kullanmakta sıkıcı. Götür getir
Siz geçen bayram araba yüzünden kocasıyla kavga edip aileleri eve toplayip ev araba meselesinden olaylar iyice alevlenince babasının evine dönen üye değil misiniz? Hatta kuzeninizde sahurladiniz diye bı daha kavga etmistiniz? Hamileydiniz, boşanmaya kesin kararliydiniz, asla dönmem diyordunuz....Döndünüz mu?
Yok yok onun da kayni evlenecekti, gelin varlikliydi...Araba sevdası değil bu, onu da biliyorum ben, tatlı kadındı ...Bu üyeyi bazi sebeplerden çok iyi hatırlıyorum, nicki değişmiş sadece, o da mecburiyetten tabiYok bu o üye değil.
Ama yukarıda yazmışlar hatırladım bu da eskilerden.
Gecen baslikta ben de sordum bu o uye degil piraye, ama ayni numara bu uyenin ailesindede donuyor.Yok yok onun da kayni evlenecekti, gelin varlikliydi...Araba sevdası değil bu, onu da biliyorum ben, tatlı kadındı ...Bu üyeyi bazi sebeplerden çok iyi hatırlıyorum, nicki değişmiş sadece
Size o zaman arabadan payınıza düşen kısmı versinler.Borcunuzu kapatırsınızHayır satmiyorlar.Satmaya niyetleri yok
AaaA bu kadar benzelik olur...Her ayrıntı aynı neredeyseGecen baslikta ben de sordum bu o uye degil piraye, ama ayni numara bu uyenin ailesindede donuyor.
Bu uyenin kayni nisanlisiyla kizin ailesine ortak yalan söylüyor, bu kizin kendi kucuk bi internet isi var, ailesi cok varlikli degil.AaaA bu kadar benzelik olur...Her ayrıntı aynı neredeyse