- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.186
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Konumu bilenler vardır.Özet geçmek gerekirse eşim bekarken araba aldı.Ailesi de bilezik verdi.Sürekli arabayı al ver problem oluyordu.Kv ayağına götürtmek için birseyler çıkarıyordu.Satalım yarı yarıya herkes parasını alsın dedik.Ama satmıyorlar.Bir ara ben çalıştığım yerden maaş alamadım.Kiradayız ve ev sahibi kirayı çok artırdı.Tek maaşa düşünce o ara mecbur borç yaptık,kredi kartı kullandık.Borcumuz var.
Babası kaynım evlenirken arabanın satılacağını söyledi.Kaynım nişanlı ve evlenecek.Kızın eşya,ev,araba herşeyi var.Ailesi arabayı satmıyor.Arabayı kaynim kullanıyor.
Bu sebepten dolayı ben ailesiyle görüşmüyorum.Ancak eltim sürekli plan yapıyor.Bana ne önerirsiniz?Biz kiradayiz,ev,araba yok.Ekonomi zaten kötü.Eşimin işi zor.Kaynım kart borcunu da biliyor.Ama zerre umurlarında değil.Bu da beni sinirlendiriyor.
Babası kaynım evlenirken arabanın satılacağını söyledi.Kaynım nişanlı ve evlenecek.Kızın eşya,ev,araba herşeyi var.Ailesi arabayı satmıyor.Arabayı kaynim kullanıyor.
Bu sebepten dolayı ben ailesiyle görüşmüyorum.Ancak eltim sürekli plan yapıyor.Bana ne önerirsiniz?Biz kiradayiz,ev,araba yok.Ekonomi zaten kötü.Eşimin işi zor.Kaynım kart borcunu da biliyor.Ama zerre umurlarında değil.Bu da beni sinirlendiriyor.