• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları araba koltugu ve ana kucagı zararlı mıdır.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elf.elf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
225
0
96
Bursa
herkese merhaba;
ana kucagı ve araba koltuğu düz olmadıgı için bebekler için zararlı oldugunu duymustum.bebeklerın kemıkleri tam gelısmedıgı için..uzun süre kalmamaları gerekıyormuş...böyle bişey duyan varmı ya da bilgisi olan. oğlum 1.5 aylık ve araba koltuguyla (ana kucagı gibi) hangi oda da işim varsa yanımda götürmek istıyorum ama bişey olur dıye korkuyorum.:teselli:

sanmıuorum zararlı olduğunu bende kullanıyorum bence gerekli birşey bebeğin elde taşınmasındansa arabada onunla taşınması daha sağlıklı gittin odayada götürmende sakınca olduğunu sanmıyorum ben ilk iki hafta oğlumu onda uyuttumn bizimki arabasına monte edilebiliyor çok rahat bence

eğer evde kullanıyorsan araba koltuğu yerine basit ,ayarlanabilir beşikler (tam ismini bilmiyorum kimisi beşik diyor kimisi puset) var.ilk doğduğu günden beri onu kullandım ve halende kullanmaktayım.kolay taşınabilir bi beşik.en azından kemiklerine zarar vercem korkusu olmuyor.

hemde ona koyup bebeğini sallayarak uyutabilirsin.

eğer evde kullanıyorsan araba koltuğu yerine basit ,ayarlanabilir beşikler (tam ismini bilmiyorum kimisi beşik diyor kimisi puset) var.ilk doğduğu günden beri onu kullandım ve halende kullanmaktayım.kolay taşınabilir bi beşik.en azından kemiklerine zarar vercem korkusu olmuyor.

hemde ona koyup bebeğini sallayarak uyutabilirsin.

küçük beşiğimiz de var.fakat oğlum bu araba koltugunda cok rahat sanırım, maşallah hiç sesi çıkmıyor. anne karnındaki duruşuna yakın bır pozısyonda duruyormuş bu ana kucaklarında bunu da yeni duydum ne kadar dogru bılmıyorum...
ama oğlum halinden memnun gibi(maşallah nazar etmıyım) beni izlemek hosuna gıdıyor..fazla tutmamaya çalısıyorum..:emir_bebek:

küçük beşiğimiz de var.fakat oğlum bu araba koltugunda cok rahat sanırım, maşallah hiç sesi çıkmıyor. anne karnındaki duruşuna yakın bır pozısyonda duruyormuş bu ana kucaklarında bunu da yeni duydum ne kadar dogru bılmıyorum...
ama oğlum halinden memnun gibi(maşallah nazar etmıyım) beni izlemek hosuna gıdıyor..fazla tutmamaya çalısıyorum..:emir_bebek:

maşallah :nazar:

o zaman rahatını bozmayalım :)

Back