- 4 Şubat 2015
- 80
- 125
- 93
- Konu Sahibi zeytinli kek
-
Trafikte öyle şoförler gördüm ki " bu m.l kullanıyorsa ben de kullanırım" dedim her seferinde.Merhabalar, birkaç yıl önce anadolunun küçük bir ilçesinde ehliyet aldım. Ancak şu an İstanbulda trafiği ve sokakları dar olan bir yerde yaşıyorum. Arabayı sadece ehliyet alacağım zaman kullandım. Şu an araba sahibi olma/ kullanma ihtiyacı hissediyorum ve bunu gerçekten istiyorum. Şu an ciddi anlamda araba alma niyetine girdim. Otomatik ve her şeyiyle dolu bir paket olmasını istiyorum çünkü kendime aassla güvenmiyorum. İsteğim olduğu kadar korkularım da var. Alsam bile kullanabilir miyim hiç bilmiyorum
Neyi nasıl yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi bilemediğim için artık size sormak istedim. Benim gibi olan vardır mutlaka...
Biriktirmiş olduğum bir miktar var ve ancak 900.000 civarına çıkabilirim. İ20 ve clio bakıyoruz ama tabii araba bilgim hiç olmadığı için önerilere de açığım.
Amaaaa....
Arabayı alsam bile bir eğitmenden ders almam gerek evet biliyorum. Peki almadan önce ders alma şansım var mı sizce, ne yapmalıyım
Mutlaka özel ders alın bende 10 yıl önce ehliyeti almıştım hep erteledim korktum artık mecbur kullanmak zorunda kalınca bu ay özel ders aldım 2 hafta ve korkularimin çoğu boşmuş bunu anladım. hatta ben Manuel öğreniyorum.Merhabalar, birkaç yıl önce anadolunun küçük bir ilçesinde ehliyet aldım. Ancak şu an İstanbulda trafiği ve sokakları dar olan bir yerde yaşıyorum. Arabayı sadece ehliyet alacağım zaman kullandım. Şu an araba sahibi olma/ kullanma ihtiyacı hissediyorum ve bunu gerçekten istiyorum. Şu an ciddi anlamda araba alma niyetine girdim. Otomatik ve her şeyiyle dolu bir paket olmasını istiyorum çünkü kendime aassla güvenmiyorum. İsteğim olduğu kadar korkularım da var. Alsam bile kullanabilir miyim hiç bilmiyorum
Neyi nasıl yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi bilemediğim için artık size sormak istedim. Benim gibi olan vardır mutlaka...
Biriktirmiş olduğum bir miktar var ve ancak 900.000 civarına çıkabilirim. İ20 ve clio bakıyoruz ama tabii araba bilgim hiç olmadığı için önerilere de açığım.
Amaaaa....
Arabayı alsam bile bir eğitmenden ders almam gerek evet biliyorum. Peki almadan önce ders alma şansım var mı sizce, ne yapmalıyım
Haklısınız, benim de "bu bile araba kullanıyor" dediğim çok oldu. İnşallah ben de yapabilirim. Teşekkür ederim yorumunuz içinTrafikte öyle şoförler gördüm ki " bu m.l kullanıyorsa ben de kullanırım" dedim her seferinde.
Ülkede daha kırmızı ışıkta durmayı bilmeyen kekolar var. Sen mutlaka her kurala uyarsın, o yüzden bir endişen olmasın.
i20 ve clio çok tercih edilen araçlardan. O yüzden bence ikisi de güzel bir tercih olur.
Tavsiyem önce aracını al. Kendi aracında özel ders al. Çünkü kullanım mantığı aynı olsa bile her aracın pedal ve direksiyon sertliği/ yumuşaklığı farklı oluyor. Otomatik vites araçlarında kimisinde vites düğme oluyor, kimisinde topuz...
Instagram'da bir sürü direksiyon hocası var. Onların videolarını izle, kimi beğenirsen ondan ders alırsın.
Ayyy sizin adınıza sevindim. Umarım ben de rahatlarımMutlaka özel ders alın bende 10 yıl önce ehliyeti almıştım hep erteledim korktum artık mecbur kullanmak zorunda kalınca bu ay özel ders aldım 2 hafta ve korkularimin çoğu boşmuş bunu anladım. hatta ben Manuel öğreniyorum.
Ders konusunda sürücü kursu arabasında alin dersi hoca da da gaz fren olması insanı ayrıca rahatlatıyor.
Yeni arabaların kullanımı ciddi rahat sensörleri arka kameraları derken işimizi çok kolaylaştırdı
Korkmayın inşallah başarırsiniz
Ben İstanbul'da araç kullanmadım ama bulunduğum yerde yollar çok dar ve bozuk. Üstelik şehir içinde şerit bile yok, o kadar küçük bir yer. :)Haklısınız, benim de "bu bile araba kullanıyor" dediğim çok oldu. İnşallah ben de yapabilirim. Teşekkür ederim yorumunuz için
Ben de son zamanlarda daha çok gözlemler oldum. Gerçekten yola atlayan yayalar çok riskli. Tın tın giderim artıkBen İstanbul'da araç kullanmadım ama bulunduğum yerde yollar çok dar ve bozuk. Üstelik şehir içinde şerit bile yok, o kadar küçük bir yer. :)
Ben trafikte ilk kez araba kullanırken en çok arabalardan korkuyordum. Ama sonradan anladım ki korkmam gereken yolun ortasına atılan hayvanlar ve yayalarmış. Mesela adamının biri, araba geliyor mu gelmiyor mu hiç oralı değil. Sallana sallana yoldan geçiyor. Veya köpek yolun ortasına yatmış, keyif yapıyor. :) Yavaş gittiğim için bunlar sorun olmuyor, kornaya basıyorum. Sen de öyle yaparsın.
Kia picanto park ve her yere grip çıkma konusunda muhtesem bir araba ama konfor bakımından rahatsiz. Şehir içinde çok mantıkli gerçektenBen 7/8 sene önce kullanmıştım İstanbul da geçen yaz alınca eşim durdurdu yolda geç hazır olmanı beklersek dedi bir çok erkekten daha dikkatli kullandığımı düşünüyorumuzun yolada çıktım en fazla bir hafta sizin de süreciniz olur kendi arabanız da ders alırsanız alın şerit takibi survivor gibi okul yolunda alışmak zorunda kaldım ama çok büyük konfor korkularınızdan ertelemeyin ilk olarak ikinci el 3/4 yaşında bir araba da deneyim kazanıp daha sonra daha iyisini alabilirsiniz ufak tefek sürtmelerim oldu biz Kia picanto almıştık emektar acemiliğimi geçirdi küçük olduğu için park da rahat ettim şimdi değiştirmeyi düşünüyoruz
Arabayı ehliyet yada dolu paketler sürmüyor. Güven ve cesaret olmadığında zor. Önce güveninizi yerine getirecek hamleler yapın cesaret ardından gelecektir. Özel ders alın , tamam artık dediğinizde kendi arabanızla devam edin.Merhabalar, birkaç yıl önce anadolunun küçük bir ilçesinde ehliyet aldım. Ancak şu an İstanbulda trafiği ve sokakları dar olan bir yerde yaşıyorum. Arabayı sadece ehliyet alacağım zaman kullandım. Şu an araba sahibi olma/ kullanma ihtiyacı hissediyorum ve bunu gerçekten istiyorum. Şu an ciddi anlamda araba alma niyetine girdim. Otomatik ve her şeyiyle dolu bir paket olmasını istiyorum çünkü kendime aassla güvenmiyorum. İsteğim olduğu kadar korkularım da var. Alsam bile kullanabilir miyim hiç bilmiyorum
Amaaaa....
Kesinlikle şehir için de rahatlığı stres yaratmıyor bizde ikinci olduğu için şehirler arası pek ihtiyaç duymadık ama Bursa Eskişehir Zonguldak ben çocuklarla yaptım uzun yol tecrübesi kazanmak için ondada fena değildi yakıt olayı da epey az şehir için de. Şahsen kullanana kadar ben çok önyargılıydımKia picanto park ve her yere grip çıkma konusunda muhtesem bir araba ama konfor bakımından rahatsiz. Şehir içinde çok mantıkli gerçekten
İşte sorun burda ya daha kırmızı ışıkta durmayı bilmeyenler yüzünden korkuyor insan araba kullanmaya bende cesaret edemiyorum kural tanımıyor kimse insani paniğe sevkediyorlarTrafikte öyle şoförler gördüm ki " bu m.l kullanıyorsa ben de kullanırım" dedim her seferinde.
Ülkede daha kırmızı ışıkta durmayı bilmeyen kekolar var. Sen mutlaka her kurala uyarsın, o yüzden bir endişen olmasın.
i20 ve clio çok tercih edilen araçlardan. O yüzden bence ikisi de güzel bir tercih olur.
Tavsiyem önce aracını al. Kendi aracında özel ders al. Çünkü kullanım mantığı aynı olsa bile her aracın pedal ve direksiyon sertliği/ yumuşaklığı farklı oluyor. Otomatik vites araçlarında kimisinde vites düğme oluyor, kimisinde topuz...
Instagram'da bir sürü direksiyon hocası var. Onların videolarını izle, kimi beğenirsen ondan ders alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?