Araba alma derdi

sıfır olması şart mı? sıfır ayarında ikinci el çok güzel araçlar var

Clio kullandım, az yakar evet ama önermiyorum. Tek avantajı sanırım satarken piyasası olması. Polo düşünebilirsiniz 70 bine rahat bulursunuz . Pololar da az yakıyormuş kullanan herkes her açıdan öneriyor. Sonraki arabam polo olacak, o fiyat grubundaki en iyi araç. Satarken de sorun çıkarmaz.

Önermiyorum demişsiniz de şu ekonomik koşullarda aracın az yakması ve piyasasının olması bence en önemli faktörler.

Ben de bunu soracaktım

Zira sıfır o fiyata yok

Otomatik Polo öneririm

Yenisi çıktığı için eskilerde fiyatlar bir tık daha düştü
Bakıyorum bu arabaya fena sayılmaz fiyatıda uygun

sıfır olması şart mı? sıfır ayarında ikinci el çok güzel araçlar var

Sıfırı nerde bulsun 60 70 bin liraya .
O fiyata clio , corsa veya polo olur bayan arabası pek başka seçenek yok

Off arabalar acayip pahalandı ya neredeyse yüzde yüz pahalanma var bundan 2 sene öncesine göre canımı sıkıyor

Sıfır aramıyorum ikinci el bakıyırım
O fiyata çok güzel araba bulursunuz, sakın Clio almayın bence :) araba sitelerinde kıyaslama şansınız var. Araçların özelliklerini, yakıt kullanımını karşılaştırma imkanı var. İyice araştırın. Citroen ve Chevrolet arabalarına da bakın. Özellikle chevrolet'in ufak modelleri var ki motor hacmi küçük, az yakıyor

Sıfırı nerde bulsun 60 70 bin liraya .
O fiyata clio , corsa veya polo olur bayan arabası pek başka seçenek yok
marketplace'de 40 - 50 binlerde çok güzel arabalar görüyorum ikinci el, o yüzden belki sıfır almayı düşünüyor olabilir diye sordum. fiat egea ilk çıktığında o fiyatlar yazıyordu reklamda. Hiç şahsen gidip sıfır fiyatı sormadım

Bende uzun arastirmalar sonucu mazda3 aldim
bi arastirin sizde.
daha evvel bicok araba kullandim ama mazda 3 bi harika

Arkadaslar çok teşekkürler yorumlarınız için biraz daha araştırıp araba alıcam. Mune Mune konumu kapatabilirmisin

Arkadaslar otomatik araba alıcam. Bütçe olarak 60/70 bin gibi bir rakam nakit param var. Bayan arabası olması lazım. Arabalar ateş gibi pahalı. Eşim Renault Clio almak istiyor. Ben hiç begenmedim arabayı az yakıyormuş. Rahat bir araba felan diyor. Kullanan memnun olan var mı? Bu bütçede kullandıgınız memnun kaldıgınız otomatik araba var mı?
Ben geçen ay Toyota Yaris aldım otomatik çok memnunum ayrıca sizdeki bütçenin çok çok altına almıştım.

Tabii ki golf ama pahalı biraz , bütçenize uygun bulamazsanız o zaman Polo.

Arkadaslar otomatik araba alıcam. Bütçe olarak 60/70 bin gibi bir rakam nakit param var. Bayan arabası olması lazım. Arabalar ateş gibi pahalı. Eşim Renault Clio almak istiyor. Ben hiç begenmedim arabayı az yakıyormuş. Rahat bir araba felan diyor. Kullanan memnun olan var mı? Bu bütçede kullandıgınız memnun kaldıgınız otomatik araba var mı?
Bence güzel bir toyota yaris al torunlarına kadar problemsiz kullanın hem değer de kaybetmez

Back
X