Araba alma derdi

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaslar otomatik araba alıcam. Bütçe olarak 60/70 bin gibi bir rakam nakit param var. Bayan arabası olması lazım. Arabalar ateş gibi pahalı. Eşim Renault Clio almak istiyor. Ben hiç begenmedim arabayı az yakıyormuş. Rahat bir araba felan diyor. Kullanan memnun olan var mı? Bu bütçede kullandıgınız memnun kaldıgınız otomatik araba var mı?

Gerçekten ateş pahası arabalar.
Ama o bütçeyle alabileceğiz bir araba da eşinizin önerisi.
Küçük, 4 kişi için konforlu, sağlamlığına asla güvenmediğim bir araba olmakla birlikte, muadillerinin en az 15 bin tl üstü olmasından dolayı tercih edilebilir.
Marka model önereceğim ama güncel fiyatlarından haberim olmadığı için yazmayayım.

Gerçekten ateş pahası arabalar.
Ama o bütçeyle alabileceğiz bir araba da eşinizin önerisi.
Küçük, 4 kişi için konforlu, sağlamlığına asla güvenmediğim bir araba olmakla birlikte, muadillerinin en az 15 bin tl üstü olmasından dolayı tercih edilebilir.
Marka model önereceğim ama güncel fiyatlarından haberim olmadığı için yazmayayım.
Çok pahalı gerçekten arabalar bakmaktan kafayı yedim.

2017 ocak ayında bende otomatik araba almaya karar verdim. renault clio kimse önermedi o paraya değmez dediler.ben de aynı segmentte aynı paraya daha donanımlı olan opel corsa aldım memnunum tavsiye ederim

Evet bende begenmedim. Bayan arabası olması iyi. Opel corsayı arastırıyım

Opel corsa ya da astra al derim bende corsa vardı benim 2007 modeldi tavanın da güneş yanışı vardı sonradan dikkatimi çektim tüm modellerde aynı yanık vardı ama üst modeller nasıldır bilmem ama üstüne eklerim de alırım dersen tiguan al derim 😋😋😋

Opel corsa ya da astra al derim bende corsa vardı benim 2007 modeldi tavanın da güneş yanışı vardı sonradan dikkatimi çektim tüm modellerde aynı yanık vardı ama üst modeller nasıldır bilmem ama üstüne eklerim de alırım dersen tiguan al derim 😋😋😋
En fazla 70 bin tl verebilirim bütçem bu kadar.

Arkadaslar otomatik araba alıcam. Bütçe olarak 60/70 bin gibi bir rakam nakit param var. Bayan arabası olması lazım. Arabalar ateş gibi pahalı. Eşim Renault Clio almak istiyor. Ben hiç begenmedim arabayı az yakıyormuş. Rahat bir araba felan diyor. Kullanan memnun olan var mı? Bu bütçede kullandıgınız memnun kaldıgınız otomatik araba var mı?
Al bi tane mazda mx5 hem spor hem çok şık

70 bine çok güzel arabalar var yavrum model olarak ne bakıyorsun ben çok bakarım da arabalara
Bende hiç anlamıyorum. Otomatik dizel bayan arabası arıyorum. Opellere bakıyorum clio fiestalara felan bakıyorum

Arkadaşlar önermiş ama bende de opel corsa var..1.3 dizel ecoflex ve gerçekten çok az yakıyor güncel fiyatlardan haberim yok ama bütçenize uyarsa tavsiye ederim bagaj küçük ama anladığım kadarıyla 2. Araba olacak o yüzden çok sıkıntı olmaz sanki..

Benimkinde de var😂

Clio kullandım, az yakar evet ama önermiyorum. Tek avantajı sanırım satarken piyasası olması. Polo düşünebilirsiniz 70 bine rahat bulursunuz . Pololar da az yakıyormuş kullanan herkes her açıdan öneriyor. Sonraki arabam polo olacak, o fiyat grubundaki en iyi araç. Satarken de sorun çıkarmaz.

Clio kullandım, az yakar evet ama önermiyorum. Tek avantajı sanırım satarken piyasası olması. Polo düşünebilirsiniz 70 bine rahat bulursunuz . Pololar da az yakıyormuş kullanan herkes her açıdan öneriyor. Sonraki arabam polo olacak, o fiyat grubundaki en iyi araç. Satarken de sorun çıkarmaz.
Bu arabayada bakayım teşekkürler

Back
X