- 9 Ağustos 2023
- 110
- 171
Merhaba hanımlar. Erkek arkadaşımın daha çok arayıp sorması ve iki güzel laf etmesi üzerine çok tartışıyoruz. Aman boşver diyebilirsiniz ama ben bunları ilişkinin başında çok gördüm şimdiyse kendisi 10 yıllık evli çiftler gibi olalım istiyor. Derdimi anlatmaya korkar oldum. Aynı sebeplerden birçok kez tartıştık. İyi sözle söyledim olmadı, kavga ettim olmadı. Yani düzeliyor ama 3.güne aynı desem yeridir. İlişkinin başındaki haliyle eser yok. 18inde tusa girecek. Ben de sınavına kadar konuşmayalım. Sınavdan 2 gün önce konuşuruz sınavında da yanına gelirim ama artık çok daraldım dedim. 10 günün çok olduğunu, ara vermek istemediğini söyledi 2 defa ama başka türlü baş edemiyorum. Sevgisinden gram şüphem yok ama içindeki o eski romantik adamı getiremiyorum. Kendimi de daha değersiz hissediyorum. Ama bu 10 gün araya soğukluk sokar mı, hatalı mıyım? Hayatta bir kere aşık oldum o da kendisi kendimi çok kötü hissediyorum lütfen akıl verin. Arasam bu sefer sözümün değeri olmayacak napsam bilemiyorum uzun olduysa kusura bakmayın.