- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
hımmm balık diyorsun bu da demek oluyor ki vuslat açıl şöyle kenardan izle anacım diyorsunher bişeyi beceririmde şu balıkla bir türlü barışamadım gitti maalesef, hamileliğimde bile tüketemedim ama bu kuzuma yapmayacağım anlamını taşımaz tabi ki, süper şeyler çıkacağından eminim zevkle takip edicem
senide şimdiden tebrik ederim canım artık sonuç değişmez
ben de takipçisi olucam deniz ürünleri aşığı olarak
anket bu gece 23:59 da kapanacaktı ama
kaldı öyle
daha da sonuç değişirse acayip mızıkçılık yaparım
Tebrik ederim AmonraYarışmak,katılmak güzel hoş sohbetlerle bir arada olmak zevkliydi
Yeni kategori pek bana göre degil.Balıgı çok severim ama klasik yağda kızartmasını severim ben..Belki farklı bir tarifle katılabilirim.Ama iddalı olamam galiba,çünkü her balığı yemem,yapmam.Balık çeşidi çok,eminim sunumla çok dikkat çekici şeyler çıkacaktırHadi hayırlı olsun..
Sanırım katılım pek fazla olmayacak
aslında bi midye dolma patlatırdım ama katılmayacağım dedim bir kere
Yufkayi tutturmak zor oluyor canımAzerinn bu gün senin tarifinle lahmacun yaptım ama beceremedim( fırından çıkardığımda hamuru çok kuru idi yedik ama tutturamadım tarifi
aslında bi midye dolma patlatırdım ama katılmayacağım dedim bir kere
Yufkayi tutturmak zor oluyor canım
Ne çok kalın ne çok ince olacak
Istersen bi dahakine sütle yap canım
Patlat canım yaane zaman dedin katılmıcam diye ben duymadım siz duydunuz mu kızlar
bu yarısma sayesinde bi cok tarifler ögrendik mesela ev usulü lahmacun icin azerin e patates kroket icinde gamzelime cok tesekkürler puf böregi var bide bunlar ilk aklıma gelenler yaptıklarım hepsinide cok begendim ellerinize saglık keske oylama bizim acımızdan da 3 kişiye verebilsek puanlama gibi mesela ama sanırım bu mümkün degil yarısmayı düzenleyenleyenlerede cok tesekkür ediyorum tarif defterim yeni tariflerle senleniyor sayenizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?