Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler

En başarılı bulduğunuz Ara Sıcak, Soğuklar / Mezeler tarifi ;

• Ankete Katılan
    342
Amonramm tebrik ederimm canımm hem kategoriye uygunluğu hemde o özenilen sunumu ile hakeden tarifler arasındaydı.

Katılam herkese de emeklerinden paylaşımlardan dolayı teşekkürler yeni tarifler öğrenmiş olduk

Yeni kategori deniz ürünleri.. Aram iyidir deniz ürünleri ile çok severim pişirmeyi de yemeyi de denizden babam çıksa yerim modunda biriyim..

Naçizane eğlenmek ve paylaşımda bulunmak adına katılacağım bu arada kazanırsam da bonusu olur.

evet vuslatcım benimde aram iyi degildir esim pişirir hep ama sıkı takipteyim bakalım neler cıkacak degisik tarfler cıkcak yine yasasın sabırsızlanıyorumm

ben de takipçisi olucam deniz ürünleri aşığı olarak
anket bu gece 23:59 da kapanacaktı ama
kaldı öyle
daha da sonuç değişirse acayip mızıkçılık yaparım

canım cok tebrik ederim seni gercektende hakkettin kazanmayı :132:neden katılmıyosun hem karadenizlsiin olmadı simdi ben özellikle merak ediyodum tarifini..

bu yarısma sayesinde bi cok tarifler ögrendik mesela ev usulü lahmacun icin azerin e patates kroket icinde gamzelime cok tesekkürler puf böregi var bide bunlar ilk aklıma gelenler yaptıklarım hepsinide cok begendim ellerinize saglık keske oylama bizim acımızdan da 3 kişiye verebilsek puanlama gibi mesela ama sanırım bu mümkün degil yarısmayı düzenleyenleyenlerede cok tesekkür ediyorum tarif defterim yeni tariflerle senleniyor sayenizde..

Tebrik ederim Amonra Yarışmak,katılmak güzel hoş sohbetlerle bir arada olmak zevkliydi

Yeni kategori pek bana göre degil.Balıgı çok severim ama klasik yağda kızartmasını severim ben..Belki farklı bir tarifle katılabilirim.Ama iddalı olamam galiba,çünkü her balığı yemem,yapmam.Balık çeşidi çok,eminim sunumla çok dikkat çekici şeyler çıkacaktır Hadi hayırlı olsun..

Amonra tebrik ederimSenin ve emek verip hazırlanan bütün yarışmacıların da eline sağlık.

Amonra tebrikler

yeni kategoride seyirciyiz desene

Aroma elerine sağlık teprik ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara ellerine ve emeklerine sağlık
oylayıp bize zaman ayıran arkadaşlarada çok teşekür edrim

canımm katıl yine de paylaşım olsun hiç belli olmaz bu işler bende çok iddialı değilm çok bilinmedik bir tarif yapmıcam yanii bilmiyorum daha ne yapacağıma da tam karar veremedim ama. Eminim güzel şeyler çıkacak ortaya yine. Ama katılım nasıl olur bilmiyorum deniz ürünlerine herkes hakim değil ya umarım katılım fazla olur heyecan olur bu yarışmada oldıuğu gibi..

Son düzenleme:
Amonra tebrik ederimmm
Yeni kategoriyi de super secmissin her turlu deniz mahsulune olmasa da her turlu baliga bayilirimm

Benden de kocaman tebrikler amonra.

Ne yalan söyleyeyim oy verdiğim kişinin kazanması daha bir keyifli oluyor

Çok özenli sunumun ve gelen her mesaja cevabın için de ayrı bir teşekkür.

Hmmm , demek deniz ürünleri ? :104::104:

İddialı bir tabak aklıma gelir ve hazırlarsam , bende keyifle yarışırım bu sefer .

Azerinn bu gün senin tarifinle lahmacun yaptım ama beceremedim( fırından çıkardığımda hamuru çok kuru idi yedik ama tutturamadım tarifi

Azerinn bu gün senin tarifinle lahmacun yaptım ama beceremedim( fırından çıkardığımda hamuru çok kuru idi yedik ama tutturamadım tarifi
Yufkayi tutturmak zor oluyor canım
Ne çok kalın ne çok ince olacak
Istersen bi dahakine sütle yap canım
aslında bi midye dolma patlatırdım ama katılmayacağım dedim bir kere

Patlat canım yaane zaman dedin katılmıcam diye ben duymadım siz duydunuz mu kızlar

Yufkayi tutturmak zor oluyor canım
Ne çok kalın ne çok ince olacak
Istersen bi dahakine sütle yap canım

Patlat canım yaane zaman dedin katılmıcam diye ben duymadım siz duydunuz mu kızlar

Anladım canım bi daha deneyeceğim ben birz ince açtım ondan kuru oldu demek ki teşekkürler

Kendi adima tsk ederim arkadasim. Dedigin gibi yeni yeni tarifler ögreniyoruz,
tarif defterimize güzel menüler eklemis oluyoruz.

Amonra tebrik ederim canim, menün birinciligi haketti..

Yeni kategoriye katilmayi düsünmüyordum ama fikrimi degistirdim,
bi aksilik cikmazsa bende varim, cekilin a rakipler

Amonra tebrikler,hakettin 1 . liği canım.
Tüm arkadaşları emeklerinden dolayı kutluyorum.
Katılımların çarşamba başlamasına sevindim çalışan bir bayan olarak.
Ama deniz ürünleri yarışması beni aşar
Aslında Ahtapot salatasıyla katılayım dedim ama,müdürüm ağzıyla ahtapota oy vermem demiş
Yarışmaya 1-0 yenik başlamayayayım ben en iyisi.
Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…