Çok teşekkür ederim canım1. belli olmuş bile:)nuryolu şimdiden tebrik ederim canım Katılan herkesin ellerine, emeğine sağlık
Tamam sondan 1.liği sana rezerve ediyorum
Kızlar kıızzlaaarSondan birinci anca sen olursun
Conem senin biraz rengin mi solmuşNooooo conem
Ben masaj yapabilirimmasaj yapacak hatun aranıyor,kim önce gelirse oyum onundur
Harbiden başka birşey beklenmezdiahahhahahaha yarildim
Sen kaybedersin yawru ceylanim bana kız mı yok
Ben vazgeçtim
Amanınnnn irkekSen kaybedersin yawru ceylanim bana kız mı yok
Hosgeldin harbim, nerelerdesin canım?Yeğenim nasillllmasaj yapacak hatun aranıyor,kim önce gelirse oyum onundur
Hoş buldum şekerim. zaman bana yetmiyor artik nurum buralara gelemiyorum. yegenin küçük bir canavar adetaHosgeldin harbim, nerelerdesin canım?Yeğenim nasillll
Oy mashHoş buldum şekerim. zaman bana yetmiyor artik nurum buralara gelemiyorum. yegenin küçük bir canavar adetasen napiyosun nasilsin?
İmzaya göre büyük değil mi ?Benim 2 kere onun yarısı kadardı nerdeyse uyarı gelmişti. HanimKelesimiGetir yaşlı diye mi hoşgörüyorlar
Farkedilmemiş olabilir yada dediğin gibi olabilir
Bir de bana sorsaydın şeker mi değil mi?Oylama çok şeker ilerliyor yaa :) Kaç tane ikinci var sayamadım ben hele heleoyumu içli köfteye verdim. Eşimle beraber karar verdik. Ellerine sağlık tüm arkadaşların emeklerine sağlık. deynepnaz deynepcim başarılar dilerim
Deynep yanılmıyorsam 4 kere 2 . olup ....sonunda 1. olmuştum 5. depes etme emi
Duymadın mı?Biraz daha sesli diyeyim o zaman ,HanımKeleşimiGetir yaşlı ya ,o yüzden mi imzasının büyük olmasına izin veriyorlar dedimDuymadım bir daha söyleeee bakayım
Hahahahaha kıskanç nolcak yaşa başa bakılmıyor şekerim anında uyarıyorlar