- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
kafamda belirledim bi tarif bol kaloriliAy heyecanlandim eminim çok güzeldir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kafamda belirledim bi tarif bol kaloriliAy heyecanlandim eminim çok güzeldir
Hadi bağalımkafamda belirledim bi tarif bol kalorili
olsun alistik biz zatenooooo kurabıye dedınız mı akla ben gelırım boşuna yapmayın genjjjjler bırıncı kesın benım
olsun genede yapma yasssssaaaaakkkolsun alistik biz zaten
Tamam da kimse yapmasa zaten 1. Olursun.bana daha çok rakiplerini eliyorsun gibi geldi de yemezler Yapppcaaazzzolsun genede yapma yasssssaaaaakkk
Kurabiye: çayın Dostutolin, post: 49038804, member: 329575"]siz ne anlarsınız kurabiyeden kurabiye görsenız penguen zannedersınız puhahhahahah
Penguen getirmeye gitmiştir aradaki farkları göstermek içintolin .!.:ahanda nevreste korkup kaçtı nihahhahahhahahhahah
Yapma kaaadişiim yarismalaaadayanamiyorum.Niye benden ötürü
Bu bölüm yarışmasız olmazYapma kaaadişiim yarismalaaadayanamiyorum.
Tamam sondan 1.liği sana rezerve ediyorumooooo kurabıye dedınız mı akla ben gelırım boşuna yapmayın genjjjjler bırıncı kesın benım
Bizimle paylaştığın ilk kurabiyenin tariflerini arkadaşlarla paylaşmamı ister misinbenım göbek adım kurabiye tolin dedemın dedeside kurabiyeciymiş
Aaaaaa ben hic bilmem oyle seyler yapmayiiiTamam da kimse yapmasa zaten 1. Olursun.bana daha çok rakiplerini eliyorsun gibi geldi de yemezler Yapppcaaazzz
Sondan birinci anca sen olursunTamam sondan 1.liği sana rezerve ediyorum
Nooooo conemBizimle paylaştığın ilk kurabiyenin tariflerini arkadaşlarla paylaşmamı ister misin