Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim canımdaha önce içli köfte tarifi çok yapıldı,farklı olsun istedim.

Hepinizin eline emeğine sağlık, her yarışmada öyle güzel tarifler oluyor ki hem görsel olarak hemde lezzet olarak midelerimizi şenlendiriyorsunuz ve her seferinde sizleri oylamak daha da zorlaşıyor.

Bu yarışmada da gerçekten çok güzel tariflerle katılmışsınız, herkesin bir damak zevki vardır ya hani, yapılan mezeler benim damak zevkime göre, hangi birinizinkini sayayım ki her birini yemekten büyük keyif alıyorum, tekrar tekrar ellerinize sağlık, tarifler güzel, sunumlar şahane

Nasıl oy vereceğimi düşünüyorum bir yandan, birine oy vermesem arkamdan ağlar gibi hissediyorum, gece gece çiğ köfte almaya gittiğimde oldu, offf bir patlıcan salatası olsa da yesem dediğimde, mercimek köftelerini üçer beşer ağzıma atmakta da üstüme yok.

Offf ben gerçekten çok zorlanıyorum biraz duygusal bir oy vereceğim galiba.

Hepinize bol şanslar

Çok konuştum ama oyumu verdim, ben hamileyken çok sevdiğimi bildiği için sürekli yapıp beni çağıran rahmetli komşu teyzem aklıma geldi etli lahanayı görünce, oyum etli lahana sarmasına gitti.

Limon sıkacağında içli köfteyi beğendim. Bi de lahana sarmasına için gitti ama köfte, dürüm, İskender vb gibi şeyleri ara sıcakta değerlendiremediğini için oyum içli köfte ve acılı ezmeye.

Bu ve benzeri şeyler düşündüm. Şimdi deynepnaz püspülleri alır gelir

Sunum da güzel süper yeni bambu servisler gözümden kaçmadı fakat kuru kuru içecek göremedim. İçli köfteye rakipsin
Geçen gün ben de bambu tabaklar gördüm alışveriş merkezinde alacaktım,özellikle kalpli vardı çok beğendim.Fiyatını görünce vazgeçtim.15-20 tl arasındaydılarKıyamadım bir tabağa o kadar para vermeye.

Satıcılar (tanıdık) önermiyorlar.Şık fakat sağlıksız bulş. Mak. Girmiyor

Satıcılar (tanıdık) önermiyorlar.Şık fakat sağlıksız bulş. Mak. Girmiyor
Eşim tahta daha sağlıklı dedi.Ben de aynı şeyi söyledim.Deterjanı içine çekiyor,kolay durulanmıyor,deterjansız da temiz olmuyor tahta mutfak aletleri.Bazen kepçeleri bile yanlış olmasına rağmen makinaya atmış oluyorum
Bu arada alıntı yapmayı öğrenmişsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…