Katılan herkesin ellerine emeğine sağlık ...
Çok başarılı tarifler ... acayip iştah açan lezzetler var .
Oyum
Limon Sıkacağında İçli Köfte-Acılı Ezme - Bizim Ayçiçek Yağı Sponsorluğunda iledeynepnaz a gitti . Üst üstte aynı kişiye oy vermemeye dikkat etme kriterimi de yemiş oldum sayesinde
Oy verirken kendimce neye dikkat ettim yazayım ...
Tariflerin kategoriye uygunluğuna ... kendi mutfak kültürüme göre bazı tarifler enfes ama benim için ana yemek kategorisindeler .
Görsellik ....
Kolay yapılabilirlilik ama aynı zamanda orjinallik (limon sıkıcağı burada öne geçti )
Öyle işte .
Herkese başarılar dilerim .
İçinden gelen sesi dinle
Iyi aksamlar hanimlar oylama baslamis. Iyi olan kazansin
Benim oyum icli kofte ye gitti.
İçinden gelen sesi dinleKızın ne istiyor ,sor bakalım
Limon sıkacağında içli köfteyi beğendim. Bi de lahana sarmasına için gitti ama köfte, dürüm, İskender vb gibi şeyleri ara sıcakta değerlendiremediğini için oyum içli köfte ve acılı ezmeye.
Katılan herkesin ellerine emeğine sağlık ...
Çok başarılı tarifler ... acayip iştah açan lezzetler var .
Oyum
Limon Sıkacağında İçli Köfte-Acılı Ezme - Bizim Ayçiçek Yağı Sponsorluğunda iledeynepnaz a gitti . Üst üstte aynı vermemeye dikkat etme kriterimi de yemiş oldum sayesinde
Oy verirken kendimce neye dikkat ettim yazayım ...
Tariflerin kategoriye uygunluğuna ... kendi mutfak kültürüme göre bazı tarifler enfes ama benim için ana yemek kategorisindeler .
Görsellik ....
Kolay yapılabilirlilik ama aynı zamanda orjinallik (limon sıkıcağı burada öne geçti )
Öyle işte .
Herkese başarılar dilerim .
Bu ve benzeri şeyler düşündüm. Şimdi deynepnaz püspülleri alır gelirLimon sıkacağında içli köfteyi beğendim. Bi de lahana sarmasına için gitti ama köfte, dürüm, İskender vb gibi şeyleri ara sıcakta değerlendiremediğini için oyum içli köfte ve acılı ezmeye.
Bu ve benzeri şeyler düşündüm. Şimdi deynepnaz püspülleri alır gelir
Bende farkındayım zaten tatlımLimon sıkacağında içli köfteyi beğendim. Bi de lahana sarmasına için gitti ama köfte, dürüm, İskender vb gibi şeyleri ara sıcakta değerlendiremediğini için oyum içli köfte ve acılı ezmeye.
Bende farkındayım zaten tatlımama sarmami begenmende yeter
Geçen gün ben de bambu tabaklar gördüm alışveriş merkezinde alacaktım,özellikle kalpli vardı çok beğendim.Fiyatını görünce vazgeçtim.15-20 tl arasındaydılarSunum da güzel süper yeni bambu servisler gözümden kaçmadıfakat kuru kuru içecek göremedim. İçli köfteye rakipsin
Satıcılar (tanıdık) önermiyorlar.Şık fakat sağlıksız bulş. Mak. GirmiyorGeçen gün ben de bambu tabaklar gördüm alışveriş merkezinde alacaktım,özellikle kalpli vardı çok beğendim.Fiyatını görünce vazgeçtim.15-20 tl arasındaydılarKıyamadım bir tabağa o kadar para vermeye.
Eşim tahta daha sağlıklı dedi.Ben de aynı şeyi söyledim.Deterjanı içine çekiyor,kolay durulanmıyor,deterjansız da temiz olmuyor tahta mutfak aletleri.Bazen kepçeleri bile yanlış olmasına rağmen makinaya atmış oluyorumSatıcılar (tanıdık) önermiyorlar.Şık fakat sağlıksız bulş. Mak. Girmiyor